Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Bu da benim değişim günlüğüm:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bu da benim değişim günlüğüm:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Adaletsiz insanlardan nefret ediyorum. Sanırım bu da terazi burcu olmamdan kaynaklı. Haksızlığa gelemediğim için her zaman üzülen ben oluyorum. Bu huyumdan her ne kadar nefret etsem de, ben buyum. Değişiyorum ama, değiştiriyorum. . Beni mutsuz eden insanları hayatımdan çıkarıp yerini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Bu da benim değişim günlüğüm:))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2012, 05:24 PM   #41 (permalink)
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Adaletsiz insanlardan nefret ediyorum.
Sanırım bu da terazi burcu olmamdan kaynaklı. Haksızlığa gelemediğim için her zaman üzülen ben oluyorum.
Bu huyumdan her ne kadar nefret etsem de, ben buyum.
Değişiyorum ama, değiştiriyorum..
Beni mutsuz eden insanları hayatımdan çıkarıp yerini başkalarıyla dolduruyorum.
Yani çıkarıp yerine başkalarıyla değiştiriyorum. ne garip değil mi?
Hem değişmek, hem değiştirmek. (:
Bu galiba sanırım artık benim için hiç garip değil.
Bazen bunu yapmak gerek. :))
Artık uçma evresindeyim..
Kanatlanıp göğe yükselme;tıpkı bir martı gibi. :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-12-2012, 09:27 PM   #42 (permalink)
Üsteğmen

194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.
Zaten o kadar yoğundum ki, onu yapmaya bile vakit bulamadım. Evet uçacağımı söylemiştim ama bunun için hiç bir şey yapmıyorum.
Duygusal olmaktan nefret ediyorum.
Bazen taş kalpli olmak isterdim. Hani şu hissiz, duygusuz, kalp kırmaktan çekinmeyen.
Kendimden çok karşımdakini önemsemekten nefret ediyorum.
Çünkü değmiyorlar, verdiğim değeri haketmiyorlar.
Kalbimdeki ağırlıktan nefret ediyorum.
İnsanların kalp kırmasından da. Ama önemsemiyorum artık ciddiyim bak alıştım.
Yalancı insanlara, sahte ve çıkarcı dostluklara, kıskançlıklara, cimri insanlara.
En önemlisi de bencil insanlara, alıştım.
Çevremde bolca var bunlardan.
En zor zamanımda yanımda olmayan hatta yüzüme gülen.
Ama şöyle diyim,yalnızlık en güzeli.
Yalnızlığı seviyorum.
En önemlisi kafam rahat. :)
Kimse olmasın zaten iki günlük dostluklara hiç gerek yok.
Zaten şu sıralar çok değişik hissediyorum...
Ama yine de gülüşlerimi kimse alamaz benden. :)
Alt 07-12-2012, 09:48 PM   #43 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

senin akrep olduğunu sanıyordum :)) terazi olmanda güzel :)) sende diyorsun ''Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.'' gerektiği kadar önem vermiyorsun çalışmalara.. Herşey senin elinde bunu kendin için sen yapabilirsin. Bazen biliyormusun duygusal olmaktan nefret ettiğim oluyordu. Şimdilerde ise artık anlamını kaybetmiş gibi.. duygusal olmaktan kimseye zarar gelmez ve duygusallıktan nefret etmen yine çevrenden etkilendiğin için böyle söylüyorsun.. Onları dinlemeyi bırak her söyledikleri doğru değil onların doğrularıyla mı yaşayacaksın yoksa kendi doğrularınla mı ? Kendi seçimlerini yapmaya başla.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2012, 07:38 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin akrep olduğunu sanıyordum :)) terazi olmanda güzel :)) sende diyorsun ''Foruma girmediğim sürede hiç telkin dinlemedim.'' gerektiği kadar önem vermiyorsun çalışmalara.. Herşey senin elinde bunu kendin için sen yapabilirsin. Bazen biliyormusun duygusal olmaktan nefret ettiğim oluyordu. Şimdilerde ise artık anlamını kaybetmiş gibi.. duygusal olmaktan kimseye zarar gelmez ve duygusallıktan nefret etmen yine çevrenden etkilendiğin için böyle söylüyorsun.. Onları dinlemeyi bırak her söyledikleri doğru değil onların doğrularıyla mı yaşayacaksın yoksa kendi doğrularınla mı ? Kendi seçimlerini yapmaya başla.
Teşekkür ederim :)
Akrep sanıyordum bi ara bende ama değilmişim.
Teraziyim ama onun özelliklerine de pek uymuyorum sınırda doğmuşum. Başağa daha çok uyuyorum gibi sanki yükselenimden kaynaklı o da. :D

