![]() |
Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Alıntı:
|
Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN ne biliyim yanlız kalmıyosun sevdiğin var yanında derdim üstelikte ailene sistediğin an sürekli gidebiliceksin derdim ama bunlar beni şuan rahatlatmıyo işte ben evlenmek istemiyomuyum yoksa o kadar karışığımki ne hissetiğimi bilmiyorum gerçekten |
Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Cevapları kendinin vermesi gereken soruların var ki gayet normal ... Ben evleneli 2 yıl bitti , 1 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Ve eşimin de benim de dediğimiz keşke üniversite biter bitmez tanışıp evlenseydik , kayıp olarak gördüğümüz 8 yılımız var. Hele de ikimizin de ortak düşüncesi bu dünyadaki yaptığımız en muhteşem şey çocuk yapmaktı... Hiçbir şeye değişmeyiz... En güzeli nişanlınla paylaş kaygılarını ... Yardımcı olacaktır ve rahatlarsın... |
Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN sizin aileniz nerde ankaradamı |
|
Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Allah yardımcın olsun.bu süreçleri çok iyi biliyorum.ne yardan ne serden durumu.evlimiyim? hayır!ama kızkardeşimi evlendirdik ailecek çok zor atlattık bu süreci.özelliklede annem ve ben.annem çok kötü oldu ben işi bıraktım benimle teselli buldu.ben gidince nolcak bilmiyorum...kendine fazla yüklenme,rahat olmaya çalış biliyorum zor ama kendini sıkarsan herşey daha zorlaşıyor... |
ben evlenmenin ailenden ayrılmak olmadığını daha büyük bir aile olacağınızı düşünsen çok güzel olurr..artık oda senin ailenin bir parçası değil mi..şimdi ya korkulardan uzaklaşıp bu telaşın keyfini çıkar yada çabuk geçmesi için dua et..ama emin ol eğer onuda ailenin bir parçası olarak da görürsen sağlam bir evliliğin olur..girlhaha |
Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN gittikçe kendimde herşey dahada çıkmaza giriyo ne yaparsam yapıyım atlatamıycam gibi geliyo hergün ağlamaya devam annemle teyzem nişanlımı çağırdılar bugün nolucak bilmiyorum ama benim durumumdan bahsetsinler istedim gerçi biliyo ama bana bi açık kapı bıraksın istiyorum yoksa evlensemde ne eşimi mutlu ederim nede kendim mutlu olurum biliyorum |
Neden annenle teyzen çağırdı? Akşam yemeğine çıkıp dışarda başbaşa aşmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı? Aklında olsun evliliğine de , yeni oluşacak ailene de ne annenleri ne arkadaşlarını karıştırma... Problemin de kiminleyse sadece onunla çözmeye çalış , çok fazla bahsettikçe iyice dallanır budaklanır ve sen işin içinden çıkamazsın. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 AM. |