![]() |
Atlante'nin günlüğü İlk değişimi rüyalarımda hissediyorum.Şöyle ki; önceleri gerçek hayatta nasıl davranıyorsam (bir şey söylemek isteyip de söyleyememe vb.) rüyalarımda da başarısızlık,tatminsizlik,bir karmaşa yansımalarını görüyordum.Ancak son günlerde hatta görüğüm son 3 rüyadır bu durum değişti.Özellikle kendime göre gündeme tuttuğum duyguları,durumları,olayları gördüm ve istediğim gibi gelişti her şey rüyamda..O rahatlıkla ,güzel hislerle uyandım.Hiç bitmesin istedim ..Umarım gerçek hayatıma da aynı yansımaları olur.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü İnşallah atlante, benimde değişim rüyalarımda başlamıştı. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Sende ne gibi değişimler olmuştu,paylaşır mısın?Merak ediyorum :)) |
Cevap: Atlante'nin günlüğü benim de günlüğüm var oradan takip edebilirsin :) |
Cevap: Atlante'nin günlüğü günlüğün hayırlı olsun. umarım rüyaların gerçek olur.t678 |
Cevap: Atlante'nin günlüğü ne zamandır telkin dinliyorsun Atlante. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Amiiiiiiiiiiiiin,diyorum en içten şekilde.. birkaç ay oldu fakat ben de düzensiz dinleyenlerdenim :(( |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Umduğun yere gelirsin umarım. Huzurun daim olsun :) Sevgiler |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Hepimiz güzel olayların mıknatısı olalım inşallah.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Amiinnnn güzel insanlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 AM. |