01-07-2010, 10:10 AM
|
#2 (permalink)
|
Guest | Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Alıntı: prestij_fb Nickli Üyeden Alıntı
Herkeze merhaba öncelikle bir çok kişinin sıkıntılarına yardımcı olduğunuz için yazmak istedim bende benimki sıkıntımı onuda bilmiyorum aslında şöyle anlatıyım:
nişanlımla üniversitede tanıştık çok zor günlerimiz geçti herkez gibi,, 1 sene boyunca birbirimizin yüzünü görmeden telefonla yürüttük ilişkimizi ( askere gitti yükseklisans yaptı bu aşamaları hep ayrı geçirdik) o Antakyada ben İstanbulda yaşıyodum 5 yıllık ilişkimiz var ve .. benim için istanbula geldi burda çalışmaya başladı 10 ay önce nişanlandık.. her şey istediğim gibi oldu çok şükür şimdi temmuzda düğünümüz olucak ama ben şimdiden sıkıntıya düştüm benim ailem avcılarda evlenince bir süre pendikte oturucam ailemden ayrılmaya dayanamıyorum evliliği kaldırabilicem mi bilmiyorum yaptığım tek şey ağlamak oldu bu sıralar nişanlımıda üzüyorum onunla mutlu olucağıma inanıyorum ama kendime engel olamıyorum hayal kuramıyorum hep kötü şeyler geliyo aklıma napıcam? Evlilikten korkuyorum ama nişanlımı seviyorum
yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler | Düşüncelerin ve sıkıntıların gayet normal sanki özgürlüğüne veda edecekmişsin gibi geliyor insana bana öyle olmuştu ve 1 ay içinde evlenmeseydim ben evlenemezdim bile... Bu düşüncelerin evlendikten sonra 1-2 hafta daha devam edebilir ama sonrasında ne iyi etmişimde evlenmişim diyeceksin. Hatta çok daha önceden evlenseydim diyeceksin... Olumlu yanlarını düşünmeye çalış , ailenle aynı şehirdesin bu yeterli illa ki dip dibe olmanız gerekmiyor ki... Evlendikten sonra annenlere gittiğinde bile bir an evvel evine dönmek isteyeceksin... Kendine ait bir düzenin olacak , karışanın , acabaların olmayacak. Her şeyi kendi isteğine ve zevkine göre yapacaksın. Yanında sevdiğin biri olacak, beraber vakit geçirmekten çok büyük keyif alacaksın. Ve asıl o zaman tanıyacaksın, sevgin içinde kocaman güvenleri barındıracak... Emin ol eşinle geçireceğin vakitleri ailene tercih edeceksin. Şimdiden mutluluklar dilerim... |
| |