Malesef biraz tembellik yaptım.
Haklısın, ama durduk yere her şeyi kafama takıyorum üzülüyorum nedensiz. Bi de haksızlık yaptılarsa çok daha fazla üzülürüm çok hassasım bu yönde...
1 hafta bi süreydi o zaman hiç bişey yapmak istememiştim.
Pişman olacağımı bile bile dinlemedim şimdi yeniden başladım ve kendime söz verdim.
İçimden gelen neyse onu yapıyorum inan. :)
Önerilerin için sağol

Alt 08-12-2012, 09:18 PM   #45 (permalink)
Yüzbaşı

465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

yaa aslında söylediklerim çokda öenmli öneriler değil en son attığım mesaja bakıyorumda sana neden böyle bir mesaj attığımı düşünüyorum önceden sweet bana böyle mesaj atardı ve açıkcası pekde uymuyordum dediklerine yani en azından bu tarz mesajlarına çünkü böyle dediğinde benim aklımda hep bir soru işareti kalırdı neyi nasıl yapacağımı bilemezdim..

Sana birşey tavsiye edicem.. ''şimdi yeniden çalışmalara başlayacağım diyorsun.. İşde çalışmalara başlamadan önce yapılması gerekenler diye bir yazı yazmıştım bunu mutlaka okumalısın kendi iyiliğin için ya en azından orada basit şeyler yazıyor ama uygularsan eğer oradaki şeyleri çalışmalarına ara vermeden devamlı yaparsın...

Ben telkinlere umut bağlamayı bırakalı çok uzun zaman oldu sıkıldım ve bıraktım.. Şimdi daha iyi yollar arıyorum ve buluyorumda.. Birisi sana çözüm yolu sunar ama çözüm yolunu hayatına uyarlıyabilmen ve düzenli olarak yapabilmen için yapman gereken şeyleri çok az kişi söyler.. Uzatmadan ben linki vereyim sana..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post833129 bu başlıkta yeni bir konu açsam hiç fena olmaz çünkü vereceğim linkteki ''çalışmaya başlamadan önce önemli tavsiyeler'' bölümü tamamen Affetme çalışması üzerine yazmışım orada madde madde yazıyor istersen önce hangi çalışmaya başlayacağına karar ver.. Sonrada diğer maddeleri cevaplarsın.

Birde senin eğer isteksizlik sorunun varsa onuda düşündüm vereceğim linkteki 1. sayfanın sonlarına doğru isteksizlikle ilgili bir bölüm var onada bir göz atmanı tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html
Alt 09-12-2012, 11:09 AM   #46 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
yaa aslında söylediklerim çokda öenmli öneriler değil en son attığım mesaja bakıyorumda sana neden böyle bir mesaj attığımı düşünüyorum önceden sweet bana böyle mesaj atardı ve açıkcası pekde uymuyordum dediklerine yani en azından bu tarz mesajlarına çünkü böyle dediğinde benim aklımda hep bir soru işareti kalırdı neyi nasıl yapacağımı bilemezdim..

Sana birşey tavsiye edicem.. ''şimdi yeniden çalışmalara başlayacağım diyorsun.. İşde çalışmalara başlamadan önce yapılması gerekenler diye bir yazı yazmıştım bunu mutlaka okumalısın kendi iyiliğin için ya en azından orada basit şeyler yazıyor ama uygularsan eğer oradaki şeyleri çalışmalarına ara vermeden devamlı yaparsın...

