![]() |
Cevap: benim hikayemmmm HAYATTA NEYE İNANIYORSANIZ ONU DOĞRU KILARSINIZ.VE SONUÇTA O SİZİN DOĞRUNUZ OLUR BU AÇIDAN BAKTIĞINIZDA HASTALIKLAR YADA SORUNLAR BİR MUCİZE DEĞİLDİR AMA ACI ÇEKMEK BİR MUCİZEDİR ÇÜNKİ BU SONUÇ ONU YARATABİLME GÜCÜNE SAHİP OLDUĞUNUZZU GÖSTERİR VE AYNI ZAMANDA ONU ANCAK BİZİM DEĞİŞTİREBİLECEĞİMİZİ BU SEBEPLE HASTALIK VEYA SORUN BİR UYARI FİŞEĞİDİR BİZE BİR ŞEYLER ANLATMAKTADIR....(R.ŞANALIN KUANTUM SIÇRAMA KİTABINDA ALINTIDIR) |
Cevap: benim hikayemmmm ya ıyıd ebenım anlattıoğım farklı bı şey senın ayzdığın farklı bı şey............. |
Cevap: benim hikayemmmm PEKİ O HALDE NEDEN YAŞADIKLARIMIZDAN SORUMLU TUTULUYORUZ DERSİN YANİ BEN PUTPEREST OLARAK DOĞMUŞSAM NEDEN BUNDAN SORUMLU TUTULURUMKİ....DEMEKKİ NEYMİŞ BİZİM TEK ELİMİZDE OLAN ŞEYLER VARMIŞ NASIL YANİ ŞÖYLE YANİ HASTALANIRSAN BU KENDİME İYİ BAKMADIĞIMI GÖSTERİR İŞTE BU BENİM ELİMDEDİR DEĞİŞTİRE BİLİRİM SEN ŞİMDİ TUT SİGARAYI İÇ Buerger Hastalığına (Thromboangitis Obliterans) yakalan sonrada bunun bana kader olduğunu söyle |
Cevap: benim hikayemmmm ya ben onu başka bi alan için yazmıştım yani benim hikayem kısmının devamı sana cevap olarak deil:) |
Cevap: benim hikayemmmm amann mag 26 herşey bırbırıne karıştı kafam karıştı..başka sayfalar d avar dur kafamı toplım..yawwww ole dıl....de sen bu arada amma cok sorguluosun yaaa...ıyı duşun olsun bıtsın işte yok şu hastalığı yok bu hastalıgı..ne alaka şimdi?bence uzattık konuyu yanı sonuc hastalık cekmek kanser olsun şu hastalığı olsun bu olsun cekecez......anladınmı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 PM. |