Negatif Limanlardan Pozitif SularaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım böyle güzel haberleri her zaman keyifle ve defalarca kutlayabilirim..
o sebeple burdanda kutlamak istedim... canım yeni işinin hayırlı uğurlu bol bereketli olmasını diliyorum... super
mutluluğun ve huzurun daimi olsun yeni işinde...sevgiler...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
24-11-2008, 04:17 PM
|
#231 (permalink)
| Guest | Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara canım böyle güzel haberleri her zaman keyifle ve defalarca kutlayabilirim..
o sebeple burdanda kutlamak istedim... canım yeni işinin hayırlı uğurlu bol bereketli olmasını diliyorum... super
mutluluğun ve huzurun daimi olsun yeni işinde...sevgiler... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
24-11-2008, 05:35 PM
|
#232 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
24-11-2008, 05:55 PM
|
#233 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara [size=16pt][font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]
çok çabaladın çok emek verdin tatlım..
düştün ama yılmadın ..
tekrar kalktın adım adım yürüdün her geriye bakışında hatalarını farketmeye çalıştın..
her ileri bakışında en mükemmelin oluşması için enerjini gönderdin..
yılgınlıklarını küskünlüklerini sevgiyle özgür bırakarak devam ettin..
çalışmlarına küssesnde zaman zaman tekrar aynı hevesle başına oturabildin..
telkinlerini dinledin olumlamalrını ve diğer çalışmalarını yaptın..
bunlar senin harika eserlerin..
bu gün bu noktada senin bu güzel haberini bu güzel başarını kutlamak benim için onur verici..
yaşamının her alanında daima güzel haberlerini duyayım senin ve güzel kızının.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
24-11-2008, 06:05 PM
|
#234 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Senin bu mutlu halini gördükçe içim sevinçle doluyor.
Telefonda huzurlu bir ses duymak ve hergün artan mutluluğunu seninle paylaşmak çok güzel.
Yeni işin sana hakettiğin tüm mutlulukları ve tüm kazançları getirsin canım benim.
Hayatın o temiz gönlün gibi ışıl ışıl parlasın.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
24-11-2008, 06:19 PM
|
#235 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Yeni işini buradan tekrar kutluyorum sanemce.
Negatif Limanlardan Pozitif Sulara geçiş yaptın tekrardan.
Ne kadar sıkıntı çektiğini biliyorum.
O zaman da söylediğim gibi, her şey yoluna girecek. Daha da iyi olacak inş. super
Bu işten emekli olursun gibi geliyor bana. | Offline
| |
24-11-2008, 08:36 PM
|
#236 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Canım Sanemceciğim,
Aylar geçti , bazen güzel umutlu günlerle..Bazen ümitlerimizi tüketmeye yaklaştırdığımız..
Ama hiç bir zaman pes etmedik,Hep daha ileri daha ileri söz verdik kendimize..
Birbirimizle paylaştık sıkıntılarımızı ,heyecanlarımızı, mutluluklarımızı ,iş görüşmelerimizi,Reiki sevgisine birlikte kalbimizi açtık ...
Gözlerinde şimdi hakettiğin çok daha güçlü parlayan o ışık artık sana evrenden çok ama çok güzel ışıklar getirecek
Çok daha güzel günlerin mutluluğunu birlikte paylaşmak için hayata EVET diyoruz hepimiz burada ailece
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
24-11-2008, 09:31 PM
|
#237 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 47
31 Mesajinıza toplam 120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Sevgili sanemce, çok güzel bir haber, senin adına çok sevindim İnsanın sevdiği işi yapıyor olması harika. Enerjin ve mutluluğun daim olsun. Sevgiler... | Offline
| |
24-11-2008, 09:42 PM
|
#238 (permalink)
| Moderator Abdullah Canıtez
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Sevgili sanemce kişisel gelişimin tohumlarını bahçesine ekti..ve şimdi o tohumlar büyüdü ve ağaç oldu... iş oldu.. aş oldu
Çok önceden işe girdiğinin haberini almama rağmen tekrardan buradan kutluyorum sizi
Burası çok özel bi paylaşım sitesi iyisiyle,kötüsüyüle zıtlıkları kendi içinde barındıran bi forum
Biliyorum ki amacımız hep pozitif olmak değil hayatın gerçeklerini kabul edip çözüme odaklanmak.
