Asla sıradan olmayacağımHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Asla sıradan olmayacağım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamlar hepinize,
Bugün muhteşem geçecek bir haftanı ilk günü. İtiraf ediyorum, haftasonu gezmenin ucunu fazla kaçırdığım için zor uyandım. Biraz da omuzlarım tutulmuş gibiydi ama çok uzun orman gezileri yaptım. Deniz ve ormanın birleştiği noktalarda dolaştım. Suyla, toprakla, güneşle ve ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-08-2010, 10:29 AM
|
#11 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Selamlar hepinize, Bugün muhteşem geçecek bir haftanı ilk günü. İtiraf ediyorum, haftasonu gezmenin ucunu fazla kaçırdığım için zor uyandım. Biraz da omuzlarım tutulmuş gibiydi ama çok uzun orman gezileri yaptım. Deniz ve ormanın birleştiği noktalarda dolaştım. Suyla, toprakla, güneşle ve havayla bütünleştim, geldim. Üç gün üst üste güneşin denizin üzerinden kıpkırmızı batışını seyrettim. Ben çocukluğumdan beri doğaya ve tüm canlılara hayranım. Dedelerimden geçen bir sevda bu bendeki. Deniz kıyısı kasabalarından geliyor dedelerimin soyları da, dolayısıyla denizi göremeyeceğim kentlerde içimi bir huzursuzluk kaplar. Çok şükür deniz kenarında yaşıyorum. Hayalim bir tekne alıp kendime koskocaman bir ev yapabileceğim topraklara doğru yol almak. Bütün sevdiklerimin gelip benimle yaşayabileceği koskocaman, bembeyaz bir ev. Deniz kenarında, sırtını ormana yaslamış, rengarenk çiçeklerin içinde bir ev. Dostluk, sevgi, sağlık, huzur saçan ışıl ışıl bir yer... Tanrı misafirlerine kapısı sonuna kadar açık, kendi sbezelerimizi üretip, balık tutabileceğimiz bir yaşam hayal ediyorum. Sadece hayal etmiyorum, gözlerimi kapıyorum, işte orada. Ben seni bekliyorum diye sesleniyor bana. Geçenlerde kuzenimle oturup uzun uzun detaylandırdık. Ben uyanıp penceremden dışarı baktığımda yunusları görebilmek istiyorum. Keyifle, huzur içinde yaşamak istiyorum. Az kaldı biliyorum. O günler çok yakın. Ben gitmeye hazırım. Ben artık gitmeye hazırım. Işıl ışıl, pırıl pırıl bir hayata yelken açtım. Bu senenin sonuna doğru güzel haberleri vereceğim. Bunları yazarken aklıma seneler önce kazınmış bir şiir geldi, kimin olduğunu şimdi hatırlamıyorum, bu yazıyı size göndereyim, hemen bakacağım; Bekle beni döneceğim, bütün gücünle bekle bekle sarı yağmurla hüzün getirdiğinde, bekle karda tipide, bekle bunaltırken sıcak kimseler beklemezken bekle bekle beni döneceğim... Her okuduğumda, her anımda farklı algılayabildiğim şiirleri, yazıları okumaya bayılırım. Bu da onlardan biriymiş, ilk okumamın üzerinden belki yirmi yıl geçmiş ama hala zihnimde taptaze. Şimdi bana bambaşka bir kapıyı aralarken eşlik ediyor. Beynimin içinde kenarda köşede tozlanmış kimbilir başka neler var. Hepsini sizinle paylaşacağım arkadaşlar. Belki içinizden birine içinden bir cümle ışık olur. Bir cümlenin beynimin içini aydınlattığı çok oldu. O bir cümleleri söyleyenleri saygıyla selamlıyorum. Tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorum. Hepinize sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
16-08-2010, 10:31 AM
|
#12 (permalink)
| Binbaşı
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Herbirinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Güzel düşünceleriniz ve yolumu bulmamda destek olduğunuz için. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
16-08-2010, 10:33 AM
|
#13 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı
Yaşadığınız bu güzel değişim için tebrik ediyorum. | Çok teşekkür ediyorum. Her şeyi hepbirlikte burada yaptık. Herkesin kendi hayatından paylaştığı, bilgilerinden paylaştığı küçücük bir cümle, tuğlalar bütünü olarak beni günden güne iyileştirdi ve geliştirmeye devam ediyor. Herkese saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum
