Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622081-heromasterin-degisim-gunlugu.html)

kutayhun 07-02-2013 02:27 PM

Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü

hayırlı uğurlu olsun.....
yeni daha güçlü ve güzel heromasteri özlemle bekliyoruz....
değişimleri yazmayı unutma....

heromaster 07-02-2013 07:51 PM

Teşekkürler....

Henüz 1 gün oldu ama telkinleri dinlerken agresifleştiğim telkin yok acaba doğru mu ilerliyorum bilmiyorum....ama ilk dinlediğim gün rüyalar başladı...

Sevgi ve huzurla...:))

sweeet 08-02-2013 04:58 PM

Biz de seni seviyoruz HeRoMaSTeR'cım ve güzel gelişim haberlerini her an bekliyoruz.

Sevgi ve ışık dolu, gelişim dolu günler.

heromaster 10-02-2013 02:58 PM

Yaklaşık 4 gündür çekirdek inanç telkinlerimi dinliyorum ama şimdiye kadar bir belirti hissetmedim...çok fazla telkin var dedikleri gibi toplu dinliyorum tekrar sayısı doğal olarak azalıyor tabi sanırım bundan ama şimdilik sadece tohumlama yapıyorum
bakalım hayırlısı...:))

Sevgi ve huzurla..

heromaster 19-02-2013 08:42 AM

Bugün benim için harika bir gün tüm güzellikleri yaşamıma sevgiyle davet ediyorum...
Hayatımı tüm bolluğu bereketi ile mutlulukla yaşamayı seçiyorum ve kabul ediyorum...
Allah'a hamd-ü senalar olsun

heromaster 24-02-2013 10:25 AM

merhaba günlük bugün sana yeni yaptığım şeyleri açıklayacağım

Bilinçaltının nasıl çalıştığını fark edememişim bu yüzden telkinlerin etkisi kendiliğinden kayboluyordu
burda birçok kişide aynı şeyleri duydum neden telkinler uzun süre etkili deyil?? bundan çok yakınıyorlardı.. bende bunu biraz araştırdım çünkü bende de aynı şeyler oluyordu

Sonunda şuna karar verdim bilinçaltının nasıl çalıştığını öğrenmeye ve bunu hala öğreniyorum
aslında çok basit ne düşünürsen osun ama önemli olan inanmak bu yüzden eski kalıplar hep bizim karşımıza engel olarak çıkıyor...
bende bundan sonra her zaman pozitif olmaya karar verdim en ufak şüphe bilinçaltınızı etkiliyor..
Birde şunu söyliim telkinerin yanında afformasyon kullanmanızı tavsiye ediyorum çünkü bu telkin cdleri kadar etkili...

İşte böyle

Sevgi Huzur ve Mutlulukla...:))

heromaster 05-03-2013 09:22 AM

Elimde şimdi joseph murphy'nin bilinçaltının gücü kitabı var onu okuyorum sonuna yaklaştım.
kitap gerçekten güzel okuduklarımı uygulamaya çalışıyorm..

Bütünün hayrına güzel sonuçlar almayı seçiyorum...:))

Sevgi ve huzur dolu günler...

UqUr 05-03-2013 09:34 AM

joseph murphy - bilinçaltının gücü. ( Not aldım bi yere :)

heromaster 12-03-2013 08:01 AM

Hayattan zevk almayı seçiyorum...
Kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeyi seçiyorum..
İlahi gücün kontrolünde güven içinde yaşamayı seçiyorum...
Büyümeyi seçiyorum...

Herkesin kalbi huzur, iyi niyet ve mutlulukla dolsun..

Sevgi ve huzurla..:))

heromaster 16-03-2013 11:47 AM

Çekirdek inanç telkinlerimin ilk 21 gününü bitirdim Kendimi iyi hissediyorum....Hayattan zevk alıyorum...inşallah daha da iyiye gideceğim...:))

Birkaç şey sanki aynı gibi ama yakında onlarda düzelicektir inşallah....

Hepinize günün sevgisini ve huzurunu yaşamayı diliyorum...:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:12 PM.