| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Negatif Limanlardan Pozitif SularaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok teşekkür ederim mücevher..en güzelini söyledin hakkımda en hayırlısı ne ise o olsun... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #141 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çok teşekkür ederim mücevher..en güzelini söyledin hakkımda en hayırlısı ne ise o olsun ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #142 (permalink) |
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() uzun zaman oldu günlüğüme yazmayalı.. inişli çıkışlı psikolojiyle yazmak istemedim açıkçası.. 22 haziran buluşması, sonraki iki gün sevgili keops'un verdiği seminer derken, kendimi dinleme fırsatım olmadı.. iyi de oldu aslında.. "biz bir aileyiz" derken inanarak söylüyordum ama bunu reelde yaşamanın güzelliği çok daha başkaymış.. sevgili hayal ablam, suzzy, pisimbat, şamanım atakan bey ve tek tek isimlerini sayamadığım diğer tüm toplantıya gelen üyeler.. hepiniz o kadar içten ve o kadar sıcaktınız ki.. yıllardır biraradaydık sanki.. sevgili redflowers evime gelişin ve birkaç günlüğüne de olsa aileme dahil oluşun beni çok mutlu etti. dolu dolu üçgün yaşadım ve gerçekten mutlu geçen üç gün.. şamanım evini açtın bizlere.. keops değerli bilgilerini paylaştın bizlerle.. izumi, duru, metin06 sizleri tanımak çok güzel. sansürsüz ifade edebildim kendimi yanınızda. bunu yapan ben değildim ama.. yaptıran sizlerin samimiyeti ve şeffaflığınız oldu.. hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.. başkalarına göre sanal olan paylaşımlarımız bence reeldeki paylaşımlardan çok daha değerli ve güçlü.. sizler varken yalnız olmadığımı biliyordum, artık eminim.. çok teşekkür ederim.. iyiki varsınız.. iyiki ailenin bir ferdiyim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #143 (permalink) |
Guest
| ![]() merhabalar sanemce senin adına inan çok sevindim kızınla birlikte mutluluklar diliyorum yanlış bilmiyorsam kızınla yaşıyorsun ![]() |
![]() |
![]() | #144 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bugün itibariyle işsizler kervanına katılmış bulunuyorum birsüredir maruz kaldığım psikolojik baskılardan dolayı, dün vücut error verince başka iş bulunca çıkma fikrimden vazgeçip hemen bıraktım işi. titreme kalp çarpıntısı,nefes darlığı... acile götüreceklerdi istemedim ve işi bırakacağımı yapamadığımı söyledim. ben alışmışım aktif çalışmaya, bütün gün hiçbirşey yapmadan oturmak sıktı beni. bu sabah gittim eşyalarımı, ortalığı toparladım çıktım.. eh bunca psikolojik stresten sonra birkaç gün dinlenmeyi hakettim.. kızımla güzel keyifli bir kahvaltı yaptık ![]() akşam üzeri de kitapçıya gidip gönlümüzü zenginleştireceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() saygılı sevgiler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #145 (permalink) |
Guest
| ![]() Canım benim yazını okurken kitapçı bölümünde sanki beni anlatmışın bende kitapçıda kendimi kaybederim o kitapların kokuları bile beni kendimden geçirir. Her şeyde bir hayır vardır umarım daha iyi bir iş bulursun inşallah sen neleri başarmadınki .Yolun açık olsun hayata bütün güzellikler senin olsun. ![]() |
![]() |
![]() | #146 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Serpil'im yüreğinin sesini duydum satırlarında.. çok teşekkür ederim ![]() hiç üzülmüyorum işsiz kaldım diye..bana göre değildi orası en başından beri biliyordum zaten.. kitapçıya gidemedik bugün. benim öğle uykusu kış uykusu gibi oldu 14.00 gibi yattım 18.30 da Zeynep uyandırdı ![]() bizde sabah erken kalkıp gidelim dedik.. mutluyum..huzurluyum..çok şükür sahip olduklarıma ve burada oluşuma ![]() sevgiler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #147 (permalink) | |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bazen sorunlar fırsatlardır ve sen kendine yeni bir fırsat yaratmışsın gibi . hayalindeki işi bulman dileğiyle.... .................................................. .............. | |
![]() | ![]() |
![]() | #148 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #149 (permalink) |
Guest
| ![]() Bencede herşeyde bir hayır vardır,hayalindeki seni mutlu eden,keyif veren işi bulmanı dilerim... ![]() |
![]() |
![]() | #150 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bence biraz kafa dinle ablam...sadece kızına zaman ayır 15 gün falan..sonra iş ara... aman ya bende ne bilmişim yaşıma bakmadan akıl veriyorum :=) bye bye...:=) | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok teşekkür ederim mücevher..en güzelini söyledin hakkımda en hayırlısı ne ise o olsun...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi