03-12-2014, 09:05 PM
|
#43 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: CD Günlüğüm Alıntı: Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı
Lise 3 deyim sevgili ışıklı yol çevremde o kadar az insan varki dost olarak bir elin parmağını geçmiyor onlarında böyle bir şeye pek hevesi yok sanırım hep birşeyler eksik kalıyor çünkü | Büyük oğlum son sınıfta çalıştı. Hiç hevesi yoktu onunda. Fakat gittiği dersanede üç arkadaş edindi. Hala onlarla çok iyi arkadaş. Onlar sayesinde çalıştı ve başardı. Onlara müteşekkirim. Merak etme belkide birileri çıkar karşına. Aslında bu bir alışkanlık. Bir alışkanlığı edinmek zordur ama bırakmakta zordur. Yine de çalışabilirsin diyemem. Ama denemelisin. Büyük oğlum evde kalıyo bir arkadaşıyla benden bir resim istedi. Yağlı boya bir tablo. Aylardır oyalanıp duruyordum. Küçük oğlumsa anne neden yapmıyorsun abim seni bekliyor dediğinde Tamam dedim yarından itibaren çalışacağım ve eğer çalışmazsam sen bana bunun için baskı yap. Şimdi ise onun da teşvikiyle neredeyse bir haftalık işim kaldı. Yani yanında seni teşvik edecek birileri olsun. Bu kardeşin Annen bile olabilir. Gerçi anne baba can sıkıcı olur ama birini bul bu manada. İstersen günlük buraya ne kadar çalıştığını yaz. Biz kontrol edelim seni |
| |