Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

shia'nın günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri shia'nın günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Aranıza yeni katıldım ve mp3’leri dinlemeye karar verdim. Henüz birinci günümdeyim. Gün içerisinde aklıma “Neden gün gün neler yaşayıp, neler hissettiğimi yazmıyorum?” sorusu geldi. Benden sonra bu mp3’leri kullanmayı düşünen arkadaşlara nelerle karşılaşabileceklerine dair bir fikir edinebilecekleri bir yazı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

shia'nın günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-06-2008, 02:54 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shia_aurian is an unknown quantity at this point
Standart shia'nın günlüğü

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım ve mp3’leri dinlemeye karar verdim. Henüz birinci günümdeyim. Gün içerisinde aklıma “Neden gün gün neler yaşayıp, neler hissettiğimi yazmıyorum?” sorusu geldi. Benden sonra bu mp3’leri kullanmayı düşünen arkadaşlara nelerle karşılaşabileceklerine dair bir fikir edinebilecekleri bir yazı oluşturmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz.

1.GÜN

Gecenin ilk saatlerinde karşılaştım bu siteyle. Neyle karşılaşacağımı tam olarak bilmiyordum. Google’da şu anda hatırlamadığım başka bir şeyi ararken rastlamıştım ve ilk girişteki uyarı dikkatimi çekmişti.

Ritmotrans ne demek bilmiyordum (Hoş hala bilmiyorum ama bir fikrim var). Merakla siteye girdim ve inceledim. “Tanrım, aylardır beklediğim mucize mi acaba bu site? Hemen indirip denemeliyim. Neler yaşayacağım? Ne yapacağım? Ne yönde (olumlu veya olumsuz) değişeceğim? Bu sıkıntılarımdan kurtulup eski günlerime geri dönebilecek miyim? Veya çok daha iyi günlerim mi olacak?” bu ve buna benzer binlercesi daha, aklımdan ışık hızıyla geçti. İncelediğimde sitede önerildiğini gördüğüm gibi ilk başta Suçluluk Duygusu mp3’ünü indirmeye çalıştım.
“Aman Tanrım! Link çalışmıyor. Neden ters gitmek zorundaki? Bir kerede olsa ne olur? Ama yok illaki bir sıkıntı olmalı.”  Hemen bu düşünceleri kafamdan atıp mp3 yorum kısmına derdimi anlatan bir mesaj bırakmayı akıl ettim. Belki görürler ve bir sonuç alabilirim diye. Yorumu yazıp yolladıktan sonra “Site yöneticisinin onayından sonra yorum sayfasına eklenecektir.” gibi bir uyarı aldığımda bir site yöneticisinin kesinlikle yazdığımı görüp bir cevap yazacağını düşünerek biraz daha rahatladım. Sonra siteye üye olmaya karar verdim. Üye oldum. Biraz daha site içinde gezindikten sonra “forum” diye bir link gördüm. “Acaba?” , “Olabilir mi?” gibi düşüncelerle forum sayfasına geldim.
Cennete düşmüş gibiydim. Tanrım, başarmış olmanın verdiği sevinç, siteye ufak bir göz atmakla birlikte geldi. Adminlerden cevap beklememe gerek yoktu artık  Aç tavuk misali, darı ambarında edasıyla 3 – 4 sayfa aynı anda açıp inceliyor, okuyor, mp3leri dinlediğimde nelerle karşılaşabileceğimi anlamaya çalışıyordum.
Eğer arkadaşlar ilk benim yazımı okuyorsanız. Bir süre mp3leri dinleyip kendi fikrinizi oluşturana kadar forum içinde fazla dolaşmamanızı tavsiye ediyorum. Bazı olumsuz bildirimler gecenin bir yarısı korkmanıza sebep olabiliyor. Aynı olumsuz bildirimlerde bulunmamak için bildirimleri siyah renkle yazmıyorum. İlla merak eden arkadaşlar sanki yazıyı kopyalayacakmış gibi seçip görebilirler. (Baş ağrısı, bulantı, kendini kötü hissetme, anlık tutarsız tavırlar, gece kâbusları vb.)
Ayrıca benim gibi ney sesini sevenlerdenseniz. Kesinlikle endişe etmeyin harika bir parça Ancak, tüm ney mp3lerindeki ney müziği aynı. Bir de, hangi ney parçasında olduğunu bilmiyorum (mp3 çalar ile dinlediğim için), alt ses ara ara duyulabiliyor. Endişe etmeyin eğer beklenmedik bir şey değilse korkutucu olmuyor Ama benim gibi çeşitli sayfalara girip alt ses duyulmuyor gibilerinden yazılar okuduysanız ve duyulmamasının normal bit şey olduğunu düşünüyorsanız. o alt sesi duyduğunuzda (bu yazıyı okumadığınızı farz ediyorum) Lütfen fazla sıçramayın. Ez azından çığlık atmamayı deneyebilirsiniz. Tüm uyarılarıma rağmen bu durum başınıza geldiyse endişe etmeyim benim yazı daha uzun, bütün gece sizi oyalamaya yeter :D veya benim yaptığım gibi mp3leri dinlemeye devam edip bilgisayar başında oyun oynayarak sabahlayabilirsiniz.
Neyse, aç tavuk da doyar. İncelemelerime ve ihtiyaçlarıma göre ortaya bir karışık atmaya karar verdim. Sigara tiryakisi, uyku sorunu, erteleme hastalığı ve sınav heyecanı olan biri olarak hemen bu mp3leri; yanında ilk dinlenmesi tavsiye edilen ego (güven) güçlendirici, koruma kalkanı ve suçluluk duygusu mp3lerini indirdim. Sonra bu üç mp3ün ilk dinlenmesi gerekenler olduğunu hatırladım. :D ve aynı telkinlerin farklı müzikli versiyonlarını indirdim.
Ortaya şöyle bir karışık çıktı:
1. Erken uyanma (Su sesi)
2. Suçluluk duygusu (Sanat müziği)
3. Ego (güven) güçlendirici (Klasik müzik)
4. Koruma Kalkanı (Klasik müzik)
5. Ertelemeyi bırak (Ney müziği)
6. Suçluluk duygusu (Ney müziği)
7. Ego (güven) güçlendirici (Ney müziği)
8. Koruma Kalkanı (Ney müziği)
9. Sigara bırak (Ney müziği)
10. Sınav heyecanı (Su sesi)