Ben telkinlere umut bağlamayı bırakalı çok uzun zaman oldu sıkıldım ve bıraktım.. Şimdi daha iyi yollar arıyorum ve buluyorumda.. Birisi sana çözüm yolu sunar ama çözüm yolunu hayatına uyarlıyabilmen ve düzenli olarak yapabilmen için yapman gereken şeyleri çok az kişi söyler.. Uzatmadan ben linki vereyim sana..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post833129 bu başlıkta yeni bir konu açsam hiç fena olmaz çünkü vereceğim linkteki ''çalışmaya başlamadan önce önemli tavsiyeler'' bölümü tamamen Affetme çalışması üzerine yazmışım orada madde madde yazıyor istersen önce hangi çalışmaya başlayacağına karar ver.. Sonrada diğer maddeleri cevaplarsın.

Birde senin eğer isteksizlik sorunun varsa onuda düşündüm vereceğim linkteki 1. sayfanın sonlarına doğru isteksizlikle ilgili bir bölüm var onada bir göz atmanı tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html
Sana bi konuda kızdım telkinleri bıraktığın için, hiç mi değişmedi hayatın telkinler sayesinde? Ya da cidden bi farklılık gördün mü? Görmediysen bırakırsın, ki görmüş olmalısın -ya da kendindeki farklılığı anlamadın.- Demek istediğim, bi zorunluluğun yoksa bırakma. Hem affetme çalışmalarına devam et, hem de onlara. Ne kadar dinleyebilirsen o kadar dinle... Gerçekten çok şey değişiyor. Sabah kalkmak bana ölüm gibi gelirdi şimdi rahatlıkla kalkabiliyorum. Kendiliğinden olmadı tabii ki telkinler sayesinde.
İsteksizlik yok hatta aşırı istekliyim. O zaman biraz ters zamanımdaydım sanırım o yüzden hiç bir şeye bakamadım.
Affetmeyi de yapmıştım bi ara, yeniden yapmaya başlıyorum o 1 haftalık sürenin telafisi için.
Çok teşekkürler yardımların için dostum :)

Alt 09-12-2012, 01:23 PM   #47 (permalink)

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
istisnaa is an unknown quantity at this point

bu ve bu gibi günlükleri okudukça gerçekten diyorum bu iş olacak.İki gündür dinliyorum nerdeyse harbiden sesim bi gürleşmeye başladı gibime geliyor.Dediğin gibi bu iş olacak inşallah :)
istisnaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2012, 06:36 PM   #48 (permalink)
Üsteğmen

Çook sevindim senin adına, evet başarmalıyız!
Elimizden geleni yaptıktan sonra bence hiç zor değil.
Kendini sürekli motive et & olmak istediğin gibi ol.
Başarmak isteyen başarır yeter ki başarmak için sağlam adımlar atsın. :)
Alt 09-12-2012, 11:18 PM   #49 (permalink)
Yüzbaşı

sen bana bi kere kızamazsın taam mı dostum ehehe :D Telkinleri bırakmamın nedeni değişiklikleri pek farkedemiyordum, günlük 7-8 saat dinlenmesi gerekiyordu 15-16 saat dinlediğim için sıkıldım, telkinlere çok fazla umut bağlayıp sonunda kendimi hayal kırıklığı içinde buldum.. Hata yapmıştım başta telkinlere bu kadar büyük umutlar yüklemek saçmaydı.. Hiçbir çaba göstermeden değişmenin pekde mümkün olamayacağını anlıyorum şimdi..

