hepinize teşekür ediyorum hemde çok teşekür ediyorum başarılarıma olan inançlar çogaldıkça ben dahada çok kazanacagımı biliyorum. canım burcu ablam yaşım küçük ama boyumdan büyük dertler çektim geldim bugüne aslında bunları yazmakta istemiyorum şu an çok iyiyim ve çok mutluyum.siz bana cvp yazınca artık dinlenildigimi düşünüyorum.aşkı sormayın artık bana yaşımın küçüklügünü farkediyorum artık belki 22bin dertle bugüne gelmiş olabilirim ama ben degiştirdim hayatımı ve kurtardım kendimi..
artık bende 22 yaşında bir geç kızım dimdik ayaktayım beni yıldıracak hiçbirşey olamaz ama hani olurda öss sınavı kaldırılırsa o zaman yıkılırım. dımı ama sen o kadar çalış uyuma git bide sınavı kaldır valla giderim başbakana..neyseki böyle bir ihtimal yok 44
bugün bir arkadaşımı dahada kazandırdım hayata aslında bu sırrı bilmeyen ve burun kıvırıp inanmayanlara üzülüyorum.imkanım olsa herkese anlatacam tıpkı benim eski zamanlarımdaki gibi acı çekmek yapışmış üstlerine.bugün birini daha affettim gerçektende agır bir yükmüş herkese böyle bir şeyi öneremem ama düşünmelerini isterim. bizim de hatalarımız oluyor karşı tarafa o zamanda o affetmese bizi iyimi olur.yazdım yine gece gece uzun yazmaya izin çıktı ya sabaha kadar yazarım artık
size son küçük birşey anlatacam sonra ders çalışmaya gidecem. söz valla...
hayatımı degiştirmeden önce 60 yaşında insanın yaşadıgı hayat gibi o hayat fallarımda çıkardı falcı küfreder gibi tüm olumsuzlukları sıralardı.kadın atmıyordu dogru söylüyordu(harbi falcı)o fincan nasıl bu kadar simsiyah anlatamam size..1 hafta kadar önce annemin bir arkadaşı geldi kadın mısırlı ve fala arap alfabesiyle bakıyor. sanki sihirli bir degnek degmiş gibi sana dedi kafana taktıgın veya üzüldügün hiçbirşey yok dedi.şaşırmamıştım ama etkilendim çünkü başarmıştım artık hayatım iyiydi.bana bu bir yılın başarılarla geçecek dedi.kesinlikle abilerim ablalarım ve arkadaşlarım seneye ege ünüversitesindeyim.anlatmak istedigim öyle kopkoyu kahve fincanından apaydınlık hayatı yaşayabilirsiniz.ben yaptıysam siz benden dahada kolay yaparsınız.tamam ben ders çalışmaya gidiyorum az sonra fazla yazdıgım için sayfa parası istiycekler benden:) şaka yapıyorum ders çalışmaya gidecem enerji depoluyorum hakketen para istemezler dımı :
)) yaşamayı seviyorum çünkü insanların yaşamalarını sevmelerini saglıycak bir ortam yaratmak istiyorum hepimiz bir olalım bir biz kaldık zaten...