uzun zaman oldu günlüğüme yazmayalı.. inişli çıkışlı psikolojiyle yazmak istemedim açıkçası..
22 haziran buluşması, sonraki iki gün sevgili keops'un verdiği seminer derken, kendimi dinleme fırsatım olmadı.. iyi de oldu aslında..
"biz bir aileyiz" derken inanarak söylüyordum ama bunu reelde yaşamanın güzelliği çok daha başkaymış.. sevgili hayal ablam, suzzy, pisimbat, şamanım atakan bey ve tek tek isimlerini sayamadığım diğer tüm toplantıya gelen üyeler.. hepiniz o kadar içten ve o kadar sıcaktınız ki.. yıllardır biraradaydık sanki..
sevgili redflowers evime gelişin ve birkaç günlüğüne de olsa aileme dahil oluşun beni çok mutlu etti.
dolu dolu üçgün yaşadım ve gerçekten mutlu geçen üç gün..
şamanım evini açtın bizlere.. keops değerli bilgilerini paylaştın bizlerle.. izumi, duru, metin06 sizleri tanımak çok güzel. sansürsüz ifade edebildim kendimi yanınızda. bunu yapan ben değildim ama.. yaptıran sizlerin samimiyeti ve şeffaflığınız oldu..
hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır..
başkalarına göre sanal olan paylaşımlarımız bence reeldeki paylaşımlardan çok daha değerli ve güçlü.. sizler varken yalnız olmadığımı biliyordum, artık eminim..
çok teşekkür ederim.. iyiki varsınız.. iyiki ailenin bir ferdiyim..