Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   mutluluğuma vesile:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/463847-mutluluguma-vesile.html)

genco 16-02-2010 02:18 PM

mutluluğuma vesile:)

merhaba sitemin güzel insanları,

Bundan yaklasık 4,5 ay önce, vazgeçilmezim sandığım,gözümden sakındığım,eşruhum olduguna inandıgım güzelimden ayrıldım.Çılgına dönmüştüm,inanamıyordum,herşey şakaydı,yalandı,rüyaydı bunlar, ama gerçekti evet gerçek. Kıyamadığımdan kopma zamanım gelmişti, o an hissettiklerimi Yüce Rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın,göstermesin. Kin ve nefret kusuyordum, onu o an görsem canını yakabilir, belki de kendime zarar verebilirdim. Olmuyordu uyuyamıyordum,hep aklımda ihanetin acı bedeli,sevgimizin müsvette yıgınları vardı. Ertesi gündü, uzun zamandan sonra ilk kez onsuz bir güne merhaba demiştim, artık hayatımda yoktu,olamazdı,kabullenemezdim. Sevgim ayaklar altına alınmıştı,hiçbir sey yokmuscasına yüzüme nasıl gülümseyebiliyordu,nasıl kollarıma uzanıp beni sevdiğini söyleyebiliyordu. Peki ya gözleri, gözleride mi yalan söylüyordu,kafayı yiyecektim.

O gün sevdiğim dostlarıma, bu haberi ilettiğimde, şaka yapacaksan baska malzeme bul Allah korusun gibi temennilerde bulunmuslardı. Kendime bile itiraf edemediğim bu gerçeği, dostlarıma nasıl inandırabilirdim ki. Bir bütün olmus, bir gün bile birbirimizi göremeden geçirdiğimiz gün olmamısken, herkesin gıpta ile baktıgı, canım dostumdan,hayat arkadaşımdan,sevdiğimden ayrılmıstım. Yüce Rabbim imdadıma yetişti, bana öyle bir güç öyle bir ışık verdi ki sanki ben değildim bunca zorlukları yaşayan. Silinmişti herşey bi anda, teselliye gelen sevdiklerim beni hüzünlü ararlarken, sanki senelerdir bu anı bekliyormuscasına neşeli ve keyifli beni gördüklerinde sasırıp, nasıl bu kadar rahat ve bir şey yokmus gibi davranabiliyorsun dediler. Belli ki onlar benden fazla üzgünlerdi, ben onları teselli ediyordum:) üzülmeyin arkadaşlar hayat devam ediyor, yaşanmıs bir olayı değiştirme gücüne sahip değilsen hüzünlenip,yıpranmanın,üzülmenin neye faydası olablir ki. ve ben su an bunu yaşıyorum,hadi toplanın. bundan sonrası artık benim hayatım,geçmişle vakit kaybedemem dedim ve şükürler olsun ki Yüce Rabbim'e kendimi burda, mutluluk diyarında buldum::) :) :)

Arkadaşlarım,canlarım;

Sevdiğim insan(çok yaşasın:) ) hep benden birşeylerin beklentisi içerisinde bana sunu yap bunu yapma diyerek telkinlerde bulunurdu. Örneğin, ben sık kitap okuyamazdım,zaman ayırmazdım çünkü, saçlarıma jöle sürmeden dısarı adımımı atmazdım,kızardı hep bozardı saçlarımı:) az da olsa tv izlememi istemezdi,gece dısarı cıkmama karsıydı,oysa ben arkadaslarımdan kopamıyordum onlar olmadan yapamam diyordum. şimdi, hayatım bu şekilde sürüyor ve her gün kendimi daha da geliştirdiğimi hissediyorum,şükürler olsun.cilgin897 Ancak su var ki acaba zamanında basımın etini yiyen arkadasım, bunları bilinçaltıma mı kazıdı da ben şimdi bunları yapmaktan büyük keyif alıyorum. Acaba diyorum, hayatıma yön vermem için bana verilen bir işaret miydi_?

Sevgili Arkadaşlar, bu konuda sizlerden yardım diliyorum,kafam karısmıs durumda.

Yaşadıgım herşey için,yoluma çıkan güzellikler(çirkinlik bile olsa)için Şükürler olsun.

