![]() |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Çekirdek inanç tespiti yaptırmak istiyorum ama çok yoğun şu sıralar sanki geç kalmışım...:( en kısa sürede benim ve bütünün hayrına bu çalışmayı yapmayı seçiyorum.. Sevgi ve huzurla... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü hiç bir şey için geç değil... 31 yaşındayım keşke 21 yaşında yaptırmışım.. anlayacağın aslında 10 yıl gecikmişim.. ama önemi yok... hergün güzel... sevgi ile kal hero master... you are the chosen one... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü teşekkürler Evet o seçilmiş kişiyi bulmak istiyorum bakalım gerçekte nasıl biri Sevgi ve huzurla..:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Çok sevindim Heromaster.Çekirdek inanç çalışması pişman olmadığım iyi ki dediğim şeylerden biridir.Çekirdek inançtan sonra daha da rahatlayacağını biliyorum:)) Hep sevgiyle, güzellikle ve başarıyla kal:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bugün benim ve tüm forum üyeleri için hayırlı ve güzel geçsin Herkesin Cuması Mübarek olsun..... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler hatice Aslında bende herkesin dediği gibi daha önce yaptırmalıydım ama herşeyin bir zamanı olduğu kesin herşey zamanı gelince kendiliğinden oluyo..bu çalışmaya her ne sebep oldu bilmiyorum ama içimde böyle bir his doğdu ve bunu kendim için gerekli olduğunu hissettim.. Sende sevgi güzellikle ve başarıyla kal..:)) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Ben de yaptırdım çekirdek inanç çalışması. Öncelikle, neyi neden yaptığını bilmek, şaşkınlıktan kurtulmanı sağlıyor. Kendini daha iyi anlıyorsun. Neden o tepkiyi verdiğini, bunun sebebini ve yıllardır edindiğin davranış biçimlerini sorgulama imkanın oluyor. Yani sen sanıyorsun ki ben hep doğru yapıyorum ama insanlar beni anlamıyorlar. Oysa bizim orada aşırı bazı tepkilerimiz söz konusu olabiliyor.hy789 Çekirdek inançların değişmedikçe sende pek fazla yol alamıyorsun. Enerjini değiştirmen güç oluyor. Ayrıca mesela hangi telkinleri dinlemeliyiz bu bile çekirdek inanç çalışmasından sonra daha isabetli olabilir diye düşünüyorum. Ben çekirdek inanç çalışmasına karar verirken şöyle düşündüm "bu çalışmayı yaptırırsam kazancım bir hayat olur, eğer bu yanlış bir kararsa kaybım yalnızca bir miktar para" işte bu nedenle kazandıklarımla kaybımı karşılaştırdığımda düşünmeme bile gerek kalmadı ki aslında bunu düşünmem bile yersizmiş. Çok memnunum aldığım karardan. Sevgimle arkadaşım umarım senin için hayırlara vesile olur.y789 |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Çekirdek inanç çalışmasını yaptırdım gerçekten çok sıcak ve güzel konuşmalarla çekirdek inancımda nelerin olduğunu bulduk.. Bu çalışmanın gerektirdiği herşeyi benim ve bütünün hayrına en iyi şekilde yapmayı ve ilerlemenin ve gelişmenin tadına varmayı seçiyorum.. Sevgi ve güzellikle...:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü bu gün benim için harika bir gün.. tüm güzellikleri sevgiyle yaşamıma kabul ediyorum.....:) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Ve çekirdek inanç telkinlerimi dinlemeye başladım benim ve bütünün hayrına olmasını seçiyorum... Forum üyelerini ve çalışanlarını seviyorum..:)) Herkese hayırlı geceler...Sevgi ve güzellikle..:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM. |