İstemek,dua etmek,eyleme geçmek.kendini geliştirmek..
Forumdaki herkes Çok özelsiniz farkında mısınız bilmiyorum.
ve ışığımız büyük aydınlık Türkiyeyi aydınlatmaya küçükte olsa katkı sağladığımıza inanıyorum
Diğer çabalayan arkadaşlarında sevinçli haberlerini bekliyoruz
damla_su,pamukk ve daha hatırlayamadığım birçok üye başladıkları kulvardan çok ötelerdeler şimdi
Belgin her daim yeni bir tekamül aşamasına atlıyor kuantum sıçramalarıyla
by_mehmet ve spy_game beyefendiliğiyle ve çevrelerine katkılarıyla gurur kaynağı ve daha nice üye arkadaşlarımız başarı ve gurur kaynağımız..
böyle devam.................. tam gaz
Herkese sevgiler... | Offline
| |
24-11-2008, 10:31 PM
|
#239 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara
Keopscum.
Güzel dilek ve iltifatların için çok teşekkür ederim kardeşim.
Senin beyfendiliğinin yanında, bizimki ne ola ki.
Asıl sana ne demeli.
Herkesin kendini geliştirebilmesi için elinden ne geliyorsa yapmıyorsun.
Daha fazlasını yapıyorsun.
Bir çok arkadaşımızın ortak görüşünü şiddetle destekleyerek diyorum ki,
Sen geleceğin ünlü ve başarılı bir ismisin. Şimdiden söyleyelim. super
Burada da zaten, hepimizin bildiği bir üstadsın.
İnşallah, daha bir çok insana faydan olacak ve hayatların değişmesine sebep olacaksın.
Ben canı gönülden inanıyorum. | Offline
| |
24-11-2008, 10:38 PM
|
#240 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara serpil'im, yeni bir hayat, mümin, suzzy'cim, shamanic, redflowers, bymehmet, pamuk, engilizce, keops hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum neredeyse memleket meselesi haline gelmişti benim iş konularım :))) güzel bir işe sahip olmayı çok istedim evet ama , sizleri nasıl mutlu edeceğini bildiğim için sabırsızlandım daha çok hep yanımda hissettim sizleri.. maddi sıkıntılarımı dengede tutan maneviyatımın güçlülüğü oldu çünkü sizler vardınız.. suzzy'cim, belgin'cim iki noktalarınız hedefine biraz geç ulaşsa da, ortamı bana en uygun hale getirmeyi bekliyormuş o yüzden geç ulaşmış :))) pamuk'çum en değerli ilklerimizi birlikte yaşadık evet ve meyvelerimizi toplamaya başladık..şükürler olsun . mümin ve mehmet sizlerin de yeri o kadar ayrı ki.. bana verdiğiniz destekleri nasıl unuturum.. çok teşekkürler .. keops.. sempatisiyle ve verdiği bilgilerle kızımın gönlünde kişisel gelişim adına yepyeni bir sayfa açan değerli arkadaşım.. sadece benim değil kızımın da yaşamının güzelleşmesine desteğin o kadar büyük ki .. şamanımm..meleğim.. gücümün artık son damlalarını yaşarken evinde senin kollarında ( anne kucağı sıcaklığı) içerisinde utanmadan sıkılmadan döktüğüm gözyaşlarımı ve senin anne şefkatiyle beni sarışını ömrüm boyunca unutamam .. öyle hasretmişim ki bu kucağa..sana demedim ama gözyaşlarımın bir kısmı da bunun içindi o gün.. ne kadar zenginim ben sizler gibi değerli dostlara sahipim .. ayrıca mehmet çok haklısın bu gemi negatif limanlardan çıktı bir kere. artık sadece pozitif sularda yüzecek ... çok teşekkür ederim hayatıma kattığınız güzellikler için | Offline
| | | |