| |
16-08-2010, 10:37 AM
|
#14 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Güzel düşüncelerin ve desteğin için çok teekkür ederim İnferius, Sanırım bu yazı giderek günlükleşecek. Düşüncelerimi ve hislerimi bütün açıklığıyla paylaşabildiğim için gerçekten çok mutluyum. İyi ki varsınız Güzel bir gün geçirmenizi dilerim
| |
16-08-2010, 10:40 AM
|
#15 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: kuzusu Nickli Üyeden Alıntı
bende degişimin icin tebrik ediyorum ben de hayatım boyunca hep kendimi cok farklı hissettm inanılmaz bişekilde ya bi üzüntü yaşasam biri bana herkes neler yasıyo gibi bi teselli cümlesi sölese bile hemen cevabım ben herkes degilim oldu herhalde buyüzden olsa gerek kendimi sanslı hissettm hep yasadıgım hergün icin allahıma sükrediyorum sanssız hissettgim zamanlar elbette oldu ama cabuk atlattım cünkü savasmayı seviyorum herkes kendi icin savasmalı sana savasında iyi sanslar | Ben de savaşmayı seviyorum. Sanırım listemi revise ettim. O zamandan beri savaşmama gerek kalmadı. Şimdi huzur ve barış içinde kendi yolumda, kendi hayallerimin peşinden ilerliyorum. Gerçekten çok şanslısın çünkü çok harika bir insansın. Sevgiyle kal canım
| |
16-08-2010, 10:42 AM
|
#16 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: *dünya* Nickli Üyeden Alıntı
Çok sevindim bluepebbles darısı hepimizin başına :) | Çok teşekkür ederim Dünya, Ewet, darısı herkesin başına. Keyifli, enerjik bir gün geçirmenizi dilerim.
| |
16-08-2010, 10:44 AM
|
#17 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: matri Nickli Üyeden Alıntı
harikasin bluepebbles ve dusunsene bu daha baslangicc.... | Çok teşekkür ederim Matri, Ewet, çok haklısın, bu daha bir başlangıç. Bu cümlene bayıldım. İçimdeki umudu katladın. İyi ki varsın. Açık fikirli ve sözünü sakınmayan biri olduğun için, seni tanıdığım için çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum.
| |
16-08-2010, 10:50 AM
|
#18 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Yukarıda eklediğim şiirin bütününü sizinle keyifle paylaşıyorum. Bekle Beni bekle beni, döneceğim bütün gücünle bekle. bekle, sarı yağmurlar hüzün getirdiğinde. bekle karda, tipide bekle, bunaltırken sıcak bekle, kimseler beklemezken geçmişi unutarak. bekle uzak yerlerden mektup gelmez olduğunda. bekle, birlikte bekleyenler beklemekten usandığında. döneceğim, bekle beni ve iyilik dileme artık unutmak gerektiğini söyleyenlere. varsın oğlum ve anam yok olduğuma inansınlar, varsın, yorulup beklemekten otursun ateşin başına dostlar içsinler o acı şaraptan rahmet dileyerek yitene bekle. o şaraptan içmekte acele etme. bekle beni, döneceğim tüm ölümlerin inadına. varsın, beklemeyenler yorsunlar bunu şansa. anlamayacak onlar nasıl ortasında ateşin kurtardı beni senin bekleyişin. nasıl sağ kaldığımı ikimiz bileceğiz sadece: başardın beklemeyi sen kimsenin bekleyemediğince. Konstantin Simonov (türçesi Ataol Behramoğlu)
| |
16-08-2010, 12:36 PM
|
#20 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel ifade etmişin duygularını. seni yürekten kutluyorum. o istediğin evde ilk misafir ben olacağım seninle birlikte dileği gönderdim. hep neşeli ve mutlu olasın. harika paylaşımlarını bekliyorum. sevgiyle mutlu kalasın | Çok teşekkür ediyorum canım benim. Senin enerjinden hep güç kuvvet alırım ben zaten. Elbette evime ne zaman istersen gelebilirsin, biliyorsun sana kapılarım evrenin her noktasında açık. İlk misafirim olmandan onur duyarım "Mi casa es tu casa" Sevgiler
| | | |