Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   yastayım arkadaşlar bir teselli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/13982-yastayim-arkadaslar-bir-teselli.html)

Mustang 05-10-2008 09:00 AM

Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli

Sevgili nefa acın gerçekten büyük ama takdiri ilahi hepimizin gideceği yer orası .Bizler bu dünyada yaşarken elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız gidenle gidilmiyor.Gidenler bizlerin de bir gün bu diyardan göçeceğimizi hatırlatıyorlar .Bu yüzden yaşadığımız hayatı en iyi şekilde yaşayıp arkamızda hoş bir seda bırakabilmek en güzeli.Gidenlere Allahtan rahmet kalanlara sabır dilerim.

Benim de dün sabah televizyonda şehit edilen askerlerimize içim yandı hepimizin başı sağolsun .

ışıkyolu 05-10-2008 09:02 AM

yazılarınız için çok teşekkürler.novos hikayenden çok etkilendim.umarım bizimde karşımıza ,ilerde bizi mutlu edecek olaylar çıkar.mutsuzluğuma telkinlerin bir yardımı olurmu acaba tekrar başlamalımıyım.yada başlasam çok mu erken olur.veya acımı yaşamalımıyım.zaten stresli bir ortamdayım delirmek içten bile değil. sad456

ışıkyolu 10-10-2008 11:00 AM

benim için üzücü bir gün daha başladı herkesin unutması,bana zor geliyor.bu kadar da olmaz onların arkasından neden böyle konuşuluyor.acaba bu insanlık halimi normalmi,işin içinden çıkamadım.kendimi okumaya verdim ne bulursam okuyorum,sanırım biraz faydasını gördüm.-5 sevgi dili - adlı bir kitaba başladım daha sonra paylaşımlar yapacağım.burasıda olmasaydı ne yapardım.iyiki varsın -hayatım değişti.com-

mikrop 10-10-2008 12:27 PM

Başın sağolsun nefa.

Kayıpların acısı hiç bir zaman unutulmaz.Tanrı bizleri öyle yaratmışki acıya karşı bile dayanıklık gösterebiliyoruz.Bu belki zaman alıyor ancak alışmak zorundayız.Kayıpların tek tesellisi küçüğün büyümesini izlemek olabilir ancak.Sabır diliyorum sizlere.

Okuduğun kitabı daha önce bende okumuştum çok güzel,faydalı olacağını umarım.

perilice58 10-10-2008 12:30 PM

Alıntı:

nefa Nickli Üyeden Alıntı
benim için üzücü bir gün daha başladı herkesin unutması,bana zor geliyor.bu kadar da olmaz onların arkasından neden böyle konuşuluyor.acaba bu insanlık halimi normalmi,işin içinden çıkamadım.kendimi okumaya verdim ne bulursam okuyorum,sanırım biraz faydasını gördüm.-5 sevgi dili - adlı bir kitaba başladım daha sonra paylaşımlar yapacağım.burasıda olmasaydı ne yapardım.iyiki varsın -hayatım değişti.com-

Hayat devam ediyor ve olması gerektiği gibi oluyor kimse unutmuyor sadece alışmayı öğreniyor sende kendini toparlamalısın güçlü olmalısın ttli3

hoşça ve dostça kal

ışıkyolu 10-10-2008 01:29 PM

ne mutlu banaki her sıkıştığım anda sizlerden cevap alabiliyorum.mutlu oldum.teşekkürler. ttli3

ışıkyolu 15-10-2008 08:19 PM

arkadaşlar bir sıkıntım var.tekrar telkinli cd.leri dinlemeye başlamak istiyorum.fakat bir korku oldu bende tekrar dinlemeye başlasam bir üzücü haber daha alacakmışım gibi geliyor.nasıl bir yol izlemeliyim. terli345

Novos 15-10-2008 11:43 PM

Alıntı:

nefa Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bir sıkıntım var.tekrar telkinli cd.leri dinlemeye başlamak istiyorum.fakat bir korku oldu bende tekrar dinlemeye başlasam bir üzücü haber daha alacakmışım gibi geliyor.nasıl bir yol izlemeliyim. terli345

sevgili nefa kafanı bu düşünceyle fazla meşgul etmemeye çalış, bu düşünce sadece senin kafanda oluşturduğun bir şey, telkinleri dinlemek iyi olur senin için önce bir dene istersen, dinlemeye çalış bu durum sen de sıkıntı yaratmazsa devam edersin dinlemeye, telkinleri dinlemekten rahatsız olursan bir süre daha ara verirsin, ne zaman kendini rahat hissettiğinde, o zaman dinlersin. sevgiler

bidim 15-10-2008 11:53 PM

Basiniz Sag olsun Nefa, Allah rahmet eylesin, sahici dunyaya gidenlere ebedi huzur size ise sabrini versin...Sevdigimiz deger verdigimiz insanlarin kayibini dolduramayiz,ama onlarin sevgisi bizimle icimizde filizlenmis, dalanmis butun guzeligi ile var oluyor gun be gun hissetiriyor kendini...
Sevgiler

ışıkyolu 16-10-2008 08:27 AM

dinlemeye başlayacağım.umarım iyi gider.teşekkürler novos. onayi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 PM.