Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Uzun zaman oldu, yaklaşık 2 yıl kadar,yani neredeyse olacak o kadar...Çabalar,sözler,eylemler hep bi yere kadardı....Tıkandı kaldılar hepsi...Ama bu gece bir ışık yandı,parıl parıl parlayan, alev alev yanan, yakmayan ama ısıtan, aydınlatan....Ben gene çok ufakta olsa bir umutsuzlukla atmıştım bu adımı, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
06-03-2011, 03:34 AM
|
#1 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Uzun zaman oldu, yaklaşık 2 yıl kadar,yani neredeyse olacak o kadar...Çabalar,sözler,eylemler hep bi yere kadardı....Tıkandı kaldılar hepsi...Ama bu gece bir ışık yandı,parıl parıl parlayan, alev alev yanan, yakmayan ama ısıtan, aydınlatan....Ben gene çok ufakta olsa bir umutsuzlukla atmıştım bu adımı, fütursuzca diledim sanmıştım ama oluverdi hemde bu konularla hiç ilgilenmeyen birine anlatsam bi tarafı ile gülerdi, imkansızlığı konusunda bana saatlerce nutuk çekebilirdi....Ama oldu...Ama oldu işte...Bu gece bir dilek tuttum ve gerçek oldu...Sonunda Kuantum Sıçramayı Yaşadım.Şükürler olsun.... Her türlü imkansızlığı yendi ve beni buldu çünkü biliyordu benimde yüreğimin taa derinlerde onu istediğimi...Çağrıldığı üzere geldi...O da beni beklermiş meğer....Uzun zamandır tanışırmışızda ayrı kalmışız gibi, günlerce susuz kalmışız gibi, delicesine hasret giderir gibi....Herşey bi kenara iliklerime kadar hissettim,hücrelerimle istedim tüm varlığım bir bütün oldu,etrafımı saran ışık,endişelerim gölgesini yendi ve ben şimdi zafer sarhoşu olarak bir günümü daha tamamladım hamd olsun...Gün gene yeniliklere gebe ve ben seçme farkındalığına sahibim şükürler olsun...Gün yi ne yeni umutlara gebe ve ben yine onları umut olmaktan çıkarıp gerçekliğe dönüştürme gücüne sahibim şükürler olsun....Beni yaratn Rabbimin izni olduğu sürece kullanayım diye verdiği aklı, olayları seçmekle kullanmaya ve dilediğim hayatı yaşamaya hazırım...Ben, şu an burdayım ve istediklerimi realiteye geçirmeyi seçiyorum,seçmekle kalmıyo r başarıyorumda...Şükürler olsun....İyi geceler olsun... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
06-03-2011, 04:47 AM
|
#2 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... vaaaaaaaay kardeşim işte budur ... işte budur.... işte budur....
senin için ne kadar sevindim anlatamam.... tebrik ederim.....
__________________ "güzel gören güzel düşünür
güzel düşünen hayatından lezzet alır" | Offline
| |
06-03-2011, 11:47 AM
|
#3 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Evet yaa ben de çok mutlulukla okudum yazdıklarını. Öyle ifade etmişsin ki senin kadar olmasa da hissettiklerini hissettirdin bana. Tebrik ediyorum. Umarım her dileğin hayrıyla gerçekleşir.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. | Offline
| |
06-03-2011, 12:05 PM
|
#4 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Ne yaşadın bilmiyorum ama merak ettim yaniii. Gözün aydın diyelim o zaman. Mutluluğunun bütünün de hayrına olacak şekilde daimi olmasını dilerim.
