![]() |
güneşin doğuşu slm arkadaşlar. ben bu siteye üye olalı yaklaşık 9 ay oldu. o günden beri sitenin tiryakisi oldum. hergün arkadaşların mesajlarını günlüklerini okudum. bazan bende katıldım. ama kendime henüz bi sayfa açmadım. sonra düşündüm benim niye sayfam yok dedim ve kendime bir sayfa açtım. biraz geç kaldım ama olsun. sung66 |
Ynt: güneşin doğuşu Günlüğün hayırlı uğurlu olsun güneş.Adın gibi parlak,güzel ve içimizi ısıtan haberlerle dolsun. smiliyface |
Ynt: güneşin doğuşu günlüğünüz hayırlı olsun. güzel haberler aşikar duyulacak, inşallah bu durumun zamanı kısa olur. s456 |
Ynt: güneşin doğuşu Alıntı:
|
Ynt: güneşin doğuşu redflowers,mümin okan ve psimbat hepinize çok teşekkür ederim. inşallah günlüğüm benim ve sizin güzel haberlerinizle dolar. |
Ynt: güneşin doğuşu güneşcim canım gerçekten güneş gibi doğdun günlüklerimizin arasından... tender45 günlüğün hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun canım....sevgiler... blissy blissy http://img129.imageshack.us/img129/1...23kt5nulv7.gif kiss3 |
Ynt: güneşin doğuşu suzzycim kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: güneşin doğuşu sevgili günes günlügün hayirli olsun yazilarini merakla bekliyorum kiss3 |
Ynt: güneşin doğuşu Bu gün Ankara'da yağmur var ama seni görünce içim açıldı.Günlüğün hayırlı olsun,iyilik ve güzellikle dolsun. vien1 |
Ynt: güneşin doğuşu sevgili günlüğüm ilk haberlerimin güzel olmasını çok isterdim. ama annem hiç aklımdan çıkmıyor. 12 gün önce köyde kene ısırmış 3 gün aralıklarla doktora gitmişler neyseki kan temiz çıkmış 2 gündür burdalardı. tekrar gitmemesi için bugün yapmadığım şey kalmadı. hasta numarası bile yaptım. ama durduramadım. yine gitti. en azından 3 gün daha kalsalardı içim birazcık rahat edecekti. şu an hiç bir duygu içinde değilim. aklımda sadece annem var. bu 3 gün benim için hep endişeli geçecek. inşallah bişey olmaz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |