| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkeze merhaba öncelikle bir çok kişinin sıkıntılarına yardımcı olduğunuz için yazmak istedim bende benimki sıkıntımı onuda bilmiyorum aslında şöyle anlatıyım: nişanlımla üniversitede tanıştık çok zor günlerimiz geçti herkez gibi,, 1 sene boyunca birbirimizin yüzünü görmeden telefonla yürüttük ilişkimizi ( askere ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2
11 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Herkeze merhaba öncelikle bir çok kişinin sıkıntılarına yardımcı olduğunuz için yazmak istedim bende benimki sıkıntımı onuda bilmiyorum aslında şöyle anlatıyım: nişanlımla üniversitede tanıştık çok zor günlerimiz geçti herkez gibi,, 1 sene boyunca birbirimizin yüzünü görmeden telefonla yürüttük ilişkimizi ( askere gitti ![]() ![]() yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
Bu düşüncelerin evlendikten sonra 1-2 hafta daha devam edebilir ama sonrasında ne iyi etmişimde evlenmişim diyeceksin. Hatta çok daha önceden evlenseydim diyeceksin... Olumlu yanlarını düşünmeye çalış , ailenle aynı şehirdesin bu yeterli illa ki dip dibe olmanız gerekmiyor ki... Evlendikten sonra annenlere gittiğinde bile bir an evvel evine dönmek isteyeceksin... Kendine ait bir düzenin olacak , karışanın , acabaların olmayacak. Her şeyi kendi isteğine ve zevkine göre yapacaksın. Yanında sevdiğin biri olacak, beraber vakit geçirmekten çok büyük keyif alacaksın. Ve asıl o zaman tanıyacaksın, sevgin içinde kocaman güvenleri barındıracak... Emin ol eşinle geçireceğin vakitleri ailene tercih edeceksin. Şimdiden mutluluklar dilerim... ![]() | |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
11 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() biliyorum ki alışıcam nişanlımla vakit geçirmekten çok büyük keyif alıyorum zaten ama olumlu yönlerini düşünemiyorum hele sabahları ilk uyandığımda aklıma hep kötü şeyler geliyo ağlayarak uyanıyorum hep son 1 aya kadar gün sayıyodum gelse hemen diye şimdi geldi ama sıkıntıya düştüm çok acı bişeymiş yaa ben zaten ufak bişeye normaldede ağlarım buna dayanamıyorum en güzel günlerimi ağlayarak geçiriyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() istediğim evlenip avcılarda oturmak ben alışana kadar annemin yanımda olmasını isterdim yaşı kaç olursa olsun insanın anne sonuçta işte aslında ben avrupa yakasında çalışıyorum benim işimi oraya aldırma imkanım yok ama nişanlım benim işim nedeniyle bölgesini buraya aldırabilirdi ama istemedi çevresine alıştı diye ben şimdi hem evimden ayrılıyorum hem işimden birden bunlar ağır geliyo iş bulmakta kolay değil napıcam ben sabahları eşim işteyken ev işimi? |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() şuan kendimi öyle bi çıkmazda hissediyorumki sanırım nişanlımla herşeyi iyice konuşmam gerek sonuç olarak ben o evde mutsuz olursam o zaman bari bşyler yapsın isterim benim için mutlu olmak için evleniyoruz sonuçta sonunu düşünmek istemiyorum yaşayarak görmek istiyorum ama insan kendine söz geçiremiyo yoksa kim kendini sıkıntıya sokmak isterki? |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
Yeni başlangıçlar her zaman çok heyecan vericidir. Yeni iş, yeni ev , yeni düzen her şey yeni ne güzel ... Tebdili mekanda her zaman ferahlık vardır unutma lütfen ;) | |
![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() 2 hafta öncesine kadar çok heyecanlıydım ama şimdi ne heyecan kaldı ne hayal |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Guest
| ![]() Düğün ne zaman? Bi aile terapistine gitseniz ama önce nişanlınla kaygılarını konuşsan çok daha iyi olur. Belki o da kaygılanıyor ve sana belli etmiyordur. belki de evlenmekten vazgeçmek üzeredir ve senin haberin yoktur. Konuşmadan bilemezsin... En doğru çözüm konuşarak anlaşmak , kendi kendine kurulmayı bırakırsan daha huzurlu olursun... |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkeze merhaba öncelikle bir çok kişinin sıkıntılarına yardımcı olduğunuz için yazmak istedim bende benimki sıkıntımı onuda bilmiyorum aslında şöyle anlatıyım: nişanlımla üniversitede tanıştık çok zor günlerimiz geçti herkez gibi,, 1 sene boyunca birbirimizin yüzünü görmeden telefonla yürüttük ilişkimizi ( askere ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi