Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

mutluluğuma vesile:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri mutluluğuma vesile:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sitemin güzel insanları, Bundan yaklasık 4,5 ay önce, vazgeçilmezim sandığım,gözümden sakındığım,eşruhum olduguna inandıgım güzelimden ayrıldım.Çılgına dönmüştüm,inanamıyordum,herşey şakaydı,yalandı,rüyaydı bunlar, ama gerçekti evet gerçek. Kıyamadığımdan kopma zamanım gelmişti, o an hissettiklerimi Yüce Rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın,göstermesin. Kin ve nefret kusuyordum, onu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

mutluluğuma vesile:)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-02-2010, 02:18 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart mutluluğuma vesile:)

merhaba sitemin güzel insanları,

Bundan yaklasık 4,5 ay önce, vazgeçilmezim sandığım,gözümden sakındığım,eşruhum olduguna inandıgım güzelimden ayrıldım.Çılgına dönmüştüm,inanamıyordum,herşey şakaydı,yalandı,rüyaydı bunlar, ama gerçekti evet gerçek. Kıyamadığımdan kopma zamanım gelmişti, o an hissettiklerimi Yüce Rabbim hiçbir kuluna yaşatmasın,göstermesin. Kin ve nefret kusuyordum, onu o an görsem canını yakabilir, belki de kendime zarar verebilirdim. Olmuyordu uyuyamıyordum,hep aklımda ihanetin acı bedeli,sevgimizin müsvette yıgınları vardı. Ertesi gündü, uzun zamandan sonra ilk kez onsuz bir güne merhaba demiştim, artık hayatımda yoktu,olamazdı,kabullenemezdim. Sevgim ayaklar altına alınmıştı,hiçbir sey yokmuscasına yüzüme nasıl gülümseyebiliyordu,nasıl kollarıma uzanıp beni sevdiğini söyleyebiliyordu. Peki ya gözleri, gözleride mi yalan söylüyordu,kafayı yiyecektim.

O gün sevdiğim dostlarıma, bu haberi ilettiğimde, şaka yapacaksan baska malzeme bul Allah korusun gibi temennilerde bulunmuslardı. Kendime bile itiraf edemediğim bu gerçeği, dostlarıma nasıl inandırabilirdim ki. Bir bütün olmus, bir gün bile birbirimizi göremeden geçirdiğimiz gün olmamısken, herkesin gıpta ile baktıgı, canım dostumdan,hayat arkadaşımdan,sevdiğimden ayrılmıstım. Yüce Rabbim imdadıma yetişti, bana öyle bir güç öyle bir ışık verdi ki sanki ben değildim bunca zorlukları yaşayan. Silinmişti herşey bi anda, teselliye gelen sevdiklerim beni hüzünlü ararlarken, sanki senelerdir bu anı bekliyormuscasına neşeli ve keyifli beni gördüklerinde sasırıp, nasıl bu kadar rahat ve bir şey yokmus gibi davranabiliyorsun dediler. Belli ki onlar benden fazla üzgünlerdi, ben onları teselli ediyordum:) üzülmeyin arkadaşlar hayat devam ediyor, yaşanmıs bir olayı değiştirme gücüne sahip değilsen hüzünlenip,yıpranmanın,üzülmenin neye faydası olablir ki. ve ben su an bunu yaşıyorum,hadi toplanın. bundan sonrası artık benim hayatım,geçmişle vakit kaybedemem dedim ve şükürler olsun ki Yüce Rabbim'e kendimi burda, mutluluk diyarında buldum :) :)

Arkadaşlarım,canlarım;

Sevdiğim insan(çok yaşasın:) ) hep benden birşeylerin beklentisi içerisinde bana sunu yap bunu yapma diyerek telkinlerde bulunurdu. Örneğin, ben sık kitap okuyamazdım,zaman ayırmazdım çünkü, saçlarıma jöle sürmeden dısarı adımımı atmazdım,kızardı hep bozardı saçlarımı:) az da olsa tv izlememi istemezdi,gece dısarı cıkmama karsıydı,oysa ben arkadaslarımdan kopamıyordum onlar olmadan yapamam diyordum. şimdi, hayatım bu şekilde sürüyor ve her gün kendimi daha da geliştirdiğimi hissediyorum,şükürler olsun. Ancak su var ki acaba zamanında basımın etini yiyen arkadasım, bunları bilinçaltıma mı kazıdı da ben şimdi bunları yapmaktan büyük keyif alıyorum. Acaba diyorum, hayatıma yön vermem için bana verilen bir işaret miydi_?

Sevgili Arkadaşlar, bu konuda sizlerden yardım diliyorum,kafam karısmıs durumda.

Yaşadıgım herşey için,yoluma çıkan güzellikler(çirkinlik bile olsa)için Şükürler olsun.

