suzzy'cim canım
hayatım boyunca verdiğim kararlarımın ama iyi ama kötü sonuçlanmaları karşısında "neden öyle yaptım"..ya da "keşke" demiyorum. şartlar ozaman için onu gerektiriyormuş demeyi tercih ediyorum.
bir tek bu forumu keşke daha önce görseydim diyorum
iş bulmadan iş bırakmak günümüzde hiç akıllıca değil biliyorum ama, gerçekten devam edemeyeceğim bir işti. psikolojimi de olumsuz etkilediği için önüme fırsat çıksa da göremezdim. bırakmam gerekiyordu bıraktım..
forumla, sizlerle tanışmadan öncesi böyle düşünemezdim...üzülürdüm..neden böyle oldu derdim.. "keşke" demezdim ama kendimi üzecek birsürü sebep bulur çıkartırdım ortaya.. harcanıyordum orada böylesi daha iyi oldu
canım senin iş konusuna da çok sevindim.. hiç bahsetmedin.. bahsettin de ben mi kaçırdım dusun
çalıştığın işyerindeki mutluluğun çok önemli olduğunu ben çevremdeki arkadaşlarıma kabul ettiremedim. lüks buldular..millet iş bulamazken sen iş seçiyorsun dediler hep.
hayır efendim..çalıştığın yeri sevmek verimlilik açısından çok önemli.. sabah işe gideceğim oley diye yataktan kalkmak ayrı, üff gene işe gideceğim demek ayrı.. senin de iş yerinde mutlu olmana çok sevindim..
fazlasıyla hakediyorsun gülüm..