Sevgiler. | Offline
| |
06-03-2011, 12:50 PM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 152
112 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... umarım tüm dileklerin gerçekleşir ve hepsi hakkında hayırlı olur:)kendimi bir şiir deryasına kaptırdım gitti yazını okurken sanki:) mutlulukların daim olsunn:)
__________________ Uzunum ben uzunum uzunum uzunumm ... | Offline
| |
06-03-2011, 01:04 PM
|
#6 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Alıntı: topalsolucan Nickli Üyeden Alıntı
umarım tüm dileklerin gerçekleşir ve hepsi hakkında hayırlı olur:)kendimi bir şiir deryasına kaptırdım gitti yazını okurken sanki:) mutlulukların daim olsunn:) | House, yaşadığın mutluluk heyecen imrenilecek kadar güzel..Hayatta böyle bir farkındalığı yaşama hissi ne büyük şans kişi için.. umarım artarakta ve istediğin gibi de devam eder.... ama neler oldu, nasıl oldu kısmınıda merak etmiyormuyum ediyorum deli gibi.... sevgiyle kal... | Offline
| |
06-03-2011, 04:15 PM
|
#7 (permalink)
| Yüzbaşı
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... arkadaşlar hepinize teker teker çok ama çok teşekkür ederim harika ve değerli yorumlarınız için, bende paylaşcağım neler oldu nasıl oldu neler yaptım diye dün gece çok geçti ben bunları yazarken 3'ü geçiyodu bide çok mutluydum zafer sarhoşu :)bu akşam girip paylaşcağım herşeyi, hepinizi çok seviyorum iyki varsınız sevgiyle kalın :) | Offline
| |
06-03-2011, 04:25 PM
|
#8 (permalink)
| Yüzbaşı
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Alıntı: house Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar hepinize teker teker çok ama çok teşekkür ederim harika ve değerli yorumlarınız için, bende paylaşcağım neler oldu nasıl oldu neler yaptım diye dün gece çok geçti ben bunları yazarken 3'ü geçiyodu bide çok mutluydum zafer sarhoşu :)bu akşam girip paylaşcağım herşeyi, hepinizi çok seviyorum iyki varsınız sevgiyle kalın :) | Heyecanla bekliyorum ben şahsen | Offline
| |
06-03-2011, 07:41 PM
|
#9 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Evet arkadaşlar bende burda hikayemi üstelik bir başarı hikayesini paylaşmaktan gurur duyuyorum bunuda hep hayal etmiştim birşey başaracaktım ve hem kendi hayatıma hemde diğer arkadaşlarımın hayatına ışık tutacaktım sonunda nasip oldu şükürler olsun. Yazımın başında bahsettiğim yaklaşık2 senelik süreç şöyle başladı kısaca anlatayım; 2009 temmuz ayında radyo-tv-sinema mezunu olarak evime döndüm, o gün bugündür hala evdeyim, hiç bir yere kıpırdamadım,çeşitli işlerde çalıştım bu arada zaten berbat ve saygısız kötü ilişkim bitti bunalıma girdim ama şimdi ondan beni kurtardığı için Rabbime şükrediyorum, neyse o bunalımın üstüne birde Bu yazı umudunu kaybeden herkes için ve affetme forumlarında bahsettiğim ailevi kötü durumlar eklendi ve ben artık ölmek istiyordum tam o sırada kişisel gelişime merak saldım ve hayatım kurtuldu, parasızlık, aile içi şiddet, işsizlik, her gün edilen kavgalar beni tüketmişti, işte yazının başaında sözü geçen o iki yılda bunlar oldu halada oluyor ama ben her geçen saniye dahada artan şevkim ve farkındalığım ile tüm engelleri tek tek yıkıyorum.Hayattaki en kötü şeylerden biride insanın hedefi olmaması benim sinema sevdam çok şükür ben kendimi bildim bileli hep var sanki doğar doğmaz ben bu işi yapacağım diye niyet etmişim gibi, geçenlerde 9-10 yaşlarında yazdığım senaryoları bulup okudum hatta duygulandım yani bu sevda benim içime işledi ama şartlar beni bazı şeylerden alıkoydu yani aslında o şartları yaratan bendim :) Herneyse 2004'de 19 yaşımdayken alev alev yanan tutkumu arıyordum o zamanki ben neredeydi? 19 yaşımdayken daha yeni liseden çıkmışım elime bir kamera aldım oynadım yazdım montajladım ve kısa film festivallerine katıldım hatta almanyadan davet bile almıştım ama yıllar sonra ne olduysa neredeyse acınacak durumdaydım bütün gün evde oturuyordum sadece gündüzleri anneanneme yardım ediyor sonra tekrar eve dönüyordum aslında hala öyle şimdide ordan geldim eve ama bu nokta çok önemli; farkındalığımı değiştirdim bardağın dolu tarafına bakmanın bir klişeden ibaret olmadığını anladım ve bu olaydanda sevinecek bir yan çıkardım Sevdiklerimle beraber yaşamak bana yıllarca bakmış insanların emeğini karşılamak yardım etmek müthiş bir duygu bu açıdan bakınca hayatım berbat değil ayrıca Allah korusun bi gün onlar hakk'A yürüdüğünde ben bugünlerimi anıp keşke onlar burda olsa 1 dakika geçirebilsem diyebileceğim şimdi bu sevgi dolu anları doyasıya yaşıyorum eskiden aman derdim herkes geziyo tozuyo hayatını yaşıyo ben 2 ev arası hayat tüketiyorum hayır aslında ileride malesef arayacağım bir hayat biçimi buda ve bu farkındalık içinde şükrediyorum...Ayrıca bu zaman diliminde senaryolar yazmaya ve kendimi elimden geldiğince geliştirmeye devam ettim bu senaryoda ilginçtir ben 12 yaşındayken aklımda olan bir konuydu yani düşüncede başladı şimdi sayfalar dolusu elimde tutuyorum onu...düşünceler maddeye dönüşür :) ben öyle bir hayat yaşıyorumki sanki her an her dakika bir filmin içindeymiş gibi, o kadar içime işlemiş bu hedef benim,arkadaşlar sizde hedeflerinizi böyle içselleştirin işte,artık öyleki biri ile aynı anda hem konuşup hemde karşımda kanlı canlı tasarladığım bazı sahneleri görebiliyorum :) Neyse gerçekleşen şey ise senaryomu ulaştırmak istediğim bağlantı kurmak ve hayatıma girmesini istediğim biri vardı,haliyle ünlü biri bu yani herkes belki ilk etapta bilmez ama tanınmış biri, neyse arkadaşım onun setinde çalışmıştı hatta o film hala vizzyonda ;) neyse onun vasıtasıyla faceye ekledim ben bunu ama tabi sadece ekledim, bu sitede görüp indirdiğim çekim yasası meditasyonunu bu kişiyi hayatıma çekmek için kullanmaya karar verdim ve çalışmaya başladım eee olmadı tabi, :D Ama sonra azimle denemeye devam ettim tam manasıyla onu karşımda hiç bir şey düşünmeden imgeleyip enerji yolladım ve olacağına güvendim sanırım o kuantumsal alanda onla iletişime geçtiğimi hayal ettim çok keskin hatlarla hayal ettim onu neredeyse ona dokunduğumde tenini hissedebiliyordum birde bilinçaltımı şöyle uyardım ondan mesaj alsaam ne hissederdim ben genelde mideme yumruk yemiş gibi olurum heyecanlanıp sevinince bu duyguyuda yapay olarak yaşattım kendime ama hala içimde bir şüphe vardı beni tanımaz görmez ne diye iletişime geçsin diye ama onları yok etmeyi başarmışım demekki işte düngece ben bu konuyu başlatmadan hemen önce iletişime geçti benle, öle durduk yerde,bişeyim ilgisini çekmiş :) çekildi bana doğru :) ee tabi hemen yarın filme başlamıyoruz ama süreç başladı su yoluna girdi inşallah 30 martta istanbulda yanında olacağım :) çevremde o kadar çok insan bana dediki bu işler istanbulda olmazsan olmaz kimseye uulaşamazsın bu işte çalışman için ahlaksız olman gerekir hayır alakası yok ben canlı bir kanıtıyım bir şeyi çok isterseniz o şey zaten sizindir ve birde bakmışsınız ayağınıza gelivermiş tabi sizde fiziksel anlamda çaba sarfedeceksiniz.Bi ayrıntı daha; bu olay olmadan o akşam TRT'de beraber çalıştığım bir arkadaşım vardı saatlerce ona nasihat ettim işini sırf para için yapıyor ve sinema yapmak istiyor ama paradanda vazgeçemiyor mutsuz aklı sinemada bende onu yüreklendirdim hayata bi kez geliyosun 50 yaşına geldiğinde pişman olma sakın dedim meğer karşımızdakiler aynamızmış ona söylerken kendimi yüreklendirmişim :) arkadaşlar şu son 2 yılda neler yaşadığımı ayrıntılı anlatabilsem valla oturup aağlardınız halime, ve çok şaşırıdınız bu kişi nasıl oldu böyle nasıl böyle konuşuyor diye sizi temin ederim ama şimdi burdayım ve hala yaşıyorum nefes alıyorum ya yeter hala bir umudum var yarın bana daha fazla güzellik getirecek öbür gün daha fazla ve sonra artık mucizelerle yaşayacağım :) ev hala yangın yeri ama olsun benim yüreğim pırıl pırıl parlıyor parlaklığımı herkese herşeye yaymak istiyorum :) ve bu site, sizler iyki varsınız diyorum çünkü başıma ne zmaan iyi bir şey gelse hemen sizle paylaşmak ve yardım etmek istiyorum çok mutluyum Tek aşmam gereken şeyler şunlar kaldı çok mutlu olunca hemen kötü bişey olcak sanıyorum hala, ha birde sabırlı olmam gerekiyomuş benim en kötü huyum hemen olsun demem ama bu süreç bana sabırlı olmam için verilmiş sanırım işte böyle arkadaşlar benim hikayem daha çok şey var anlatacak ama artık onlarda sırası gelince, umarım mutlu ayrıntılarla....herkese sevgiler saygılar..... :) | Offline
| |
06-03-2011, 09:04 PM
|
#10 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... House...House.... yazını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım ,ağlayan içimdi aslında... hikayen çok dokundu içime.... ben yazışmalarından gerçekten ifade etme ve yazıda ifade etme (mimik yok vücut hareketleri bakışlar yok ses yok ) farkındalığın çok net anlaşılıyor ...çok başarılısın arkadaşım... sadece yazman değil, gören gözlerle baktığın hayatı yorumlayışında çok donanımlı... sen de nadir insanlardansın bence...ben önündeki bütün engelleri aşarak,isteklerine kavuşacağını çok yoğun hissediyorum çünki sen gerçekleşmediği noktada nerde sorun olduğunu, ne yapman gerektiğini zaten çok iyi görecek bilecek yapıdasın,ayrıca bu paylaşma yardım etme isteğinde yüreğindeki vicdanın yansıması bence, sen sadece bu hayatta değil esas hayattada değer gören olacaksın arkadaşım....yolun güzelliklerle dolup taşsın ve sen her zaman sevgiyle kal dilerim..... | Offline
| | | |