| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız daha once gıtmıştım ancak hıc bır faydasını goremedım ben bu konuyla alakalı...o yuzden bu zamana kadar gıtmeıdm ama sanırım gıtmem gerekıyor..uzerımdekı yukten kurtulmam lazım artık bunaldım cunku... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 6
40 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() daha once gıtmıştım ancak hıc bır faydasını goremedım ben bu konuyla alakalı...o yuzden bu zamana kadar gıtmeıdm ama sanırım gıtmem gerekıyor..uzerımdekı yukten kurtulmam lazım artık bunaldım cunku
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() eğer her hangi bir rahatsızlığın yoksa gitmene gerek yok. uzun sürer psikolog ben zaten psikloğa sadece bilmediğin bir rahatsızlığın varsa git diyorum. Yoksa diğer yöntemler daha iyi. İstersen Rumi ve aşkın terapi kitabını bir oku. EFT tavsiye ederim. İyi hissetmek tv de de çok güzel videolar var hastalıklarla ilgili oranında faydası olur. Ve tabi ki telkinlerinde çok faydası var. |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2013
Tesekkür: 74
30 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yaş iş yeni bir yer maddi manevi her şey aynı tek fark ailemden de uzak yalnız yaşıyorum. aynı durumdayım. bir gün neşeli iyi diğer gün berbat. kendimde obsesif kompulsif davranış bozukluğu var diye düşünüyorum. bu durumu düzeltmek için bir şeyler yapma isteği de olmuyor deniyorum sadece o kadar!!! |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Gerçekten beni üzüyorsunuz. Cidden, nasıl yardım edebilirim diye düşünüyorum. Ben birilerini mutsuz gördüğümde endişeleniyorum, üzülüyorum. Elimden her hangi bir şey gelmiyor. Sizlerin bu sözleri beni yaralıyor. Değiştirmek için bir şey yapmak içimden gelmiyor. Neden? Çünkü yoruldunuz. Nereye gideceğini bilmeyen bir kaptan gibi, pusulası bozuk bir gemi gibi rüzgar ne taraftan eserse o yana savrulan gemiler misali.. Bir yön yok, bir yol yok!.. "Yeis mani her kemaldir." demiş büyüklerimiz. Yani ümitsizlik her olgunluğun, her işin önünde ki engeldir. Her işin olgunlaşmasına engeldir. Ye's öyle bir bataktır ki, Düşersen boğulursun Azmine sarıl sımsıkı Bak ne olursun Mehmet Akif Ersoy |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Soruyu yüreğinden sor, cevap da yürekten gelecektir. (Omaha Kabilesi) |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 6
40 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() nasıl soru sorcagımı bıle bılmıorum:( aynen artık denemıorum bıleee |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2013
Tesekkür: 74
30 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() psikologa gitsem diye düşündüm ailem onlardan uzak ve tek olduğum için böyle olduğu düşünüyorlar ama değil. ayrıca arkadaşlarımdan psikologa gidenler oldu ama işe yaramıyor.ilaç veriyorlar ben ilaçları kullanıp daha da berbat olmak istemiyorum yan etkileri çok fazla oluyor. |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() pes etmek yok gülücük, beyazhuzun.. şimdi yeniden kalkış zamanı, yeniden uyanış, yeniden diriliş..ne kadar dikenli yollar olsa da çok yaralansanız da bugun yeni bugun..önce inanmak sonra inadına mücadele..bak göreceksınız eninde sonunda zafer sizin olucak..sevgiylee |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2013
Tesekkür: 111
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sen gerçekten istediğin zaman : )
__________________ mutluyum mutlusun mutlu |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız daha once gıtmıştım ancak hıc bır faydasını goremedım ben bu konuyla alakalı...o yuzden bu zamana kadar gıtmeıdm ama sanırım gıtmem gerekıyor..uzerımdekı yukten kurtulmam lazım artık bunaldım cunku...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi