Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

güzel bebeğim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri güzel bebeğim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar arkadaşlar... Ben bir ay kadar önce çok zor bir durum yaşadım bunun için yardım istiyorum sizlerden. Başımdan bir evlilik geçti bu süre içerisinde ben hamile kaldım çok mutlu oldum dünyaya getirmek istiyordum o bebeği en büyük hayallerimden bir tanesiydi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

güzel bebeğim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-12-2009, 01:48 PM   #1 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about
Standart güzel bebeğim

Merhabalar arkadaşlar...
Ben bir ay kadar önce çok zor bir durum yaşadım bunun için yardım istiyorum sizlerden. Başımdan bir evlilik geçti bu süre içerisinde ben hamile kaldım çok mutlu oldum dünyaya getirmek istiyordum o bebeği en büyük hayallerimden bir tanesiydi bebek sahibi olmak. Sonra eşimle aramızda problemler başladı o da istiyordu bebeği fakat anlaşamadığımız konular vardı ve sürekli tartışıyorduk sorunlarımız oldukça büyüktü bunun üzerine böyle bir ortama bebeği getirmenin yanlış olacağını düşündüğüm için sırf o zarar görmesin benim yanlışımı günahımı o çekmesin düşüncesiyle onu aldırdım. Günlerce düşündüm doğrumu yapıyorum diye ağladım kahroldum mahvoldum ama aldırdım. Şuan eşimden ayrıldım aslında mantıken düşündüğünde doğru bir karar verdim fakat çok üzgünüm suçluyorum kendimi hep onun canına kıydım diye bu düşünceler bir çok olumsuzluğu beraberinde getirecek biliyorum bazen aldırmasaydım onun canına kıymasaydımda belki zamanla bazı şeyler düzelirdi diye aklımdan geçiyor yanlış yaptım belki diye düşünüyorum. Suçluyorum kendimi hep üzülüyorum onu dünyaya getiremediğim için her aklıma geldiğinde ağlıyorum özlüyorumda onu o benim bir parçamdı istemedim onu attım bu düşünceler kemiriyor beni ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim lütfen yardım edin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 19-12-2009, 02:08 PM   #2 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: güzel bebeğim

insan doğar büyür bilinci yerine gelince karşısına 2 yol çıkar: doğru ve yanlış. bunların biri seçilmek zorundadır. biri seçilir. ama bitmez hiç bişey. sen doğruyu da yanlışı da seçsen de hepp karşına bu 2 yol çıkar. . Taa ki ölüme kadarr. . geçmişde hata yapmış olsanız bile bu gelecekde hata yapacaksınız demek değildir, tam tersine edinilen tecrübedir. . biliyorum kendini suçlamakdan vazgeçme kolay bişey değil buradaki herkes biliyor. . demişler ya 'duvarı nem insanı gam yıkar' diye. . zorlu bir evlilik süreci geçirmişsiniz ve atlatmışsınız. . Şimmdi dimdik ayakda durma zamanı. sapasağlam bir şekilde güçlüklere göğüs germe zamanı. . henüz hiç bişey bitmiş değil. . şimmdi nedenn herşeye yeniden başlama vakti olmasın??
Alt 19-12-2009, 04:57 PM   #3 (permalink)
Teğmen

sanrıca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
35 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanrıca will become famous soon enoughsanrıca will become famous soon enough

"doğmamış çocuğa mektup" yaz sen de..Bak iyi gelecektir..neden olmadığını,mutlu olamayacağını..aslında onu çok sevdiğini..ama huzursuz bir ortamda mutlu olmayacağı için bu kararı verdiğini..ne bileyim buna benzer şeyler..yaz mektubu..denize at..sevgili kızın/oğlun mutlaka seni anlayacaktır..
sanrıca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2009, 05:10 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice

bence herşeyin bir nedeni vardır, bu yüzden hatalarında nedeni oldugu gibi. suçlamaktan vazgeçin kendinizi.bundada hayır vardır deyin .inşallh herşey gönlünüzce olur sevgiyle kalın...
derya88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2009, 05:41 PM   #5 (permalink)
blue jaloon
Guest

olan olmus ayrilmissinda
dünyaya gelse belkide SIKINTI yaratacakti kim bilir...
Alt 22-12-2009, 11:23 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen

bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold

huzurr cum
nickin gibi huzur dolmanı öncelikle diliyorum...
bence en güzel kararı vermişsin..
sende zaten öyle düşünüyorsun sanrıcanın dediği gibi ona yazıp sonra da çok rica ediyorum artık geçmişi düşünme..
hep deriz yaaa anın tadını çıkaralım ve anı dolu dolu yaşayalım geçmişte olanların bizi üzmesine izin vermeyelim
hadiiiiiiiiiiiii
yeni güne merhaba de ve güzel şeyler yaşa.........
aydınık günlar geçirmeni diliyorum tatlım..
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2009, 01:36 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

"huzur" arkadaşım, en doğru kararı verdiğine inananlardanım. çünkü bu karar senin istediğin ve enine boyuna düşünüp aldığın bir karar. aynı durumda olsaydım (erkek olsamda,kadınım için) bende aynısı yapardım. o masumun ne günahı var ki, dağılmak üzere olan bir ailenin kahrını çekmeye. anne olarak sevginizi son damlanıza kadar vereceğinizden hiç kuşkum yok. peki tartışmalı bir ortamda ne kadar sağlıklı bir bilinçle büyüdüğünü düşünürsek? Rabbim yolunuzu açık etsin.

Bookmarks