![]() |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli Sevgili nefa acın gerçekten büyük ama takdiri ilahi hepimizin gideceği yer orası .Bizler bu dünyada yaşarken elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız gidenle gidilmiyor.Gidenler bizlerin de bir gün bu diyardan göçeceğimizi hatırlatıyorlar .Bu yüzden yaşadığımız hayatı en iyi şekilde yaşayıp arkamızda hoş bir seda bırakabilmek en güzeli.Gidenlere Allahtan rahmet kalanlara sabır dilerim. Benim de dün sabah televizyonda şehit edilen askerlerimize içim yandı hepimizin başı sağolsun . |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli yazılarınız için çok teşekkürler.novos hikayenden çok etkilendim.umarım bizimde karşımıza ,ilerde bizi mutlu edecek olaylar çıkar.mutsuzluğuma telkinlerin bir yardımı olurmu acaba tekrar başlamalımıyım.yada başlasam çok mu erken olur.veya acımı yaşamalımıyım.zaten stresli bir ortamdayım delirmek içten bile değil. sad456 |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli benim için üzücü bir gün daha başladı herkesin unutması,bana zor geliyor.bu kadar da olmaz onların arkasından neden böyle konuşuluyor.acaba bu insanlık halimi normalmi,işin içinden çıkamadım.kendimi okumaya verdim ne bulursam okuyorum,sanırım biraz faydasını gördüm.-5 sevgi dili - adlı bir kitaba başladım daha sonra paylaşımlar yapacağım.burasıda olmasaydı ne yapardım.iyiki varsın -hayatım değişti.com- |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli Başın sağolsun nefa. Kayıpların acısı hiç bir zaman unutulmaz.Tanrı bizleri öyle yaratmışki acıya karşı bile dayanıklık gösterebiliyoruz.Bu belki zaman alıyor ancak alışmak zorundayız.Kayıpların tek tesellisi küçüğün büyümesini izlemek olabilir ancak.Sabır diliyorum sizlere. Okuduğun kitabı daha önce bende okumuştum çok güzel,faydalı olacağını umarım. |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli Alıntı:
hoşça ve dostça kal |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli ne mutlu banaki her sıkıştığım anda sizlerden cevap alabiliyorum.mutlu oldum.teşekkürler. ttli3 |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli arkadaşlar bir sıkıntım var.tekrar telkinli cd.leri dinlemeye başlamak istiyorum.fakat bir korku oldu bende tekrar dinlemeye başlasam bir üzücü haber daha alacakmışım gibi geliyor.nasıl bir yol izlemeliyim. terli345 |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli Alıntı:
|
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli Basiniz Sag olsun Nefa, Allah rahmet eylesin, sahici dunyaya gidenlere ebedi huzur size ise sabrini versin...Sevdigimiz deger verdigimiz insanlarin kayibini dolduramayiz,ama onlarin sevgisi bizimle icimizde filizlenmis, dalanmis butun guzeligi ile var oluyor gun be gun hissetiriyor kendini... Sevgiler |
Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli dinlemeye başlayacağım.umarım iyi gider.teşekkürler novos. onayi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 PM. |