Uzun bir süre telkin dinlemedin çook uzun bir süre neyse tabii bir kaç ay öncesine kadar da yeni yeni başladım çalışmalara.. Meditasyonlar hem çok daha etkili bana kalırsa 8 saat dinleme derdin yok gece uyurken kulaklığın kulağından çıkma derdi yok, günde bir defa dinliyorsun ve rahatlıyorsun.. Meditasyonlar saolsun değişimi farkettiriyorlar. Artık gece uyumak için saatlerce kıvrılmıyorum 10 dakikaya bebekler gibi uyuyorum :))

Tabii buda sorun oluşturuyor ne zaman meditasyon dinlesem uyuya kalıyorum.. :)) Bu sadece küçük bir örnek.. Mesela affetme meditasyonlarını dinlerken affetmeyi seçtiğim insanları rüyamda gülerken görmek o kişileri gerçektende affettiğimi düşündürüyor.. Bir daha onlar için affetme çalışması yapma gereğide duymuyorum.. Bilinçaltı temizleme meditasyonu ve kendine güven hipnozunu çok seviyorum her ikisinde de birkaç olumlu tekin cümlesi olsada. Sırf bu 2 çalışma insanı depresyondan kurtarıyor.. Bugün çalışmalarımın 21.ci günü vaauuuvv :D
Alt 10-12-2012, 03:28 PM   #50 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
sen bana bi kere kızamazsın taam mı dostum ehehe :D Telkinleri bırakmamın nedeni değişiklikleri pek farkedemiyordum, günlük 7-8 saat dinlenmesi gerekiyordu 15-16 saat dinlediğim için sıkıldım, telkinlere çok fazla umut bağlayıp sonunda kendimi hayal kırıklığı içinde buldum.. Hata yapmıştım başta telkinlere bu kadar büyük umutlar yüklemek saçmaydı.. Hiçbir çaba göstermeden değişmenin pekde mümkün olamayacağını anlıyorum şimdi..

Uzun bir süre telkin dinlemedin çook uzun bir süre neyse tabii bir kaç ay öncesine kadar da yeni yeni başladım çalışmalara.. Meditasyonlar hem çok daha etkili bana kalırsa 8 saat dinleme derdin yok gece uyurken kulaklığın kulağından çıkma derdi yok, günde bir defa dinliyorsun ve rahatlıyorsun.. Meditasyonlar saolsun değişimi farkettiriyorlar. Artık gece uyumak için saatlerce kıvrılmıyorum 10 dakikaya bebekler gibi uyuyorum :))

Tabii buda sorun oluşturuyor ne zaman meditasyon dinlesem uyuya kalıyorum.. :)) Bu sadece küçük bir örnek.. Mesela affetme meditasyonlarını dinlerken affetmeyi seçtiğim insanları rüyamda gülerken görmek o kişileri gerçektende affettiğimi düşündürüyor.. Bir daha onlar için affetme çalışması yapma gereğide duymuyorum.. Bilinçaltı temizleme meditasyonu ve kendine güven hipnozunu çok seviyorum her ikisinde de birkaç olumlu tekin cümlesi olsada. Sırf bu 2 çalışma insanı depresyondan kurtarıyor.. Bugün çalışmalarımın 21.ci günü vaauuuvv :D
Senin için mantıklı bi karar olmuş o zaman, ama yine de bırakmanı istemezdim ben değişimi ne kadar farketmesen de bilinçaltın bunu bence senden daha iyi farkediyor. Meditasyonlar da çok işe yarıyor tabii de birini bırakıp diğerini yapmak değil önemli olan ikisini de yapmak ya da gayret göstermek benim için. Günde 15 saat çok fazla ama ya, çok yormuşsun kendini. Günde en fazla 8 saat diye biliyorum ben ki zaten onu bile zor dinliyorum azmine hayran kaldım ha
Telkin dinledikten sonra özellikle suçluluğu dinlediğimde rüyalarım kabus gibi oluyordu, hatta reddedilme ve kaybetme korkusuyla ilgili rüyalar gördüm. Bu biraz olumsuzdu benim için onu dinlemeyi bırakmalıydım aslında ama yinede dinledim. Meditasyon dinlediğimde hiç rüya görmedim tabii kişiden kişiye değişir.
Tebriklerrrrr. var ya ben kaç gün olduğunu saymaya erindim.
Belki benim de o kadar olmuştur bilmiyorum.

Bookmarks