Sizleri Seviyorum,

Umudunuz, seçtiğiniz en doğru yol olsun.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-02-2010, 02:36 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

cansin sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulunduğu yer: kızının,tozunun,horozunun meşhur olduğu yer: DENİZLİ
Tesekkür: 3,582
244 Mesajinıza toplam 1,449 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of lightcansin sen is a glorious beacon of light
Standart Cevap: mutluluğuma vesile:)

genco canım arkadaşım kardeşim.sana nasıl hitap edeyim bilemiyorum.biz insanoğlu olarak hayatımız boyunca birçok evrelerden geçiyoruz.mutlu anlarımız olduğu gibi hüzünlü anlarımızda oluyor.bu olaylar olmazsa hayatın tadı kalırmıydı?insanlar birbirlerini nasıl anlayabilirdi?onun için herşey tadında güzel.yaşanması gereken şeyler mutlaka günün birinde yaşanıyor...her daim mutlu ol canım.iyi ki varsın genco

Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Dinle, bu ney neler hikâyet eder,
ayrılıklardan nasıl şikâyet eder.

" MEVLANA & NEY "
cansin sen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2010, 02:52 PM   #3 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Sevgili genco,
İyi ki deneyimini bizlerle paylaştın..Eminim bu yazın herkese örnek teşkil edecek.Hiç bir acının,olayın bizi yolun sonuna getirmediğini bir daha hatırlatacak.
Teşekkür ediyorum kendi adıma.
Ne güzel,geleni olduğu gibi kabul edip hayatına en güzel şekilde devam etmişsin.İçindeki gücü bir yana bırakıp,kendini karanlıklara teslim etmemişsin.Tebrik ediyorum.
Soruna gelince beni bağışla ama, hayatıma bu şekilde devam ediyorum demişsin ya o kısmı anlayamadım
Yani onun sürekli senden istediği gibi yaşıyorsun şuan diye anladım ama acaba yanlış mı anladım?
Alt 16-02-2010, 03:03 PM   #4 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili genco,
İyi ki deneyimini bizlerle paylaştın..Eminim bu yazın herkese örnek teşkil edecek.Hiç bir acının,olayın bizi yolun sonuna getirmediğini bir daha hatırlatacak.
Ne güzel,geleni olduğu gibi kabul edip hayatına en güzel şekilde devam etmişsin.İçindeki gücü bir yana bırakıp,kendini karanlıklara teslim etmemişsin.Tebrik ediyorum.
sevgili genco bende seni tebrik ediyorum.hep farkındalıkların artsın .yaşadığın olaylardan alman gereken dersi al ve yoluna devam et.iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasın
Alt 16-02-2010, 03:04 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

Alıntı:
cansin sen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
genco canım arkadaşım kardeşim.sana nasıl hitap edeyim bilemiyorum.biz insanoğlu olarak hayatımız boyunca birçok evrelerden geçiyoruz.mutlu anlarımız olduğu gibi hüzünlü anlarımızda oluyor.bu olaylar olmazsa hayatın tadı kalırmıydı?insanlar birbirlerini nasıl anlayabilirdi?onun için herşey tadında güzel.yaşanması gereken şeyler mutlaka günün birinde yaşanıyor...her daim mutlu ol canım.iyi ki varsın genco
yaşamam gerekmiş,yasamısım ve yaşayacagım,göreceğim çok şey oldugna inanıyorum,herşeyi oldugu gibi kabul etmeyi seçtim,yeni farkındalıklara varabilmek için:D

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili genco,
Soruna gelince beni bağışla ama, hayatıma bu şekilde devam ediyorum demişsin ya o kısmı anlayamadım
Yani onun sürekli senden istediği gibi yaşıyorsun şuan diye anladım ama acaba yanlış mı anladım?
ben teşekkür ediyorum paylaşımıma destek oldugunuz için

tam olaralk ifade edemediğim için sizler bagıslayın.

evet,benden istediği gibi yaşıyorum doğru anlatabilmişim
Alt 16-02-2010, 03:06 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili genco bende seni tebrik ediyorum.hep farkındalıkların artsın .yaşadığın olaylardan alman gereken dersi al ve yoluna devam et.iyi ki varsın sevgiyle mutlu kalasın

iyi ki varsınız, iyi ki sizlerleyim:):)

sizlerden öğreneceğim çok şey var, çok teşekkür ederim.
Alt 16-02-2010, 03:22 PM   #7 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Tamam öyleyse:)
Bence de sevgili bengusuyun dediği gibi, çok fazla takılma..Eğer illa ki bu konuyu çözmek istiyorsan gerçekte hangisini yaptığında daha mutlu ve kendin gibi hissetiğine odaklanarak o davranış biçiminde devam etmen belki bir yol olabilir.Gerçi sanırım senin sorduğun bu değildi:P Kız arkadaşını çok sevdiğin için kendi sevdiğin şeylerden feragat etmiş olabilirsin belki.Ya da ona güvendiğin için bilinçaltın onun dediği şeyleri yapmayı kolayca kabul etmiş olabilir.Ay ikisi de aynı yola çıkıyor sanki

Diğer nokta da var ki ben de her insanın,her olayın farkındalıklarımızı artırması,bizi bir adım daha ileriye götürmesi için hayatımıza girdiğini düşünenlerdenim.O yüzden son yazdığın şeyde bence de haklılık payı var.

NEyse takılmayalım.Neticede bunları yaparken artık keyif alıyormuşsun bi sorun yok demektir:)

Olduğun anda herşey iyi ve güzel zaten ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor.

Bookmarks