Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkür ederim Lier.. geriye dönüp neler yazdığıma bakmamıştım bir süredir, tekrar okumamı sağladın...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-09-2008, 01:09 PM   #221 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

teşekkür ederim Lier.. geriye dönüp neler yazdığıma bakmamıştım bir süredir, tekrar okumamı sağladın

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-11-2008, 12:22 AM   #222 (permalink)
Moderator

1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

bir kaç gün daha bekleseymişim 2 ay olacakmış günlüğüme yazmayalı
yedinci sayfalara düşmüşüm

çok şeyler yaşadım bu iki ay içersinde.. üzüldüm, sevindim, güldüm, ağladım.. ne olur bitmesin dediğim günlerde oldu , Allah'ım bitsin artık bu gün dediklerimin yanısıra.. inişli çıkışlı günlerden sonra tekrar çıkışa yöneldim. ve bu defa daha sağlam atacağım adımlarımı..

kızımla çok güzel geçirdiğim an'larım oldu bu süreçte.. malum benden uzakta olduğu için birlikte geçirdiğimiz vakitlerde kısıtlı oluyor..
ben forumla tanıştığımdan beri hayatım değişti gerçekten.. kızımla daha çok ortak yönlerimiz olduğunu farkettik ve daha çok anlaşır olduk.. öncesinde de telefon görüşmelerimiz uzun olurdu ama daha bilimsel oluyor artık

kişilerin negatifliklerinden şikayet ediyor ve ne yapmaları gerektiğini söylüyor.. sadece bana değil, çevresindeki negatiflere de benden daha cesur ve daha açık sözlü bunu birkez daha anladım..
ben forumla tanışmadan öncesinde de kişisel gelişim kitapları okurdum, kızıma okutamazdım.. artık o da okuyor ve çıktığı bu yolda, en güzel doğum günü hediyesi olarak şamanım tarafından reikiye inisiye oldu.. benden daha azimli olduğu ve bu yolda hızla ilerlediğini gurur duyarak söylüyorum

ben birkez daha forumu kurup yollarımızın kesişmesini sağladığı için Atakan beye teşekkür etmek istiyorum.. böylesine değerli kişilerle tanışmama vesile olduğu için.. mutluluğumu paylaşabileceğim, mutsuzluklarımda kendimi yalnız hissettirmeyen arkadaşlara sahip olduğum için, en çok da kızımla paylaşımlarımın daha güzel ve tadına doyum olmaz hale geldiği için.. çok teşekkürler Atakan Bey

şükürler olsun bu günlerime.. halen hayatımda aksaklıklar olsa da, hepsinin geçici olduğunu ve kısa zamanda yerini güzelliklere bırakacağına inanıyorum

Hayatım Değişti ailesi olarak tüm forum ahalisine de sonsuz teşekkürler

sevgiler
Alt 23-11-2008, 11:41 PM   #223 (permalink)
Moderator

insan huzurdan uyuyamazmı??
uyuyamayabilirmişte
iş konularında şansımın yaver gitmediğini düşünerek, uykusuz geçirdiğim gecelerin ardından, içimdeki huzur ve coşkuyla geçirdiğim uykusuzluk pek keyifli oldu doğrusu

3 hafta önce her konuda gönlüme göre olan bir işte çalışmaya başladım.. ilk iş görüşmeme sevgili Pamuk'la gitmiştim.. çıktığımızda ikimizinde hemfikir olduğu bir şey vardı.. "Çok temiz yüzlü insanlar" dedik. orada olmayı çok istedim..benimle çalışmak istediklerini belirttiler ancak uzun bir süre ses çıkmamıştı.. bende başka biryerde çalışmaya başlamıştım.. zor bir süreçte olan bir şirket olmasına rağmen çok istediğim o yerden ses çıkmayınca, evde oturmaktan iyidir düşüncesiyle şirketin problemlerinin sona ermesi umuduyla çalışıyordum..

vee o çok istediğim yerden birgün aradılar, ne zaman başlayacağımı sordular
tekrar görüşmeye gittim.. aslında ben işe alınmışım da benim haberim yokmuş

işsiz geçirdiğim onca aylardan sonra iki işi birden olan biriydim artık

tabi ki gönlümün istediği yerde olmalıydım.. işverenime durumu anlattım. benim branşıma daha yakın olduğu için aslında orada olmak istiyorum dedim.. benimle çalışmaya devam etmek istediklerini, benim mutluluğumun daha önemli olduğunu belirterek gidişime saygı duydular.. gittiğim yerde mutsuz olursam eğer kapılarının bana her zaman açık olduğunu, istediğim zaman geri dönebileceğimi söylediler..

güzel bir bitişin ardından güzel bir başlangıç yaptım wave

bugüne kadar sizlerle paylaşmayışımın sebebine gelince...
olumsuzluğa odaklanmışız ya, bana huzur veren güzelliklerin, daha doğrusu madalyonun diğer yüzüyle karşılaşma endişem vardı.. ilk maaşımı alayım, endişelerimin yersiz olduğundan emin olayım ondan sonra paylaşırım diye düşündüm

ilk maaşımı alamasam da henüz ( 3 haftalığım çünkü) ilk avansımı aldım aynı şey sayılsın

çok temiz yüzlü ve iyiniyetli kişilerle çalışıyorum ve önceki akşam hakikaten huzurdan uyuyamadım..

binlerce şükür.. inişte olduğumu düşündüğüm zamanlardaki , telkinlerin, çalışmalarımın, forumda tanıştığım ama reelden daha gerçekçi olan arkadaşlarımın desteğiyle gönlümdeki bir işe sahip oldum...

daha da korkmam artık

hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum

Alt 23-11-2008, 11:54 PM   #224 (permalink)
awayy
Guest

Çok sevindim sanemcecim
Yahu ben senin günlüğüne niye rastlamamışım hiç dusun

Günlüğünün ismini kıskandım ama..

Ben de günlüğümün adını"kızgın kumlardan serin sulara" yapsam arak olduğu çok belli olur mu
Alt 24-11-2008, 12:01 AM   #225 (permalink)
Moderator

away'cım bu kadar şeker olmak zorunda mısın
"kızgın kumlardan serin sulara" tatil çağrışımlı bir başlık olur
bence mahsuru yok gülüm tabi ki araklayabilirsin pardon alıntı yapabilirsin

Alt 24-11-2008, 12:08 AM   #226 (permalink)
awayy
Guest

Sana bol kazançlı ve bol keyifli günler diliyorum...

Alt 24-11-2008, 12:51 AM   #227 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Tebrik ediyorum.Yen işiniz hayırlı olsun...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2008, 01:01 AM   #228 (permalink)
Moderator

çok teşekkür ederim Atakan Bey.. emekliliğime kadar devam eden son işim olur inşallah
Alt 24-11-2008, 01:29 AM   #229 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute

inşallah canım herşey gönlünce olsun
Alt 24-11-2008, 04:00 PM   #230 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Yeni işin hayırlı olsun sanemce;
Sağlık, mutluluk ve bolluk, bereket getirsin.. Başarılar diliyorum..

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks