![]() |
** gülfuren'in günlüğü ** Günlük açma konusundaki kararsızlığım sonucunda düşündüm ki ; pozitif insanların bulunduğu bir ortamdaki enerjiden yararlanmamak çok büyük bir kayıp olacağından gülfuren'in günlüğü ile bugün aranıza katılmaya karar verdim... kiss3 Üç ay önce babamın ani rahatsızlığından ötürü kendimi,eşimi ve çocuğumu unutup, babamı tekrardan hayata bağlamanın çabası içine girdim.. agl34 Doktorların yaşarken ölü gözüyle baktıkları ve hastanede bile tutmak istemedikleri babamla yolumuza devam ettik..Babam yoğun bakımdan çıkınca hastanede ve eve geldiğimiz günden itibaren telefonumda kayıtlı olan telkinlerden babama dinletmeye başladım.. Babamın hastalığının haricinde olumsuz düşünceye sahip üvey annem ve ailemin bireylerinden bir kaçı ilede büyük savaşlar vermek zorunda kaldım..Babamın bir an önce ölmesini bekleyen insanlar arasında bütün ümidimle babamın hayata bağlanması için çalışıyorum.. 96 Babam şu anda iki üç kelimede olsa konuşmaya başladı.ve sol kolunu hareket ettirebiliyor..Bunlar benim için çok büyük ilerlemeler..shamanicin tavsiyelerini de babamda uygulamaya başladım..İlgin için teşekkür ediyorum..pisimmata da çok teşekkür ediyorum.. Siteye girdiğim günden beri farkına vardım ki ben bir yerde çok büyük hata yapmışım..Babamı hayata bağlamak isterken kendi hayatımı unuttmuşum...Hepinize teşekkür ediyorumm.Okuduklarımdan sonra rüyadan uyandım ve gerçeklerin farkına vardım..Önce ben iyi olmalıyım ki başkalarına yardımım dokunabilsin.. Bugünden itibaren tekrar telkinleri dinlemeye başlıyorum..Özellikle etrafımdaki negatif insanların çokluğundan dolayı kaynaklanan negatif düşüncelerden uzaklaşmam gerekiyor.. Yeni bir güne ; yeni bir gülfüren'le ve pozitif dostlarla merhaba demek istiyorum.. Sevgiyle kalın.. kiss3 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** gulferun'cum yazdıkların beni çok etkiledi.iyiki babanın sağlığı için çabalamış ,mücadeleyi bırakmamışsın.tamam belki eşini ,çocuğunu ihmal etmiş olabilirsin,ama geç kalmamışsın hatta hem kendin için hem deonlar için bu zamana kadar ihmal ettiklerini doldurabilirsin.zaten kendini iyi hissetmeye başlayınca ,eşin ve çocuğun da daha mutlu huzurlu olacaklar emin ol.umarımbaban en kısa zaman da daha da iyi olur.ailecek mutluluğu tadına vara var yaşarsınız.telkinler iyi gelicek biraz sabır lazım sanırım,ama herşey güzel olacak.sevgiyle kal kiss3 smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Allahım bize verdiğin hastalıklar ve belalara sabretmeyi ve sevdiklerimizle bir ömür boyu mutlu olmayı nasip et agl34 Gülfuren senin yaptığın ne kadar güçlü bir insan olduğunu yeteri kadar anlatıyor. kaç insan senin yaptıklarını yapabilme kararlığını gösterebilir? sanıyorsun!!! bazen sıkıntılar bizleri çok daha güçlü kılar. arkadaşlarımızın yapmanı istediklerini başarıyla uyguladığını anlıyorum, buna senin kadar bende sevindim. sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeni dilerim kiss3 sağlıcakla kal kiss3 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Alıntı:
yaşadıklarının aynısını annem ve ciciannemde yaşadım her ikside felç oldular yatağa bağımlı annem 5 ay ciciannem 3 yıl kadar yaşamlarını sürdürdüler bende elimden geldiği kadar evlatlık görevimi yapmaya çalıştım onları rahat ettirmek için yaşadıkların zor babanınkilerde öyle ama herşey aşılıyor iana bana önemli olana senin güçlü olman etrafındaki kötü niyetli kişilerim boşver onlar insan deil benim gözümde zaten sen babanla en iyi şekilde ilğileniyorsundur zaten telkinlerinde önemi çok bir arkadaşınmız daha vardı babası felç geçirmişti onada yardımı oldu tatlıcadıydı galiba nicki epeydir yazmıo blook merak ettim şimdi . benim yaptığım bişi yok sadece deneyimlerimi bilğilerimi anlattım sana her zamanda anlatırım kolay gelsin allah yardımcınız olsun |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** öncelikle geçmiş olsun... babanıza acil şifalar dilerken sizi tebrik etmek istiyorum... yaşadığınız duyguların bir kısmını bende yaşadım ve yaşıyorum... herşeye herkese rağmen hayatı bizim istediğimiz gibi yaşama hakkımız var... bu hakkı kullanmak yada kullanmamak bizim elimizde... Alıntı:
