02-07-2010, 11:42 AM
|
#17 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kendinden nefret eden bir insan Merhaba gülsevgi,önce kendimden nefret ediyorum cümlesini literatüründen çıkarmanı istiyorum.Ben de bir zamanlar kendimi sevmeme gibi bir düşünceye kapılmıştım.Günlüğüme oldukça kötü sözler yazmama rağmen her defasında altına imzamı şöyle atardım her şeye rağmen gülümse...Hayat o kadar güzel ki bir anını bile kötü düşünmemeliyiz.Bu an bir daha geri gelmeyecek.Kendinden nefret ettiğin için insanları sevmiyorsun.İlk başta kendini sevmeyi ve kendine güvenmeyi öğrenmelisin.İnan bana zamanla öğreniyorsun.O zaman insanlaraı da sevmeyi ve onlara güvenmeyi de öğrenmiş oluyorsun.Düşüncelerin ile kendine verdiğin zarardan ötürü kendini affet.Olumlamaları tavsiye ediyorum.Sen boşuna yaratılmadın her canlı gibi hepimizin bu dünyada görevleri var.Sen önemlisin ve bunu yaşadığın müddetçe iyi değerlendirmelisin.Sen istesen de istemesen de seni seven,sevecek olan insanlar da var.Onlara bir şans tanımalısın.Kimin ne zaman karşımıza çıkacağı belli değil.Vakit kendini yenileme vaktidir.İyiki varsın,iyiki varız.Her şeye rağmen gülümse |
| |