tebrikler harika anlatmışsın
bende yüreğimin sesini kaplayan, olumsuz hisler duvarının tuğlalarını bir bir kırabilmek için buradayım.
sevgi ve saygıyla kaldık
[/quote]
cent ! üstad, duygularıma senin gibi tercübeli bir isimden bu oranda bir karşılık almak çok güzel, diline sağlık
evet günlüğüme devam; iki gündür suçluluk ile devam ediyorum. Uyurken kulaklığımla dinleyemediğimi fark ettiğimden, bu kez gece işte iken dinlemeye başladım. iki kişi laboratuvarda çalıştığımız ve gece olduğu için sorun olmuyor.
yalnız dün müziğin sesini yükseltmiştim kısa bir süre için tabi kulağım alışmış olmalı ki sonra sesin volümünü düşürmediğimden sanırım, tansiyonum düştü. bir saat kadar dinlenmem gerekti böylelikle uzun dinlemelerde yüksek sesin pek tercih edilmemesi gerektiğini öğrenmiş oldum.
Suçluluk benim için çok önemli kişiliğimde bu konuda çok negatif bir eğilim fark ediyordum uzun süredir.
bir süredir arkadaşlara karşı tavırlarımda değişiklik seziyorum yerinde ve hoş şakalar yapıyorum,ailemi üzecek nerdeyse hiç bir tavrım ve sözüm olmadı diyebilirim. anladığım kadarıyla telkinlerin başarılı olabilmesi için bizimde inanmamız ve gayret sarf etmemiz gerekiyor sonuçta her yapmak istediğimiz şey vicdanımızda makes (kabul) bulmalı değilmi !
Ben üyeliğim sırasında Atakan beye teşekkür etmemiştim sağolsun ellerine sağlık
güzel günler sizin olsun
kalın sağlıcakla