| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
firdevsin degisim gunluguHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri firdevsin degisim gunlugu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu arada surekli oksurmem refludenmis gogsumde bicak batiyo cigerlerim balon gibi hissediyorum Acaba hastaligin arkasina mi siginiyorum... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #111 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu arada surekli oksurmem refludenmis gogsumde bicak batiyo cigerlerim balon gibi hissediyorum Acaba hastaligin arkasina mi siginiyorum
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #112 (permalink) |
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Canim cikolata cekti Mutfaga gidiyim bakalim ne var Ayy ne yapsam Okula gitsem mi gitmesem mi Ogretmenle konustum yapabilecegim bir sey yok diyo Hayir arapcam icin iyi firsat olur fakat 4 gun kurs okul ne kadar dayana bilirim bilmiyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #113 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Notların sisteme girilmemesi birisinin hatası mi? Kayıt mı eksikti, nasıl öyle bir hata yapmışlar? |
![]() | ![]() |
![]() | #114 (permalink) |
![]() | ![]() Mavi inci notlarim 50 nin altindaymis sistem silmis otomatik yani ilk aldihim not degil son alfigim dusuk puan oldugu icin silinmis ve kalmisim Bugun daha sakinim Her serde bi hayir vardir 3 ay uzun bir dure diil Hemde ilahiyata hazirlik olur Rabbim en iyisini bilir |
![]() | ![]() |
![]() | #115 (permalink) |
![]() | ![]() Bi arkadasim bi sitede arkadasim diyorum bana hakaret eden uyeyle ben hakliyken gelip forum kurallarini okudu Yonetici kimligi konusmaniza uslubuna dikkat et Ya bende onla konusmaya neden calisiyorum ki Bak cok sasirdim Beni gormezden geliyorlar butun yoneticiler Herkesin mesajini begenip repliyorlar bana tik yok aci cektiriyo sozde Nedenmi boyle yapiyorlar cunku ben onlarin dusuncelerine zit tepki veriyorum o yuzden bana giciklar ;) |
![]() | ![]() |
![]() | #116 (permalink) |
![]() | ![]() Bak bide ummet kardesligi zirvaligi var Beni bilerek yonetici secmefiler neden mi Nedeni ilahiyat ogrencisi diilim ondan |
![]() | ![]() |
![]() | #117 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2015 Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ufo görmüş masum köylü gibiyim ama her şeyin hayırlısı olsun diyorum Firdevsi Ala. Bazı şeyleri bilemiyoruz zira.Bazen bildiğimizi zannediyoruz.Biz durduğumuzu zannederken sayısını bilmediğimiz alem ve adem hareket ediyor.İşte onlarda ne kadar dahlimiz var. |
![]() | ![]() |
![]() | #118 (permalink) |
![]() | ![]() Dogrulari yaziyorum diye beni istemiyorlar ama kendilerine isim takip ben soylemisim gibi gosteriyorlar Vokda umrumda degil derken acaba umrumdami demeden edemiyorum Yillarca adminlik yapmis biriyim sanki onlara ihtiyacim var Ilahiyatin icine o kadar yobaz sizdi ki anlatamam Kandil bidat mis Hadisleri inkar ediyorlar Kabir azabini yokmus Bi girselerde mezara gorseler var mi yok mu Bidat diye milleti begenmiyorlar asil bidat Kolaylastitiniz zorlastirmayiniz hadisini unutmalari La havle bazen ilahiyat okumaliyim mi diye dusundum simdi |
![]() | ![]() |
![]() | #119 (permalink) |
![]() | ![]() Bugun bi dua ogrendim Ben cekiliyorum aradan kalir beni yaradan 21 gün suya kodla yapicim hadi guzelim ha gayret hele ski dur hele sabret basini egme dik dur bu bir ruyaydi farzet hadi yuregim |
![]() | ![]() |
![]() | #120 (permalink) |
![]() | ![]() Gulumse biraz gulsun gozlerin gulumse biraz bitsin kederin..unut dertleri kotu gunleri gulumse biraz gulumse biraz:):) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri firdevsin degisim gunlugu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu arada surekli oksurmem refludenmis gogsumde bicak batiyo cigerlerim balon gibi hissediyorum Acaba hastaligin arkasina mi siginiyorum...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi