08-03-2008, 12:54 PM
|
#2 (permalink)
|
Guest | Ynt: sizce benm sorunnum ne? cancazim
hoşgeldin safalar getirdin..boş ver şimdi senin sorunlarının ne olduğuna hiiiç kafa yormayalım..sorunlar misafir..gidecek olana odaklanmak yerine gel biz gelecek olanın, hemde olumlu olanın üzerine kafa yoralım ve onun gelişini kolaylaştıralım...bir kere paylaşmaya karar vermişsin ya..bu alabileceğin en doğru karar..problemler paylaştıkça azalır..sevinçler ise çoğalır..kendine bir günlük aç.adresin belli olsun...bizde çiçeklerimizle gelip ziyaret edelim..elimizden geldiğince, aklımız yettiğince yardımcı olmaya çalışalım...telkinleri dinlemeye gelince,,az dinliyorsun be cancağızım..gündüz ortam müsait değilse gece uyurken dinle..hem bunun bir avantajıda gece bilinçaltımız açık olduğu için telkinler daha kolay yerleşiyor..ben çok konuştum yine, ilk günden başını ağrıtmayayım..sen burada oldukça ve bizimle palaşımlarına devam ettikçe ben sana daha çooook yazarım..iyiki geldin, iyiki burdasın...hemen şunu aklına iyice yerleştir..sana sadece sitede değil...gönlümüzün kapılarını ardına kadar açtık en has köşede yer verdik..değiştirmek istediğin her şeyi değiştirme cesaretine sahip olduğun için sana saygılı sevgiler cancağızım..( nickini söylemek çok hoşuma gitti insanın söylemek istediği her şeyi tek kelimede topluyor..) |
| |