09-01-2013, 01:23 PM
|
#77 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Amin inşallah senin de hayatın en güzel yönde değişir :)) Çok teşekkür ederim ''değişmek'' Serpil Elif,değişmek istiyorum ve değiştiğimi de düşünüyorum hatta son yazdığımda değişimi hissettiğimi söylemiştim. İlk zamanlar biraz olumsuzdum evet, ama o umutsuzlukları bi tarafa kaldırıp umudun peşinden gittim. Çok da iyi oldu bu. Çünkü umutsuz bi insandan bir şey bekleyemezsin. Çünkü bişeyleri değiştirmek için harekete geçemez. Haklısın çok katıldım sana. Abdullah Beyle çekirdek inanç yaptırırken ben sf liyim dediğimde o benim sfli değil, mükemmelliyetçi olduğumu ve bundan dolayı sosyalleşemediğimi söyledi. bu yorumuna gerçekten çok şaşırdım. Kaç gündür sadece ''mükemmelliyetçi'' kimliğimi değiştirmeye çalışıyorum. Demek ki bu yüzden bu kadar hızlı değişmişim. Fazla mükemmelliyetçiyim, kaç kez bu yüzden depresyona girdim, hatırlamıyorum. O zamanlar insanlara da güvenim azalmıştı. Sonra sosyalleşmek gerçekten zor oluyor. Yorumun çok mutlu etti, değiştiğimi başkalarının gözünden de görmek güzel. İnşallah bu sorundan kurtuluruz ve güzel haberlerimizi buraya yazarıız :) Değişim yolunda umutlu, mutlu, huzurlu günlere.
__________________ Kuşlar kaderle uçar. |
| |