Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

MUTLU OLMAK İSTİYORUM :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri MUTLU OLMAK İSTİYORUM :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız slm ben sessiz üyelerden biriyim aslında öyle degilim cvp verecek çok konu okudum ama yazacaklarım uzun olabilir diye çekindim. adım şengül 22 yaşındayım şu an açıkögretim kamuyönetimi 3. sınıfa geçtim bugünde ünüversiteye hazırlanmak için dersaneye yazılacam.nerden nereye diyorum.hoyratça geçirilen 4 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

MUTLU OLMAK İSTİYORUM :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-07-2007, 10:42 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinnaz is an unknown quantity at this point
Standart MUTLU OLMAK İSTİYORUM :)

slm ben sessiz üyelerden biriyim aslında öyle degilim cvp verecek çok konu okudum ama yazacaklarım uzun olabilir diye çekindim. adım şengül 22 yaşındayım şu an açıkögretim kamuyönetimi 3. sınıfa geçtim bugünde ünüversiteye hazırlanmak için dersaneye yazılacam.nerden nereye diyorum.hoyratça geçirilen 4 yıla ragmen bugün benden yaşça küçük insanlarla aynı sırada oturup aynı ünüversiteye gitmek için çalışacam.bundan şikayetçi degilim. zamanında çok hoyrat geçirdim hayatımı.hayatımı yeterince yaşadıgı düşünmüştüm.halbuki elimde olan bişey yoktu.ne işim nede ailemin mutlulugu. gezdim eglendim aşık oldugumu sandım zaten mutlu olma istegimde burdan çıktı. güzelligime ragmen kültürümede ragmen benden çok aşagı biriyle evlenmek bile istedim.güzellikte okumakta ailede aşık olunca fark etmiyormuş.sevdinya olay bitti sanırsın degil aslında.sorgulamak gerekiyor.tüm emeklerime ragmen benim olan hayatımı onada vermeme ragmen herşeyin ne kadarda boş oldugunu gördüm.o güne kadar elimde hiçbirşeyin olmadıgı bilmiyordum.neydi benim böyle gözlerimi kör eden aşk mı? hayır. alışkanlıktı alışmıştım ona.. aslında benim anlatmak istediklerim bu degildi anlatmak istedigim mutlu olmayı istedigimiz zaman ona kavuşacagımdı.evet bu basit gibi görünüyor aslında zor. artık hayatımı degiştirmem gerekiyordu.artık 18 yaşında degildim koca bir 4 yılım gitmişti kayıbım büyüktü babamın iş yapamaması annemin bir bankanın mutfagında çaycı olarak çalışması onca iyiligime ragmen kötü günlerimde yanımda kimseyi görememem sevdigimin bile içinde besledigi nefreti görememek ve izmirde ege ünüversitesinde psikoloji bölümünde okuma arzum beni degiştirmişti. öyle yapışmışım ki acıya artık müslümü dinleme noktasına kadar gelmiştim. aldıgım nefese küskünüm ya niye küsüyorsun bu nefesi solumak tüm umutların başlangıcı yapabilirdim ayaga bile kalkmaktan aciz ben artık iyiydim.tüm olumsuzlukları hayatımdan çıkartım insanın kendiyle kalabilmesi herşeyden güzelmiş. ben kendimi kurtardım.birkere iyi olacagınıza inandıgınız anda hep iyi kalacaksınız.ilk adıma kadar zorluk çeksenizde adımdan sonra artık iyilik mutluluk size kendiliginden gelecektir.burdan atakan beye çok teşekür ediyorum.uzun yazdıgımın farkındayım zaten sözlerim bile normalde şiir gibi. bilinsin istiyorum haytta yaşanılacak onca güzellik varken saplantı halinde kötülükte kalmayalım.mutlu olmak bizimde hakkımız herşeyi düzeltebiliriz bunu yapabiliriz istedigimiz ne varsa ona ulaşabiliriz yeterki isteyin ben nerden nereye geldim buraya ne badirelerden geçtim onları yazmak sizi negatif düşünceye itmek istemem ama şunu söyleyim sevdigimin ölümünüde gördüm bir annenin yıkılışınıda gördüm ölümlerdende döndüm bunları ben yaşadım ve şimdi burdayım. iyi olabilen insanlarlayım sizlerleyim.tek bir arkadaşım bile yokken sanki siz yazarken benimle konuşuyormuşsunuz gibi hissediyorum.bu hissi bana verdiginiz için teşekür ederim ve ben iyiyim diyen insanlara da .
mutlu olmak istiyorum hemde dahada çok ve annemide hayatında ilk defa mutluluktan aglatmak istiyorum devamı gelmek üzere... eger başınızı agrıttıysam özürdilerim. sevgilerle ve mutlulukla kalın....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

selinnaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-07-2007, 12:59 PM   #2 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: MUTLU OLMAK İSTİYORUM :)

merhaba selinnaz, öncelikle hoşgeldin.
her ne yaşandıysa bunun dünde kaldığını bilmelisin. zaten yazdıklarından da anlaşılıyor ki hayatın seçimlerden ibaret olduğunu öğrenmişsin. her nefesin yeni bir başlangıç için umut olduğunu fark etmişsin. işte en güzel farkındalık bu diye düşünüyorum.

Alt 30-07-2007, 04:31 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point

Aramıza hoşgeldin Selinnaz yaşadıkların senin dünün dü onlar dün de kaldı sen şimdi bugünü yaşıyorsun ve değişimi istiyorsun ve zaten buna karar vermişsin artık mutlu olmayı istiyorsun ve olucaksın da bu senin elinde hayat acısıyla tatlısıyla yaşamaya değer ve çok güzel sen de sevgi ve mutlulukla kal herşey gönlünce olsun
Alt 30-07-2007, 10:34 PM   #4 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

merhaba hoşgeldin aramıza. Madem sessiz üye oldun bir süredir ve tıp demekten vazgeçtin benim yaşadıklarımıda biliyorsundur. Tekrar yazmak gerekmez. Aşk bağımlılığını çok iyi anlıyorum ben 7 yıl yaşadım bunu. Ama herşey geride kaldı şimdi harika bir adım atmışsın buna çok sevindim. Asla çok uzun yazdım diye düşünme dilediğini ya emin ol bizler okur ve yanında oluruz. Kendini bu konuda sakın kasma istediğini yaz Daha çok küçüksün ve hayatt sana güzellikleri sunacak 44
Alt 30-07-2007, 11:17 PM   #5 (permalink)
25emel
Guest

canımsınn... hayatım yaşadığımız güçlükler bizi yıldırmaz güç veriri aksine bence... ardına dönüp baktığında gördüğün bak her ne olursa olsun ben hala ayakta ve dimdik duruyorum olmalı... sen bunu başaracak güçtesin biliyorum yüreğimiz bizlere ihtiyacımız olan herşey için açık kapı hadi gir o kapıdan içerii... herşey çok güzellll aynı sen gibi... 44
Alt 31-07-2007, 02:20 AM   #6 (permalink)

hepinize teşekür ediyorum hemde çok teşekür ediyorum başarılarıma olan inançlar çogaldıkça ben dahada çok kazanacagımı biliyorum. canım burcu ablam yaşım küçük ama boyumdan büyük dertler çektim geldim bugüne aslında bunları yazmakta istemiyorum şu an çok iyiyim ve çok mutluyum.siz bana cvp yazınca artık dinlenildigimi düşünüyorum.aşkı sormayın artık bana yaşımın küçüklügünü farkediyorum artık belki 22bin dertle bugüne gelmiş olabilirim ama ben degiştirdim hayatımı ve kurtardım kendimi..
artık bende 22 yaşında bir geç kızım dimdik ayaktayım beni yıldıracak hiçbirşey olamaz ama hani olurda öss sınavı kaldırılırsa o zaman yıkılırım. dımı ama sen o kadar çalış uyuma git bide sınavı kaldır valla giderim başbakana..neyseki böyle bir ihtimal yok 44
bugün bir arkadaşımı dahada kazandırdım hayata aslında bu sırrı bilmeyen ve burun kıvırıp inanmayanlara üzülüyorum.imkanım olsa herkese anlatacam tıpkı benim eski zamanlarımdaki gibi acı çekmek yapışmış üstlerine.bugün birini daha affettim gerçektende agır bir yükmüş herkese böyle bir şeyi öneremem ama düşünmelerini isterim. bizim de hatalarımız oluyor karşı tarafa o zamanda o affetmese bizi iyimi olur.yazdım yine gece gece uzun yazmaya izin çıktı ya sabaha kadar yazarım artık
size son küçük birşey anlatacam sonra ders çalışmaya gidecem. söz valla...
hayatımı degiştirmeden önce 60 yaşında insanın yaşadıgı hayat gibi o hayat fallarımda çıkardı falcı küfreder gibi tüm olumsuzlukları sıralardı.kadın atmıyordu dogru söylüyordu(harbi falcı)o fincan nasıl bu kadar simsiyah anlatamam size..1 hafta kadar önce annemin bir arkadaşı geldi kadın mısırlı ve fala arap alfabesiyle bakıyor. sanki sihirli bir degnek degmiş gibi sana dedi kafana taktıgın veya üzüldügün hiçbirşey yok dedi.şaşırmamıştım ama etkilendim çünkü başarmıştım artık hayatım iyiydi.bana bu bir yılın başarılarla geçecek dedi.kesinlikle abilerim ablalarım ve arkadaşlarım seneye ege ünüversitesindeyim.anlatmak istedigim öyle kopkoyu kahve fincanından apaydınlık hayatı yaşayabilirsiniz.ben yaptıysam siz benden dahada kolay yaparsınız.tamam ben ders çalışmaya gidiyorum az sonra fazla yazdıgım için sayfa parası istiycekler benden:) şaka yapıyorum ders çalışmaya gidecem enerji depoluyorum hakketen para istemezler dımı :)) yaşamayı seviyorum çünkü insanların yaşamalarını sevmelerini saglıycak bir ortam yaratmak istiyorum hepimiz bir olalım bir biz kaldık zaten...
Alt 31-07-2007, 01:11 PM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest

