Benim Hayatım :)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Hayatım :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yengeççççsin seen bir yengeç daha anlamıştım :D:D:D... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
26-11-2012, 12:58 AM
|
#91 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) yengeççççsin seen bir yengeç daha anlamıştım :D:D:D Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
26-11-2012, 01:00 AM
|
#92 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) Sendemi yengeçsin yoksa?? Yengeç yengeci tanıyor yahu
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. | Offline
| |
26-11-2012, 09:46 AM
|
#93 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) yengeç yengeçi tanırmı yani yengeçcin farkımı varki | Offline
| |
26-11-2012, 05:43 PM
|
#94 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) Alıntı: Senemmms Nickli Üyeden Alıntı
Sendemi yengeçsin yoksa?? Yengeç yengeci tanıyor yahu | evet :)))) günlüğünü okuduğum zaman annene ailene düşkünlüğünden yengeç mi acaba diye aklımdan geçmişti :)) | Offline
| |
27-11-2012, 12:25 AM
|
#95 (permalink)
| Üsteğmen
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) Hihihi yaşasın yengeeç :D Çoğu zaman yengeci sevemiyorum çünkü biraz fazla mıymıy ama yükselenim akrep olduğu için biraz dengeliyo gibi ama burcumu seviyorum yani ( bide geçmişi unutamıyoruz ııııııııııııııııı çok sinir oluyorum bu özelliğimize )
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
| |
27-11-2012, 12:39 AM
|
#96 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) Bi defter almıştım ama onu ne defteri yapcağımı hiç düşünmeden aldım. Çok beğendim getirdim eve. Kızlar bırak koy biyere zamanı gelince o ortaya çıkartır yazman gerekeni dediler banada bu mantıklı geldi bıraktım. 4-5 gün sonra ben defterin varlığını unutmuşken birden aklıma geldi ve farkındalık defterim olmalı diye düşündüm. Defteri aldım ilk sayfasını açıp, kırmızı kalemle kocaman ''FARKINDALIK DEFTERİM'' yazdım. Bu çok hoşuma gitti. Bu aralar Bülent Gardiyanoğlu'nu dinliyorum annem sayesinde. Ondan yola çıkarak ilişkilerimdeki sorunları bulmaya yöneldim ve en başa döndüm anasınıfına. Ve farkettimki hala onu yaşıyorum.Çünkü ben ilk ikili ilişkiyi öyle hissettim ve bundan sonra hep öyle gitti. Güzel bi farkındalık çalışması oldu benim için. Ve bi sözü çok hoşuma gitti: '' Ben kendi kıymetimi anladığım gün onlar benim kıymetimi anlayacak.''
Çok doğru. İlgi istiyorsak önce biz kendimize ilgi göstermeliyiz. Ne istiyorsak önce biz kendimize onu vermeliyiz.
Ve bu yıl ''helalleşme'' nin önemli olduğunu söyledi. Her helalleşme bir bağ koparmadır dedi. Geçmişimizdeki herkesle bağları koparmalıyız yoksa aynı tür insanlar aynı tür olaylar aynı tür durumları yaşarız. Atalarımızdan ebeveynlerimizden geçmişimizden özgürleşmeliyiz. Aslında sizinle daha uzun konuşup daha çok şey paylaşmak istiyorum ama hep bişeyler çıkıyor. Birgün hepsini toparlayıp uzun uzun yazmak istiyorum( Ama sıkmayıda hiç istemiyorum uzatıp)
Neyse yapıcaz artık bişeyler. Siz ve annem olmasa kiminle paylaşıcam bunları :)
Herkes anlamıyor bunları kolay kabul edilir şeyler değil sanırım. Bana polyanna diyen bile var ama tam olarak yaptığım bu değil. Hatta pollyannacılık yanlış bir tutum zaten.
