minesota was here..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri minesota was here.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız beni en çok zorlayan suçluluk duygum. bu duygum yüzünden ne isaya ne musaya yaranabiliyormuşum gibi hissediyorum. kendimi ortaya koymam hata gibi geliyor, ortaya koyduğumda diğerlerine evet demediğimden kötü'ymüş gibi hissediyorum. onlara evet dediğimde özbenliği hesap soruyor. yani sürekli bir huzursuzluk ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
29-06-2013, 04:55 PM
|
#11 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 122
87 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: minesota was here.. beni en çok zorlayan suçluluk duygum. bu duygum yüzünden ne isaya ne musaya yaranabiliyormuşum gibi hissediyorum. kendimi ortaya koymam hata gibi geliyor, ortaya koyduğumda diğerlerine evet demediğimden kötü'ymüş gibi hissediyorum. onlara evet dediğimde özbenliği hesap soruyor. yani sürekli bir huzursuzluk hali. çok zor. bu arada zaman akıp geçiyor.bunu aşmak için pek çok şey denedim. ama diğer insanların tepkilerinden korkuyorum. kızmalarından korkuyorum. ah anne baba bana ne yaptınız böyle? şu ara nil gün özsaygınızı yükseltini dinliyorum. bakalım nasıl olacak? bu arada "hayata şükran duydukça şükran duyduğum şeyler çoğalıyor". en sevdiğim olumlama bu. bir de şunu istiyorum. "hayatıma sadece pozitif insanları çekiyorum" Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
29-06-2013, 10:38 PM
|
#12 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: minesota was here.. | Offline
| |
30-06-2013, 03:51 PM
|
#13 (permalink)
| Teğmen
87 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: minesota was here.. ba rış muslu nun yıka beynini kitabı vardı elimde. sen sedonadan söz edince okuyayım dedim umarım işe yarar :)
__________________ hayata şükran duydukça şükran duyduğum şeyler çoğalıyor | Offline
| |
30-06-2013, 03:56 PM
|
#14 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: minesota was here.. çok sinirlendim. biraz adalet duygusu olur yahu! bıraksam, izin versem tepeme çıkacaklar. yani en temel haklarımla ilgili bile mücadele etmek zorunda mıyım ben? hem de en yakınlarımla.. demek ki nasıl çizememişim sınırlarımı. yetişkin olduğuma göre şikayet etmemem, gücümü değişim yolunda kullanmam gerek. bu arada şu anda bir karar aldım: artık şikayet etmiyorum, dertlerim büyüyor.. buraya yazmak şikayet sayılır mı? ama söz etmezsem var olanı yok saymış, gerçeğe ihanet etmiş olmaz mıyım? of ya of ya..
__________________ hayata şükran duydukça şükran duyduğum şeyler çoğalıyor | Offline
| |
30-06-2013, 11:01 PM
|
#15 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: minesota was here.. gerçeği kabullen bu iyi bişeydir ama asla şikayet etme bunun yerine şikayet edeceğin şeyleri değiştirmye çalışmalısın
__________________ .................................................. ................................... YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR .................................................................. | Offline
| |
01-07-2013, 11:10 AM
|
#16 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: minesota was here.. ya bak, şikâyet aslında bir şeyler söyleyip ona karşı hiçbir şey yapmayınca zararlı oluyor. yani yuarra kalıyorum ben ve bi arkadaşım var, sürekli çözüm öneriyorum ama o yüzünü ekşitip off,, puff diyip duruyor. bir de bakışı var ki, böyle gözlerine duygu verip bana manalı manalı bakarak acı çektiğini hissettirmeye çalışıyor ama ben yemiyorum çünkü o yollardan geçtim. neyse, bak;
gerginlik var üstünde, şimdi düşüncelerinden dolayı gergin olduğun zaman bu vücuduna da yansıyor ve kasılıyorsun gerek kan damarların olsun, gerek kasların olsun, gerek hormonal dengeler olsun.. işte bu noktada, bedensel rahatlık için birşeyler yapabilirsin çünkü şunu kendimden çok emin bir şekilde söylüyorum, isnan bedenen rahatladığında; kendini doğrudan ya da dolaylı olarak güvende, rahat hissettiğinde artık düşünceleri de ona göre konum alıyor, değişiyor. mesela o zaman bakıyorsun, daha önce yapamam dediğin bir şeyi rahtça yapabiliyorsun çünkü bu rahatlık sana bir yerde kendine güven de veriyor.. diğer yandan, senin özeline saygı duymayan kişilerin yanına giderken içine girdiğin psikolojik haleti ruhiyeyi düşün, kasılıyorsun; konuşmaların ve jest, mimiklerin dahi değişiyor olsa gerek.. işte, bu fiziki değişimlerle senin içinde yaşadığın duygusal ve düşücnesel hareketlilik bağlantılı.. her şey düşüncede bitiyor, doğru ama düşünceye etki eden birçok fiziki faktör de var ve bunu da değerlendirmek lazım. bir örnek vereyim, ama sen bununla sınırlı düşünme: antidepresan. veya bitki çayları.. ya da, mesela eft de fiziki bir müdahaledir aslında, bir nevi masaj..