Sizleri Seviyorum, y789

Umudunuz, seçtiğiniz en doğru yol olsun.8977

cansin sen 16-02-2010 02:36 PM

Cevap: mutluluğuma vesile:)

genco canım arkadaşım kardeşim.sana nasıl hitap edeyim bilemiyorum.biz insanoğlu olarak hayatımız boyunca birçok evrelerden geçiyoruz.mutlu anlarımız olduğu gibi hüzünlü anlarımızda oluyor.bu olaylar olmazsa hayatın tadı kalırmıydı?insanlar birbirlerini nasıl anlayabilirdi?onun için herşey tadında güzel.yaşanması gereken şeyler mutlaka günün birinde yaşanıyor...her daim mutlu ol canım.iyi ki varsın genco y789

phantomm 16-02-2010 02:52 PM

Sevgili genco,
İyi ki deneyimini bizlerle paylaştın..Eminim bu yazın herkese örnek teşkil edecek.Hiç bir acının,olayın bizi yolun sonuna getirmediğini bir daha hatırlatacak.
Teşekkür ediyorum kendi adıma.
Ne güzel,geleni olduğu gibi kabul edip hayatına en güzel şekilde devam etmişsin.İçindeki gücü bir yana bırakıp,kendini karanlıklara teslim etmemişsin.Tebrik ediyorum.
Soruna gelince beni bağışla ama, hayatıma bu şekilde devam ediyorum demişsin ya o kısmı anlayamadım utananadam
Yani onun sürekli senden istediği gibi yaşıyorsun şuan diye anladım ama acaba yanlış mı anladım? dusun2

Sultan 16-02-2010 03:03 PM

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585015)
Sevgili genco,
İyi ki deneyimini bizlerle paylaştın..Eminim bu yazın herkese örnek teşkil edecek.Hiç bir acının,olayın bizi yolun sonuna getirmediğini bir daha hatırlatacak.
Ne güzel,geleni olduğu gibi kabul edip hayatına en güzel şekilde devam etmişsin.İçindeki gücü bir yana bırakıp,kendini karanlıklara teslim etmemişsin.Tebrik ediyorum.

sevgili genco bende seni tebrik ediyorum.hep farkındalıkların artsın .yaşadığın olaylardan alman gereken dersi al ve yoluna devam et.iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasıny789

genco 16-02-2010 03:04 PM

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585011)
genco canım arkadaşım kardeşim.sana nasıl hitap edeyim bilemiyorum.biz insanoğlu olarak hayatımız boyunca birçok evrelerden geçiyoruz.mutlu anlarımız olduğu gibi hüzünlü anlarımızda oluyor.bu olaylar olmazsa hayatın tadı kalırmıydı?insanlar birbirlerini nasıl anlayabilirdi?onun için herşey tadında güzel.yaşanması gereken şeyler mutlaka günün birinde yaşanıyor...her daim mutlu ol canım.iyi ki varsın genco y789

yaşamam gerekmiş,yasamısım ve yaşayacagım,göreceğim çok şey oldugna inanıyorum,herşeyi oldugu gibi kabul etmeyi seçtim,yeni farkındalıklara varabilmek için:D

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585015)
Sevgili genco,
Soruna gelince beni bağışla ama, hayatıma bu şekilde devam ediyorum demişsin ya o kısmı anlayamadım utananadam
Yani onun sürekli senden istediği gibi yaşıyorsun şuan diye anladım ama acaba yanlış mı anladım? dusun2

ben teşekkür ediyorum paylaşımıma destek oldugunuz için956k

tam olaralk ifade edemediğim için sizler bagıslayın.

evet,benden istediği gibi yaşıyorum doğru anlatabilmişimy789

genco 16-02-2010 03:06 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585018)
sevgili genco bende seni tebrik ediyorum.hep farkındalıkların artsın .yaşadığın olaylardan alman gereken dersi al ve yoluna devam et.iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasıny789

iyi ki varsınız, iyi ki sizlerleyim:):)

sizlerden öğreneceğim çok şey var, çok teşekkür ederim.

phantomm 16-02-2010 03:22 PM

Tamam öyleyse:)
Bence de sevgili bengusuyun dediği gibi, çok fazla takılma..Eğer illa ki bu konuyu çözmek istiyorsan gerçekte hangisini yaptığında daha mutlu ve kendin gibi hissetiğine odaklanarak o davranış biçiminde devam etmen belki bir yol olabilir.Gerçi sanırım senin sorduğun bu değildi:P Kız arkadaşını çok sevdiğin için kendi sevdiğin şeylerden feragat etmiş olabilirsin belki.Ya da ona güvendiğin için bilinçaltın onun dediği şeyleri yapmayı kolayca kabul etmiş olabilir.Ay ikisi de aynı yola çıkıyor sanki dusun2

Diğer nokta da var ki ben de her insanın,her olayın farkındalıklarımızı artırması,bizi bir adım daha ileriye götürmesi için hayatımıza girdiğini düşünenlerdenim.O yüzden son yazdığın şeyde bence de haklılık payı var.

NEyse takılmayalım.Neticede bunları yaparken artık keyif alıyormuşsun bi sorun yok demektir:)

Olduğun anda herşey iyi ve güzel zaten ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM.