çok güzel bir yaklaşımda bulunmusunuz csk sizi gönülden kutlarım.
bu konuda bizimde öğreneceğimiz çok şeyler var.
sizin dünyanızın paylaşımlarının pek bizimkilere benzediğini sanmiyorum.bu yüzden öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum..
ama bildiğim bir sey var bu paylaşıma bizden daha çok ihtiyacınız olduğu cok daha aşikar.
paylaşmak ve açık olmak karşılıklı kazanımlara ışık tutacaktır bence..
mesela ben kendi adıma konusursam, dünyanıza ne kadar sizin gözlerinize bakmaya çalışsam da arada bazı noktaları gözden kaçırıp farkında olmadan sınırı aştığım çok olmuştur..
sınırı aştığımı anlamak pek de zor olmuyor doğrusu.. anında tepki alıyorum çünki.
ve sonunda hay allah gene ne yaptım iç konuşmalarıyla başbaşa kalmak boyle bir sey işte..
bu duvarları örmenizde yardımcı olan, oraya tuğlaları ekleyenlerden bir kısmıda biz kadınlarız..ama bunun yanında sizin sizlerinde kendi kendinize gaza gelipte bu tuğlaları kat ve kat arttırdığınız da göz ardı edilecek gibi değil..
belki bunları ayırdetmeyi öğreniriz, belki o gereksiz abartı tuğlaları ve bizim koyduklarımızı hep birlikte kaldırırız..
ve belki de bir kismini da bırakırız orada kalsınlar..eger içiniz oyle rahat edecekse tabi..
çok çapraşık mı dile getirdim bilemiyorum ve oyle garip duygular içindeyim ki hem yazilacak çok şey var gibi dopdolu geçtim bu klavyenin başına hemde şimdi susmak ve bir adım beklemek en iyisimi acaba diye düşünüyorum..
sevgiler