Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: prestij_fb Nickli Üyeden Alıntı şuan ben bunları yaşadığım için kendime de bi cvp bulabilmiş değilim, ama bundan 1 sene sonra inş çok mutlu olurum o zaman bu konuda herkeze yardımcı olurum işte ben normal zamandada başkalarının , eşimin, dostumun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-07-2010, 04:42 PM   #21 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN

Alıntı:
prestij_fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan ben bunları yaşadığım için kendime de bi cvp bulabilmiş değilim, ama bundan 1 sene sonra inş çok mutlu olurum o zaman bu konuda herkeze yardımcı olurum işte ben normal zamandada başkalarının , eşimin, dostumun sıkıntısına ortak olan biriyim o ama işte insanın başına gelmesin terzi kendi söküğünü cidden dikemiyo :'(
Kendin olarak düşünme şu an , ben senin en yakın arkadaşınım farzet ve aynı durumdayım. Bana nasıl bir öneride bulunursun?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-07-2010, 05:10 PM   #22 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
11 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prestij_fb is an unknown quantity at this point

ne biliyim yanlız kalmıyosun sevdiğin var yanında derdim üstelikte ailene sistediğin an sürekli gidebiliceksin derdim

ama bunlar beni şuan rahatlatmıyo işte ben evlenmek istemiyomuyum yoksa o kadar karışığımki ne hissetiğimi bilmiyorum gerçekten
prestij_fb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2010, 05:25 PM   #23 (permalink)
bigokyanus
Guest

Cevapları kendinin vermesi gereken soruların var ki gayet normal ... Ben evleneli 2 yıl bitti , 1 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Ve eşimin de benim de dediğimiz keşke üniversite biter bitmez tanışıp evlenseydik , kayıp olarak gördüğümüz 8 yılımız var.

Hele de ikimizin de ortak düşüncesi bu dünyadaki yaptığımız en muhteşem şey çocuk yapmaktı... Hiçbir şeye değişmeyiz...

En güzeli nişanlınla paylaş kaygılarını ... Yardımcı olacaktır ve rahatlarsın...
Alt 01-07-2010, 05:32 PM   #24 (permalink)
Teğmen

11 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sizin aileniz nerde ankaradamı
prestij_fb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-07-2010, 05:35 PM   #25 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
sizin aileniz nerde ankaradamı
Ankara'da ama birbirimizden uzakta oturuyoruz. 2-3 haftada 1 görüşüyoruz, hatta annemlere gittiğimde bir an evvel evime ve düzenime gelmek istiyorum. Yaz bunu bir kenara demişti dersin ;)
Alt 01-07-2010, 06:19 PM   #26 (permalink)
Teğmen

mu@z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
69 Mesajinıza toplam 295 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mu@z is on a distinguished road

Allah yardımcın olsun.bu süreçleri çok iyi biliyorum.ne yardan ne serden durumu.evlimiyim? hayır!ama kızkardeşimi evlendirdik ailecek çok zor atlattık bu süreci.özelliklede annem ve ben.annem çok kötü oldu ben işi bıraktım benimle teselli buldu.ben gidince nolcak bilmiyorum...kendine fazla yüklenme,rahat olmaya çalış biliyorum zor ama kendini sıkarsan herşey daha zorlaşıyor...
Alt 01-07-2010, 06:27 PM   #27 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

Alıntı:
Herkeze merhaba öncelikle bir çok kişinin sıkıntılarına yardımcı olduğunuz için yazmak istedim bende benimki sıkıntımı onuda bilmiyorum aslında şöyle anlatıyım:

nişanlımla üniversitede tanıştık çok zor günlerimiz geçti herkez gibi,, 1 sene boyunca birbirimizin yüzünü görmeden telefonla yürüttük ilişkimizi ( askere gitti yükseklisans yaptı bu aşamaları hep ayrı geçirdik) o Antakyada ben İstanbulda yaşıyodum 5 yıllık ilişkimiz var ve .. benim için istanbula geldi burda çalışmaya başladı 10 ay önce nişanlandık.. her şey istediğim gibi oldu çok şükür şimdi temmuzda düğünümüz olucak ama ben şimdiden sıkıntıya düştüm benim ailem avcılarda evlenince bir süre pendikte oturucam ailemden ayrılmaya dayanamıyorum evliliği kaldırabilicem mi bilmiyorum yaptığım tek şey ağlamak oldu bu sıralar nişanlımıda üzüyorum onunla mutlu olucağıma inanıyorum ama kendime engel olamıyorum hayal kuramıyorum hep kötü şeyler geliyo aklıma napıcam? Evlilikten korkuyorum ama nişanlımı seviyorum
yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler

ben evlenmenin ailenden ayrılmak olmadığını daha büyük bir aile olacağınızı düşünsen çok güzel olurr..artık oda senin ailenin bir parçası değil mi..şimdi ya korkulardan uzaklaşıp bu telaşın keyfini çıkar yada çabuk geçmesi için dua et..ama emin ol eğer onuda ailenin bir parçası olarak da görürsen sağlam bir evliliğin olur..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2010, 12:09 PM   #28 (permalink)
Teğmen

gittikçe kendimde herşey dahada çıkmaza giriyo ne yaparsam yapıyım atlatamıycam gibi geliyo hergün ağlamaya devam annemle teyzem nişanlımı çağırdılar bugün nolucak bilmiyorum ama benim durumumdan bahsetsinler istedim gerçi biliyo ama bana bi açık kapı bıraksın istiyorum yoksa evlensemde ne eşimi mutlu ederim nede kendim mutlu olurum biliyorum
Alt 02-07-2010, 12:24 PM   #29 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
gittikçe kendimde herşey dahada çıkmaza giriyo ne yaparsam yapıyım atlatamıycam gibi geliyo hergün ağlamaya devam annemle teyzem nişanlımı çağırdılar bugün nolucak bilmiyorum ama benim durumumdan bahsetsinler istedim gerçi biliyo ama bana bi açık kapı bıraksın istiyorum yoksa evlensemde ne eşimi mutlu ederim nede kendim mutlu olurum biliyorum

Neden annenle teyzen çağırdı? Akşam yemeğine çıkıp dışarda başbaşa aşmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı? Aklında olsun evliliğine de , yeni oluşacak ailene de ne annenleri ne arkadaşlarını karıştırma... Problemin de kiminleyse sadece onunla çözmeye çalış , çok fazla bahsettikçe iyice dallanır budaklanır ve sen işin içinden çıkamazsın.
Alt 02-07-2010, 12:33 PM   #30 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden annenle teyzen çağırdı? Akşam yemeğine çıkıp dışarda başbaşa aşmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı? Aklında olsun evliliğine de , yeni oluşacak ailene de ne annenleri ne arkadaşlarını karıştırma... Problemin de kiminleyse sadece onunla çözmeye çalış , çok fazla bahsettikçe iyice dallanır budaklanır ve sen işin içinden çıkamazsın.
Ablacım beni rahatlatan tek kişi annem ama nişanlımın söyledikleri içimi rahatlatmıyo annem aramızda başka bi sorun var ondan ağlıyorum zannediyo yok başka bişey oysaki konuşsunlar ters bşy söylemez annem asla zaten bende başbaşa konuşmak istiyodum gelmesi iyi olucak yüzyüze konuşmadık daha hiç sadece telefonda anlattım sıkıntılarımı ama yüzyüze konuşmam daha yararlı olucak inanki çok kötüyüm yaa bu evden ayrılma falanda değil idrak edemiyorum henüz

Bookmarks