Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Lier22'nin Seyir defteri...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Lier22'nin Seyir defteri... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 08 Nisan 2008 Bu gün bu sitede 10. günüm... hayatımda olumlu şeyler bu siteyi keşfimle başladı ve akıl almaz bir hızla ilerliyor... FOTOĞRAF Durakta üç kişi Adam kadın ve çocuk Adamın elleri ceplerinde Kadın çocuğun elini tutmuş Adam hüzünlü Hüzünlü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Lier22'nin Seyir defteri...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-05-2008, 08:34 AM   #31 (permalink)
Binbaşı

Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Lier22'nin Seyir defteri...

08 Nisan 2008 Bu gün bu sitede 10. günüm...

hayatımda olumlu şeyler bu siteyi keşfimle başladı ve akıl almaz bir hızla ilerliyor...

FOTOĞRAF

Durakta üç kişi
Adam kadın ve çocuk

Adamın elleri ceplerinde
Kadın çocuğun elini tutmuş

Adam hüzünlü
Hüzünlü şarkılar gibi hüzünlü

Kadın güzel
Güzel anılar gibi güzel

Çocuk
Güzel anılar gibi hüzünlü
Hüzünlü şarkılar gibi güzel...

Cemal SÜREYYA

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-05-2008, 10:20 AM   #32 (permalink)
Binbaşı

180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bu gün 09 Mayıs 2008

hava kapalı olmasına rağmen benim moralim yerinde...
tabiki sabah ilk iş siteme bakmak oldu...
mesajlarıma yorum yapan teşekkür eden herkese bende çok çok teşekkür ediyorum...
hızlı bir şekilde her yönden ilerlemeye devam...
saygılar...

Alt 09-05-2008, 10:56 AM   #33 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba Lier22 günlüğün hayırlı olsun aradığın herşeyi bulursun.
Alt 09-05-2008, 10:59 AM   #34 (permalink)
Binbaşı

güzel temennilerinize teşekkürler...
hep beraber... el ele...
saygılar...
Alt 09-05-2008, 12:55 PM   #35 (permalink)
Binbaşı

Gemilere bin gel,yine gidersin
Sonbahar rüzgari,kirarken dallari
Ayri düsen yaprak yasar mi söyle...

olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım...

çağdaş ozan: Kayhan...
Alt 09-05-2008, 02:10 PM   #36 (permalink)
Binbaşı

Alt 09-05-2008, 04:13 PM   #37 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sonbahar is an unknown quantity at this point

cok güzel bir yazi paylasimin icin tesekkür ederim
sonbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2008, 12:19 PM   #38 (permalink)
Binbaşı

Akşam başımı yastığa koyarken birden gitme isteği uyandı içimde. Nereye ne zaman olduğu önemli değildi. Önemli olan gitmekti. Uzak yada yakın olması da fark etmezdi ama ne olursa olsun gitmeliydim. Belki kendimi arıyordum, belki de bir arayış değildi bu kaçıştı.
Sigara üstüne sigara, simsiyah bir fonda hüzünlü bir film müziği geliyordu kulağıma yakında sayılmazdı uzakta. Düşünceler düşünceler bazıları karamsar bazıları küçük bir umut daha var diyordu. Dışarı atsam kendimi rahatlayacağım sandım ve balkona atıverdim kendimi. Önce gökyüzüne baktım bir sigara daha yaktım, sonra çoğu karanlık yalnızca bir kaç tanesi açık dağınık sokak ve ev lambalarına takıldı gözlerim. Hava serin olmalıydı ki üşüdüm içim titredi yine yalnızlığımla dolu odama kapattım kendimi. Duvarlara baktım biraz tavana diktim gözlerimi zihnimden geçmişten mi gelecekten mi olduğunu bilemediğim kareler geçti. Kararımı verdim ve evet git dedim hadi git... Sabahı zor ettim. Sırt çantama bir kaç kitap ve lüzumsuz şeylerle alelacele hazırladım...
Sokağa çıktığımda saat 7.20' idi. Hızlı adımlarla doğru tren istasyonuna ilerlemeye başladım. Sokak kedileri vardı ara sıra dolmuş taksiler işine yetişmek için evinden çıkmış birkaç insandan başka birşey yoktu etrafta... Tren garına geldiğimde çantalarıyla yolculuk saatini bekleyenler sağda solda bankların üstünde kimisi uykulu ve yorgun kimisi heyecanlı insanların arasında gişeye geldim. İlk tren nereye gidiyor diye sordum. Görevli Sivas treni dedi 20 dakika sonra. Sivas’a bir öğrenci bileti dedim, paramı ödedim biletimi aldım. Gar’ ın dışına çıkıp bir sigara yaktım. Öyle heyecanlıydım ki , neden heyecanlanıyorum diye düşündüm.

Ortadaki vagonlardan birinden bindim geriye doğru ilerleme başladım. Bazıları çantalarını, bavullarını yerleştirmeye çalışıyorlardı. Benim gibi yalnız olanlar da vardı. Cam kenarında oturabileceğim bir yer aradım ve sonlara yakın bir vagonda boş bir kamaraya daldım. Kısa sürdü yerleşmem. Dışarıda acele acele trene yetişmeye yer bulmaya çalışan insanlar ilişti gözüme onları pek de umursamadım ve kendime döndüm yine. Suyumu çıkardım bir yudum alıp kapattım. Ne yapsam diye düşünürken sevdiğim bir müzikle başlasam fena olmazdı. Bende öyle yaptım. Çağdaş ozanımız Kayahan’ ın “Olsaydım, olsaydım ben rüzgar olsaydım” şarkısını dinleyerek hareket saatimizi beklemeye başladım. Üç, iki, bir…
Bütün yolcuların gideceği bir yer vardı, kavuşacağı birileri, gelmesini yada dönmesini bekleyeni benimse…

Hikaye burada bitmiyor ama… belki Devam Edecek…

Lier22 10.05.2008

Alt 10-05-2008, 06:34 PM   #39 (permalink)
Binbaşı

yukarıdaki ilk deneme yazım beğenirseniz devam edeceğim arkadaşlar... tüm eleştirilere açıktır... hatta düzeltilecek kısımlarını düzeltip sitemiz için belkide ilk olarak telif hakkı bu sitenin olmak üzere bir hikaye yapalım...

Alt 12-05-2008, 08:39 AM   #40 (permalink)
Mustang
Guest

Günaydın , çok iyi yazmam ama iyi bir okuyucuyumdur yazmaya başladıklarınız gayet iyi devam edin .Günümüzde yazan biçok kişiden daha iyi bir başlangıç olmuş devamını bekliyoruz.

Bookmarks