aramızda sizin gibi güçlü bir karakter bulunması bizim de şansızmız heralde... kendine ve babana iyi bak... acil şifalar... güzel haberlerde görüşmek dileğiyle... http://www.ensonhaber.com/images/news/48880.jpg |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Hepinize ayrı ayrı sevgilerimi göndermek istiyorum.. kiss3 İnsanın böyle zamanda samimi insanlara ihtiyacı oluyor.. Yaşadıklarımı sizlerle paylaşmamın iyi olacağını biliyordum..Yazdıklarınız beni çok duygulandırdı..Aynı dili konuşmamız çok güzel..Söyledikleriniz, doğru yolda ilerlemem için bana biraz daha güç kattı.. Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum..Herkeze mutlu,sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.. kiss3 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** merhabalar gülfuren cim.. ark5 http://img529.imageshack.us/img529/6269/26656375wt9.gif günlüğün birbirinden güzel haberlerle dolsun inşallah.. http://img246.imageshack.us/img246/3...1iigv0cjt5.gif bir çok insanın yapamayacağı bir noktada sen tüm sorumluluğu sevgi ile üstlenerek elinden gelenin en iyisini sevgili babana sunmaya çalışıyorsun.. günlüğünü bile babalar gününde açmış olman ve ilk mesajına ona karşı duyduğun sevgi dolu mücadele ile başlamış olman ne ince bir tesadüf.. bu hem babanın hem de senin günlüğün olacağa benzer ve yüreklerimiz her ikinizinde yanında olacak mümkün olduğu kadar.. dilerim ilerleyen günlerde birbirinden güzel mutlu haberlerinle hem sen hem de bizler seviniriz.. sevgiler... |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Gülfuren günlüğün hayırlı olsun canım.Öncelikle seni azminden dolayı kutluyorum .Hayata sağlam köklerle bağlı insanlar sevdiklerindende vazgeçmezler habire yeni mücadeller denerler belki birçok zorluklar olabilir ama inanıyorumki sen o zorlukları aşacak yollar bulacaksın .Kimimizin babası kimimizin annesi veya sevdiğimiz biri ucundan kıyısından bir birimize benziyoruz aramıza hoş geldin umarım hayat sana ve sevdiklerine sağlık ve bütün iyilikleri versin. alk78 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Herkeze merhabalar..Şu sıralar gerçekten desteğe çok ihtiyacım var..Kendimi aşırı şekilde yorulmuş hissediyorum..Güne olumlu düşüncelerle başlıyorum ama çevremdeki insanlar beni o kadar zorluyor ki,bir yerden sonra olumsuz düşünmeye başlıyorum.. agl34 Babamın hastalığı neredeyse dört ay olacak, inanın bunu söylerken övgü alayım düşüncesiyle değil,bütün samimiyetim ile söylüyorum; babama koşturmak beni hiç yormadı.Aksine babamla ilgilenmek beni mutlu ediyor..Fakat çevremdeki insanların gereksiz konuşma ve davranışları beni aşırı şekilde yıprattı..Ben birşeyleri yoluna koyma çalıştıkça,onlar tersini yapmak için çırpınıyorlar.. Bu yoğun tempoda daha telkinlere bile başlayacak zaman bulamadım..Gece yatarken başlayacağım inşallah..Artık içimdekileri paylaşmak bile beni yormaya başladı.. Üstüne üstlük babama bir hemşire birde bakıcı bayan tuttuk..Bu kadar sıkıntının üzerine onlarda birbiriyle anlaşamıyorlar..İkiside iyi bildiklerini savundukları için aralarında sorun çıkıyor.. sadanim Babamın başında tartışıyorlar..Beni üzen; hasta olan bir insan ve onun huzurlu bir ortama ihtiyacı var..Ve de ilgiye..Bunlarıda sağlayamıyorum malesef..Bu da beni çok üzüyor.. Babama iki abimle beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..Ama herkezin amacı farklı olunca bir noktada birleşmak çok zor oluyor..Diğer üç kişi ve üvey annem zaten terk edip gittiler..Sadece köstek olmak amaçlı arıyorlar.. Kısacası bu gün çok karamsar ve yorgun bir gün geçiriyorum..Sizin gibi sevgi dolu insanlara bunları aktarmak istemezdim ama sizlerin pozitif duygu ve enerjilerinize çok ihtiyacım var.. Babam ve ben telkinlerle yolumuza devam edeceğiz inşallah..Şu sıralar babamda fazla bir ilerleme yok..Yaraları temizlendiği için yorgun düştü..Günde iki kere pansuman yapılıyor..Yaraları çok derin..Suskunluğunu biraz da buna bağlıyorum..Benimle ve oğlumla konuşmasa bile gözlerini kapatıp açarak cevap veriyor.. Herkezden karamsarlığım için özür diliyorum..Yarın güne çok güzel başlayacağım inşallah..Telkinlerin getirilerine inanıyorum..Sevdiğim insanlarada her zaman sitemizi anlatıyorum..Çünkü hepimizin samimi ve sevgi dolu insanlara ihtiyacımız var.. Sağlıklı,huzurlu ve bol bereketli günler sizin olsun..Sevgiyle kalın.. |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** gülfurenciğim.. yarın, hayatın yepyeni ve en güzel sürprizleri getiren cömert bir günü, babacığına acil şifalar dilerim, bir arkadaşımız daha vardı...telkinleri kendisi dinlerken, babasına hissettirmeden dinletiyordu, babası kısa zamanda iyileşti, ayaklandı..istesen aynı şeyi yap...ben babana ve sana şifa enerjisi gönderebilirim ( reiki) eğer kabul edersen..babanın iyileşmesinin çabuklaşması, senide çok yıpranmaman için..allah tez günde şifa versin ablam.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM. |