şengül tekrar hoşgeldin...sana ne yazalım ?sen zaten başarılı insanlar kulubüne üye olmuşsun...artık yüzün gülsün ve annenide sevinçle güldür ağlatma...artık sevindiğimiz zaman gülelim..sıradan insanlar ağlar...çok şükür rabbime hiçbirimiz sıradan değiliz...şimdi oğlum olssaydı,(anne in aşağıya başın döncek derdi) her neyse başarı hikayesi okumak kadar zevkli bir şey yoktur...uzuuuuun uzuuuun yaz emi..merakla bekliycem saygılı sevgiler
Alt 31-07-2007, 02:32 PM   #8 (permalink)

çok teşekür ederim hayal abla siz yanımdasınız ya ben herşeyin üstesinden gelirim şu anki enerjinizi anlatamam bana fazlasıyla mutluluk veriyor çok sagolun. annem yıllarca hep agladı zaman geçti göz pınarlarında yaş kalmadı hatta annanemin vefatınıda bile aglayamadıı. onu sevibçten kızının başarılarından dolayı ilk defa mutluluktan aglatmak istiyorum ve tabiki son olarak. mutluluk için bile olsa aglamak iyi degil. bende çile günleri oldugu kadar(geçmişten bahsediyorum)başarı öykülerimde var(bugünden bahsediyorum)
benim yaşımın küçük olmasına ragmen biçok insanın ders alması gereken olaylar yaşadım Allaha şükür burdayım. bu öykülerimi ve geçmişte nerden nereye nasıl geldigimi sonra anlatacam ama şimdi bir cd hazırlıyorum. bu yasayla ilgili eger tutarsa kitaplarımı ve ders cd lerimi alabilecem bana dua edin umarım güzel bişey hazırlayabilirim gerçi bu cdleri nasıl satacagımı ve nasıl paraya dönüştürebilecegimi bilmiyorum . begendirme konusunda şüphem yok çünkü cd yi kendi görmek istedigim şekilde hazırlıyorum hepimiz aynı inançla yaşadıgımız için benim gördüklerimi begeneceginize eminim.neyse ben hazırlayım cd mi ardı gelecektir inanıyorum.
hepinizi çok seviyorum.
Alt 03-08-2007, 01:48 PM   #9 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

gelir tabi sen iste gerisini Allaha bırak asla inancını yitirme biz bile an geliyor kaybediyoruz ama sizler sayesinde toparlanıyoruz eminim senden öğreneceklerimiz olacaktır. Yaşadıklarını tahmin edebiliyorum erken yaşta sende sorumluluk sahibi olup olgunlaşan insanlar arasındasın ne mutlu sana
Alt 03-08-2007, 06:29 PM   #10 (permalink)
Çevirmen

eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point

merhaba selinaz burda olman ne guzel.elbette hersey iyi olucak hemde bundan sonra daha iyi olucak.buna inan.hersey dahada guzle olucak bundan sonra

sevgiler

Bookmarks