Bu benim senaryom demekki şuanda böyle bi ortamda olmalıymışım :D
Bugün biri bana kırıldı ama gereksiz bi kırılmaydı ve sonraki hareketide beni kırdı. Bugün sonradan aklıma geldi ve güldüm. Acaba bu rolü ben hangi sebeple vermiştim bak şuan hatırlamıyorum dedim içimden
Neyse bişeyi görmem için yaptım muhakkak ama bakcaz görcez :D Kendinize çok iyi bakın
Sizi seviyoruuum
| |
28-11-2012, 04:13 PM
|
#97 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) Bazı insanların sadece yaşı ilerliyo başka hiç bi gelişmeleri yok.
Boş konuşan insanlara mümkün değil katlanamıyorum bugün sinirlerim üstümde bide oyuzden iyice bi delleniyorum. Üst kattaki açmış müziği bangır bangır dinliyo bide ne giydiyse artık tak tak yürüyo allaaaam bugün bi sağsalim bitsin.
Sakin ol senem
Deerin derrin nefes al senem
Allahım içimde bu duruma sebep şey herneyse özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum.
İyi forumlar
(Özür dilerim böyle bi yazı yazmak istemezdim ama içimi boşaltmam lazımdı)
| |
29-11-2012, 04:23 PM
|
#98 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) içini boşaltmak bastırmaktan çok çok daha iyidir. bastırılmış duygular insana ülser, kalp krizi, kanser, psikoz, nevroz olarak geri döner. bir yerde okumuştum:
spiritüellik, ruhanilik, kişisel gelişim vs. ile uğraşan insanların en büyük hatasıymış bastırmak. hiçbir şeyi yapamıyorsak derin bir nefes alarak "evet şu an çok sinirliyim ve bu halden hiç memnun değilim." diyerek o anki hislerimizi Tanrı'ya / Allah'a havale etmeliyiz. Öyle ya mükemmel olsaydık bu dünyaya gelmezdik. Bu illüzyonlar dünyası bir okul ve her olay O'na yaklaşmak için bir araç... | Offline
| |
30-11-2012, 11:42 AM
|
#99 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) Dediğin her kelimeye tamamen katıllıyorum hastalıklar olayınada. Hiçbişeyi içte tutma taraftarı değilim :D
| |
01-12-2012, 11:14 AM
|
#100 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Benim Hayatım :) Enerji bedenlerim ve fizik bedenlerim dengede ben dengedeyim
Ailem ve ben dengedeyim
Tüm ilişkilerim uyum içinde
Hayatım bolluk ve sevgi dolu
Geçmişimi sevgiyle bağışlıyor ve kendimi özgür bırakıyorum
Kendim için kusursuz sağlığı severek yaratıyorum
Önce kendimde sonra ailemde sonrada bütünde birlik ve beraberliği seçiyorum Bütündeki yerimi sevgiyle alıyorum
Tanrıya verdiğim sözleri,görevlerimi ve sorumluluklarımı yerine getirmeye hazırım Bugün ve daima sağlığım daha iyiye gidiyor Beni ben yapan hücrelerimi seviyor ve onaylıyorum
Yaşamımda ilerlememi engelleyen düşünce kalıplarımı görmeyi ve değiştirmeyi seçiyorum.
Yaratıcı yeteneklerimin ortaya çıkmasına izin veriyorum
Hayatımda yarattıklarımı anlamaya başlıyorum onun için gücümü geri alıyorum eski düşüncelerimi bırakıyorum,kendimi özgür bırakıyorum
Onaylanma arzumu iptal ediyorum gücümü tam kapasite ile alıyorum
Yeni gelir yollarına kendimi sevgiyle açıyorum bırakıyorum
kendimi yeniliğe ve dönüşüme açıyorum Olumlu değişimler içindeyim
Herşey tam istediğim gibi
Yaptığım herşeyi taktir ediyorum kendime tam güveniyorum
En iyiye layığım ve bunu kabul ediyorum
Beni yaratan güç ve ben BİRim ve bu güç bana kendi koşullarımı yaratma gücünü verdi ŞÜKÜRLER OLSUN. Bu yazıyı nerden alıntı yaptım bilmiyorum ama telefonumda bunlar gibi bir çok yazı kayıtlı. Okuyup rahatlıyorum, neyse
Sizleri seviyoruuum
| | | |