Bunu mp3 çalarıma yükledim. İlk başka uykuda dinlemeyi düşündüm ve denedim. Yukarıda bahsettiğim olay başıma gelince vazgeçtim. Sabaha kadar bilgisayar başında oturup oyun oynadıktan sonra hazırlanıp evden çıktım. Hayatımın en ilginç fikirlerinin ardı ardına geldiği hedeflerim ve yapamadıklarımla ilgili veya yaptığım hatalarla ilgili çeşitli kararlar aldığım bir sabah oldu. Sanki kulağımdaki kulaklıkla müziği değil de kendimi dinliyormuşum gibi hissettiğim bir gün geçirdim. Yapmam gerekenler, yapmamam gerekenler, başkalarına göre yanlış olup da benim için doğru karar olabilecekler aklımda uçuşup durdu. Yeni fikirler de hediyesiydi.
İşte ilk günüm eve gelene kadar böyle geçti. Hala mp3leri dinliyorum. Daha yapmam gerekenler var. Bakalım bundan sonra ne olacak…

Sizinle paylaşmak dileğiyle…

İyi ve mutlu günler…

Not: Bunu ilk ben düşündüm zannediyordum. umarım beğenirsiniz

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-06-2008, 10:48 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: shia'nın günlüğü

merhabalar shia_aurian ..

yanımıza hoşgeldin..

günlüğün güzel haberlerinle dolsun..
hedeflerin kısa sürede yaşamında başarıyla gerçekleşsin..

ilk günden listeni bu kadar kalabalık yapman seni biraz yorabilir..

forumu inceledikçe en rahat haliyle listeni oluşturacağına inanıyorum...

gelişmelerini bizlerle paylaşak olduğun için çok teşekkürler..

yazılarını hep birlikte takip ediyoruz...

dilerim her günün bir öncekinden daha fazla mutlulukla geçer..

sevgiler..

Bookmarks