![]() |
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? Alıntı:
|
|
|
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? telepatik olayları çok sık yaşamıyorum ama nasıl heveslendim şimdi anlatamam sevincli bir arkadaşım aynen tasvir ettiğiniz gibidir yolda aklından geçen kişilern ismini söyler ve 2 dk geçmeden karşılaşırız...ve bunun gibi daha nicesi girlhaha çok taktire şayan bulurdum arkadaşımı bu yüzden miymiş whayyy =)blissy |
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? aman egonun verdiği mutluluğa boğulma köreltirsin sora gücünü.sana tavsiyem illa gücünü geliştirmek istiyorsan bu çok basit.ilk baş farkındalık çalış.sonra meditasyona başla..bölece ilk adımı atmış olursun sora sora bazı psişik sitelerde verilen bilgilerden yararlan git konu aç açılan konuları oku vs...metod gayet açık ve net ama uygulamak yorucu olur ama hepsinin mevelerini alırsın.çok fazla sevinme gücüm var gücüm var diye farkındalık çalışırsan anlarsın nedemek istedimi.. (Saygılar) |
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? aa bu olan şeylerin adı telekinezi miymiş?? biz kankamla hep konuşurduk gülerdik takılırdık birbirimize hep bu konuda. onada olur ama benimkini sanırım daha çok farkediyoruz. y789 bazen gerçekten iyi bişey ama bazen de istemiyorum gibi oluyor sanki.>:(>:( çünkü sevdiğim insanlar hakkında ya böyle yaparsa gibi kötü düşünceler geçiyor aklımdan ve bunların gerçekleşmesi beni çok üzüyor. bunun önüne nasıl geçebileceğimi bilmiyorum. kötü düşünmemek lazım diyeceksiniz ama insanlık hali ve düşünürken her ihtimali düşünüyorum her zaman. bunun içine de kötü ihtimallerde giriyor malesef... bide geliştirmek demişsiniz bu geliştirilebilinir mi?? bilen var mı nasıl olur?? dusun2f678h |
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? çekim yasası dedikleri şey bu olsa gerek çekiyosun işte kendine. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM. |