ben o yıka beynini adlı kitabı duymamıştım, google'a yazdım ve tanıdığım ve üyesi de olduğum bi forum sitesinde bunun adına konu açıldığını gördüm: YIKA BEYNINI (OKUYANLAR)
arada farklı yorumlar da va rama hiç olumsuz yorum yok, vasat diyen var onların da teknik bilgileri bildiklerini sanmıyorum. neyse. öyle yani.. buraya yazman bence şikâyet sayılmaz. okuyup değerlendirmek daha farklı birebirden. yani buraya yazarken psikologla konuşuyormuşsun gibi düşün. senin sıkıntılarını yaşayanların sana bunu aşman için yardımcı olması.. bu kadar :) | Offline
| |
02-07-2013, 10:56 PM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: minesota was here.. Alıntı: Değişmek Nickli Üyeden Alıntı
gerçeği kabullen bu iyi bişeydir ama asla şikayet etme bunun yerine şikayet edeceğin şeyleri değiştirmye çalışmalısın | Alıntı: maviinci Nickli Üyeden Alıntı
ya bak, şikâyet aslında bir şeyler söyleyip ona karşı hiçbir şey yapmayınca zararlı oluyor. yani yuarra kalıyorum ben ve bi arkadaşım var, sürekli çözüm öneriyorum ama o yüzünü ekşitip off,, puff diyip duruyor. bir de bakışı var ki, böyle gözlerine duygu verip bana manalı manalı bakarak acı çektiğini hissettirmeye çalışıyor ama ben yemiyorum çünkü o yollardan geçtim. neyse, bak;
gerginlik var üstünde, şimdi düşüncelerinden dolayı gergin olduğun zaman bu vücuduna da yansıyor ve kasılıyorsun gerek kan damarların olsun, gerek kasların olsun, gerek hormonal dengeler olsun.. işte bu noktada, bedensel rahatlık için birşeyler yapabilirsin çünkü şunu kendimden çok emin bir şekilde söylüyorum, isnan bedenen rahatladığında; kendini doğrudan ya da dolaylı olarak güvende, rahat hissettiğinde artık düşünceleri de ona göre konum alıyor, değişiyor. mesela o zaman bakıyorsun, daha önce yapamam dediğin bir şeyi rahtça yapabiliyorsun çünkü bu rahatlık sana bir yerde kendine güven de veriyor.. diğer yandan, senin özeline saygı duymayan kişilerin yanına giderken içine girdiğin psikolojik haleti ruhiyeyi düşün, kasılıyorsun; konuşmaların ve jest, mimiklerin dahi değişiyor olsa gerek.. işte, bu fiziki değişimlerle senin içinde yaşadığın duygusal ve düşücnesel hareketlilik bağlantılı.. her şey düşüncede bitiyor, doğru ama düşünceye etki eden birçok fiziki faktör de var ve bunu da değerlendirmek lazım. bir örnek vereyim, ama sen bununla sınırlı düşünme: antidepresan. veya bitki çayları.. ya da, mesela eft de fiziki bir müdahaledir aslında, bir nevi masaj..
ben o yıka beynini adlı kitabı duymamıştım, google'a yazdım ve tanıdığım ve üyesi de olduğum bi forum sitesinde bunun adına konu açıldığını gördüm: YIKA BEYNINI (OKUYANLAR)
arada farklı yorumlar da va rama hiç olumsuz yorum yok, vasat diyen var onların da teknik bilgileri bildiklerini sanmıyorum. neyse. öyle yani.. buraya yazman bence şikâyet sayılmaz. okuyup değerlendirmek daha farklı birebirden. yani buraya yazarken psikologla konuşuyormuşsun gibi düşün. senin sıkıntılarını yaşayanların sana bunu aşman için yardımcı olması.. bu kadar :) | arkadaşlar yanımda olduğunuz, ses verdiğiniz için çok mutluyum. iyi ki varsınız..
| |
02-07-2013, 11:04 PM
|
#18 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: minesota was here.. daldan dala konmam mı acaba sonuç alamamama neden? türk gibi başlıyor alman gibi bitiremiyorum. ah şu 21 gün yok mu. 15 oluyor, 19 oluyor ama 21 yapamıyorum. irademi ve özdisiplinimi istiyorum. bir de unutuyorum arkadaşlar, zamanı unutuyorum, iş hayatıdır falan feşmekan derken hop bakıyorum aylar geçmiş benim kararlar gerçekleşmeden uçup gitmiş. konsantre olmayı gerektiren daha çok alan var, birine eğilsem diğeri kalıyor. sanırım hayatımı sadeleştirmem lazım. bir de gözlerimi boş bırakamıyorum, illa uyarıcı olacak, okumadan, tv izlemeden boş boş duramıyorum, içimdeki geveze bir şeyler yap deyip duruyor. kendimde mi kaçıyorum. bugünün olumlaması, içimden gelen "para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor".. hızlı değil ama çabuk çabuk gelior ;)
| |
05-07-2013, 06:59 PM
|
#19 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: minesota was here.. sonunda cuma :) yorucu bir hafta, kafamdaki plana büyük ölçüde uydum iş yerinde, bundan dolayı biraz hafifledim. şimdi evi düzene koyma zamanı. ama bugün değil. bugün dinlenme, yenilenme zamanı. cumayı seviyorum :)
| |
13-07-2013, 04:31 PM
|
#20 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: minesota was here.. bu ara tek yaptığım uyumak :( niye bu kadar uyuyorum ya? haliyle yapmak istediklerime, planlarıma uyamıyorum. hiçbir şeye yetişemiyorum. kendimi ifade edemiyor gibiyim. sanki rüzgarın önünde savruluyor gibiyim.gibiyim gibiyim gibiyim... hayatıma sorunlu insanları çektiğim için kızgınım. eşimle giderek uzaklaştığımız için üzgünüm. tek istediğim evden işten biraz uzaklaşıp kafamı dinlemek. belki hayatımı sadeleştirsem iyi olacak. endişe bozukluğu yaşıyorum. en ufak bir iş, defalarca yaptığım bir iş bile beni geriyor. özete bu ara bir garibim. pozitif düşünmeye çalışıyorum içimden bir ses hadi canım diyor. biraz enerjiye ihtiyacım var. keşke kredi kartına taksitle satın alabilseydik :)
| | | |