28-09-2013, 05:11 PM
|
#16 (permalink)
|
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) Uzun süredir yazmıyorum ama telkinlerin etkisi tamamdır benim icin.Her gece aynı listemi dinliyorum ve hayatım muhteşem.Yeni atılımlarım var herkesle aram cok iyi:) Diyorlardıki sorun bendeymiş aslında etraf yerine kendimi değiştirmeliymşim.bende derdimki bnm cevremdeki bazı durumlar istisna,ben nasıl olursam olayım onlar aynı kalacaklar ama belki başka şşeylerde işe yarar.Çok yanılmışım...Israrla pozitifliğinizi koruduğunuz zaman mucizevi bir şekilde cevrenizdeki düğümler cozuluyor.Ben neden daha önce böyle yaşamışım?Ama memnunum her şey için,mutluyumda:)Allah hepimize nasip etsin.Sosyal ortama girince kendimdeki değişimlere inanılmaz şaşırdım ve artık eskiye dönmeyeceğimi bildiğimden dahada mutluyum,sizde mutlu olun çünkü benim için ben senin içinde sen çok önemlisin.Herkes istediği gibi olabilr,mutlu,mutsuz,kırıcı,itici...Umrumda değil,beni kıramazlar.Kendi dünyamın merkezindeyim ve dışardaki etkiler etrafımda dönen film şeritleri...Bana dokunamaz,beni incitemezler artık:) Bendeki olaylar bitti ve büyük ihtimal bu günlüğümün sonudur.Bu telkinleri yapanlara,yazdıklarımı okuyanlara,kendime ve Allahıma çok teşekkür ederim.Kendinizi bu güzelliklerden mahrum etmeyin lütfen,doya doya yaşayın ve özgürleşin.Kendinizi ve herşeyi sevin.Bağımlılıklarınızı silin.En güzel şey özgürlük! VE BEN ARTIK ÇOOK ÖZGÜRÜM,HOŞÇAKALINN!:)) |
| |