çok güzel bi gün geçirdim doğum günü arifemde.dün sabahladım ve meşhur raporumun çoğunu tamamladım
.hiç uyumadan okula gittim
.hocam çok iyi karşıladı,daha doğrusu anlayışla karşıladı desem daha iyi olur.neden böyle oldu diye sordu,3,5 aydır neden okula gelmemiştim.tabii merak etmekte haklıydı.ama nerden başlayabilirdim ki,söyleyeceğim bişey yoktu maalesef-daha doğurusu aklıma gelmiyodu,neden kaynaklandığı.nesnel bi nedenim yok dedim,aslında mutlaka olmalıydı yoksa niye sorunlu olayım ki diye düşüneceğini biliyorum.işin nesnel boyuttan çıkıp,bilinçaltı boyutuna taşındığını ve o bölgenin temizlenmesi gerektiğini ve temizlemeye başladığımı söyledim
ama çok üstünde durup anlatmayı tercih etmedim çünkü yaklaşık 45 dakika kadar doktora döneminde gördüğü psikiyatrik tedaviden sonracığıma bi sürü psikiyatri terimlerinden bahsetti durdu.illa doktora git dedi,ben de bundna yaklaşık 4-5 sene önce psikiyatristle görüştüm ve yaklaşık bir sene p....c isimli ilacı kullandığımdan fakat ilk bi kaç ay işime yaradıktan sonra daha sonra sorunumun üstünü örtmekten başka bi işe yaramadığını söyledim.şimdi iyiyim dedim.nasıl oldu tedavi mi gördün dedi,ilaç mı kullanıyosun dedi.hayır dedim ve telkinlerden bahsettim,güldü mutlaka yararı vardır ama onlar destekleyici şeyler olabilir anca dedi.bi de internete çok güvenme oooo neler var gibi cümleler kullandı
.yine iyi bir doktor bulup bi tedavi süreci önerdi
.ben de asıl, antidepresanlar ve diğer psikiyatri ilaçlarına bu kadar yüklenilmesinin sadece bu sektörün para kazanması daha çok daha çok para kazanmayı düşündüğünü ve bunu gerçekleştirmeleri için her yolun mübah olduğu konusunda
net bişeyler söyledim.ve antidepresan kullanımına sıcak bakmadığımı tekrarladım.o da onayladı ama hala iyi ilaçlar iyi doktorlar var ,ama onları bulmak önemli dedi.haklısınız ama bunun kriteri ne dedim?sonra daha bi sürü konuşma geçti aramızda gerek psikiyatri ile ilgili olsun gerek telkinler ve beyin dalgalarıyla ilgili olsun baya konuştuk 44.aslında hocamın benle bu kadar ilgilenmesi,kendi fikrince bana yollar gösterip bi sürü zaman harcaması çok hoşuma gitti
benim için çok değerli biri .cidden hocamı önceden severim amabugün bi başka sevdim,bi başka iyi niyetini farkettim.bu arada tezimden de bahsettik
.okulda da yokluğum hissedilmiş,her karşılaştığım hoca nerdesin niye yoksun ortalıkta diye sordu
.bu da çok hoşuma gitti
.bi de aşık olduğum 3,5 aydır yüzünü görmediğim adamla oturduk kantinde biraz
.çok uykum vardı çok fazla konuşamadık,okuldan erken çıkıcağımı uykumun olduğunu söyledim.dalıp dalıp gidiyodum ,nerdeyse uyuyup kalacaktım.o da anladı güldü tamam çok özlemiş beni,benim kadar mı bilmiyorm ama bana hasretle bakışından anladım.hayat güzelleşmeye başladı .
arkadaşlarım herşey için çok sağolun bana en kötü dönemimde destek oldunuz bana güç verdiniz ,iyi ki böyle bi siteyle tanışmışım.normalde pek şükreden biri değilim,içimden gelmiyo açıkçası,ama ben telkinlerle bu siteyle tanıştıktan sonra ilk kez bu kadar içten şükretmişimdir 96,teşekkür etmişimdir ihtiyacım olan şeyi kendimi arındırmamı sağlayan bu siteyi-telkinleri bana kazandırdığı için evrene
.telkinler için tekrar tekrar tekrar başta atakan bey olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim
. gerçekten özel bi ortam burası,bi büyüsü bi tılsımı var
o da ayrı ne diyim ki,iyi ki varsınız iyi ki tanıştım sizlerle 96.hepinizi çok seviyorum