Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Bu da benim değişim günlüğüm:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bu da benim değişim günlüğüm:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız LOREEN - "EUPHORIA" (Official video) - YouTube Burda kal....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Bu da benim değişim günlüğüm:))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-12-2012, 03:06 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-12-2012, 09:15 AM   #62 (permalink)
Üsteğmen

194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Selaam. Bugün pek de iyi olduğum söylenemez ama yine araştırmalara devam ediyorum. Dolunay meditasyonunu dinlediğimden beri affetme meditasyonunu boşladım net'ten çıkınca onu da dinlerim inşallah.
Toplulukta konuşma hakkında çok araştırma yaptım ve çalışmalarıma ekledim.
Bu sorunu da atlatırsam heyecan stres hiç bişey kalmayacak oh be!
Güzel değişimlere...
UÇMAK VARKEN YÜRÜMEK NİYE? :))
Alt 22-12-2012, 11:44 AM   #63 (permalink)
Üsteğmen

Bir yerlere varmak için önce kendine uğramalı insan.
İnsanın gideceği bütün yollar kendinden geçer (:
Alt 31-12-2012, 04:26 PM   #64 (permalink)
Üsteğmen

Pek girmiyorum artık mesaj atan arkadaşa da cevap veremedim çıkmam lazım kusura bakmasın :/
Girmiyorum artık eskisi gibi .. Çok şey değişti hayatımda o kadar pişmanım ki bi olay yüzünden. Onu düzeltmeye çalışıyorum ve belki de mucize gerekli.
Bu yaptığım için kendimi hiç affedemicem.
Allah'ım sen affet... Eski bi mesele ama yine ortaya çıktı, ne yapabilirim hiç bi fikrim yok sabahtan akşama kadar düşünüyorum..
Belki bi gün gelir uzun uzun sana da anlatırım. Umarım her şey eskisi gibi olur !
Allah sabredenle beraberdir...
Alt 31-12-2012, 09:47 PM   #65 (permalink)
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough

Alıntı:
-Elya- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pek girmiyorum artık mesaj atan arkadaşa da cevap veremedim çıkmam lazım kusura bakmasın :/
Girmiyorum artık eskisi gibi .. Çok şey değişti hayatımda o kadar pişmanım ki bi olay yüzünden. Onu düzeltmeye çalışıyorum ve belki de mucize gerekli.
Bu yaptığım için kendimi hiç affedemicem.
Allah'ım sen affet... Eski bi mesele ama yine ortaya çıktı, ne yapabilirim hiç bi fikrim yok sabahtan akşama kadar düşünüyorum..
Belki bi gün gelir uzun uzun sana da anlatırım. Umarım her şey eskisi gibi olur !
Allah sabredenle beraberdir...
Ne oldu zeynep istersen özelden anlatabilirsin

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2013, 05:11 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

Günlük meditasyonla ilgili araştırma yapıyordum ve pek de masum olmadıklarını yazmışlardı ve dinlemeyi bıraktım.
Din'le ilgili şeyler vardı içinde... Hiç bi şey Din'imden önemli değil başka çalışmalar da yapabilirim.
Budistlerle ilgili bir şeymiş sanırım ya kafanızı karıştırmak gibi olmasın da..
Araştırmak isteyen araştırabilir.

~

Her şeye şükrediyorum iyikii bunları yaşamışım diye.
Pişman olmak istemiyorum bi daha ve olmıcam da. Kendime yetmeyi biliyorum ve öğreniyorum...

Her şey olmasa da, herkes yolunda.

İyiyim ben :))) Hadi görüşürüz günlüğüüüm.
Alt 04-01-2013, 07:27 PM   #67 (permalink)
Üsteğmen

Dımdııımdırırmmmmm kendime yeni bir ben lazımmmm!

Sana yazacak ilgi çekici bi başlığım yok. Maraton bir hayatım var bildiğin gibi :p
Çalışma da yapmıyorum olumlama sadece o kadar. Bi de bugün çok neşeliyim nedenini anlamadım.
Kendimi seviyorum. Aynaya baktığımda ilk dediğim ''iyiki varım.''
Bencil olmadığım için, insanları düşündüğüm için, değer verdiğim için kaybediyorum belki ama, yine bi gün bu yüzden kazanacağıma inanıyorum. Hep üzülen ben oluyorum, ama ayağa kalmayı da biliyorum.
O kadar güçlüyüm ki. :))
Bu yaşadıklarım benim suçum değil ki. Hiç kimseden bi eksiğim yok belki de fazlam var :-D
Ders çalışmayı kafama koydum. Sırf günüm kitap okumakla geçiyo değişiklik lazım..
İşte öyle günlük yazacak bişey bulamıyorum.
Bugün baya değişmişim ya anladım. Hiç konuşmadığım bi kızla konuştum hatta.
Sinir oluyordum ona. İlk defa bu kadar önyargılı yaklaşmıştım.
Ama aslında hiç de öyle değilmiş.
Rabbim her şey için sana şükürler olsuuun :)) Seni çok seviyorum.
Kısa keselim o halde. Hadi görüşürük.
Alt 05-01-2013, 05:56 PM   #68 (permalink)
Üsteğmen

Nabeeeer yine geldiiim işte burdayımmmm :-D
Dün söylememişim bugün söyliyim. Dolmuşa binmiştim,inmeye yakın -erken bile söylemiştim- inecek var dedim. Adam hala gidiyordu durakta indiriyim diye.
Durakta indirdi yürümek zorunda kaldım. Geç kalmamıştım ama yürümek de istemiyordum aslında.
Ama tüm yolu dolmuşla gitmedim bu daha sağlıklı dedim.
Olayın hep iyi tarafını görmeye başladım çok büyük bi gelişme bu.
Allah'ım her şey için sana şükürler olsun. DEĞİŞİYORUM ve bunun farkındayım...
Hayatım ''iyiki''lerle dolu artık. Keşke demiyorum ''ders oldu'' diyorum.
Her şey güzel. Bugün başım ağrıyordu derste ve bazı olaylar yüzünden canım sıkılsa bile, geçecek.
Elbette geçecek. O zaman; görüşürüz günlüğüüüüüm.
Alt 06-01-2013, 08:52 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

Üzülüyorsun takma diyorlar.
Kızıyorsun değmez diyorlar.
Boşveriyorsun gamsız diyorlar.
Susuyorsun iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun muhatap olma diyorlar.
Çekip gidiyorsun mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun,yaşına başına yakışmaz diyorlar.

Ölünce ne diyecekler ?
Dur ben söyleyeyim.
Muhtemelen; ölüm sana yakışmadı.
Ee normal tabii;

Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler !
Alt 06-01-2013, 10:23 PM   #70 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road

:))) Cok guldum yaa harika:)))
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks