Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba. ben 19 yıllık sosyal fobik ve 5 yıllık ta majör depresifim.aslında epresyon bende kronik olarak var.liseden beri sürekli bir arayış içindeydim.kendimle insanlarla çatışıyordum sürekli.bu yaşadığım 'ben' ben değildi.bu özgüvensiz,utangaç halim benim kişiliğim olamazdı.üniversite yıllarımda bu arayış daha da arttı.bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-05-2011, 04:32 PM   #1 (permalink)
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI...

merhaba. ben 19 yıllık sosyal fobik ve 5 yıllık ta majör depresifim.aslında epresyon bende kronik olarak var.liseden beri sürekli bir arayış içindeydim.kendimle insanlarla çatışıyordum sürekli.bu yaşadığım 'ben' ben değildi.bu özgüvensiz,utangaç halim benim kişiliğim olamazdı.üniversite yıllarımda bu arayış daha da arttı.bir kaç psikoloğa gittim,ama beni anlayamadıklarını düşünüp bıraktım.daha sonra bir psikiyatriste gittim,ilaç yazdı ama faydasını göremedim.bir gün psikolojiyle ilgili radyo programı dinliyordum.konu sosyal fobiydi.kulak verdim ki tamamiyle beni anlatıyordu.inanamadım,hayretleri içinde radyodan kendimi dinliyordum.biliyordum bu benin ben olmadığını!bunun bir duygudurum bozukluğu olduğunu artık keşfetmiştim.Allah'ıma şükrettim.o gün benim için bir dönüm noktası olmuştu.hemen bu psikolğa bir defter dolusu mektup yazdım,hayatımı,yaşadıklarımı anlattım.telefon üzerinden psikoterapi yapabildiğini söyledi.son umut demiştim artık.aradım 45 dk. konuştuk, hiç te düşündüğüm gibi bir sonuç çıkmadı.bu da beni anlamadı.bana"Güzel kızsın,yeteneklerin var.bu zamanla geçer" gibi bilindik cümleler kurdular.iyice psikologlardan ve hayattan soğumaya başlamıştım.sonra internete girerek sosyal fobiyi araştırmaya başladım.sitelere,forumlara üye oldum,arkadaşlar edindim.bir arkadaşın önerdiği bir "Sosyal Fobi" kitabını aldım bir kaç saat içinde bitirdim. çünkü her kelimesi beni anlatıyordu.çünkü yazarı psikolog da seki bir sosyal fobikti.sosyal fobiyi derinden yaşamayan,onun ne büyük bir acı olduğunu bilmeyen,yaşamayan,ord.prof.dr. da olsa anlayamaz,anlatamaz...sonra bu yazara da mektup yazdım.sağolsun cevap verdi cep numarasını yollamış.aradım konuştuk fakat o zaman ne istanbula gidecek zamanım,ne de maddi durumum vardı.annemle ablam beni anlamaya çalışıyorlardı,destek oluyolardı fakat yine de tam anlayamıyorlardı.sonra bir de ilçemizdeki devlet hastanesinin psikiyatristine de gitmeye karar verdim.o adamcağız da 'deli' olarak nam salmış biriydi.ama olsun doktordu ya.birkaç ilaç yazdı.birkaç ay düzenli kullandım ama bunlar da işe yaramadı.sonra bir gün yine bulunduğum ildeki psikologları araştırıyordum.özel ve güvendiğim bir hastanenin psikoloğuna da mektup yazmaya karar verdim.cep numaramı dahi bırakmıştım.psikologlara pek inancım kalmamıştı ama yine de şansımı denemek istedim.birgün üzgün,muzdarip bir şekilde "Allahım.nasıl iyi olucam ben.bana çıkış yolu göster" derken cebim çaldı.arayan mektup yazdığım psikologtu!bana masterını tamamlamak için ücretsiz tedavi teklif ediyordu!!Allah sıkışan kuluna mutlak bir ferah kapısı açar.ben de derhal kabul ettim.o da bir sosyal fobik arıyormuş tezini tamamlamak için.haftada bir gitmeye başladım.baktım benden 3 yaş büyük.benim yaşlarımda gencecik kız,ne anlar benim halimden.ama ücretsiz madem,bunu değerlendireyim dedim.gittim,yazı ve telefondan tanışmışlığımız vardı ama bu sefer yüzyüze tanıştık.bu ilginç bir tevafuktu.ikimiz de aradığımızı bulmuştuk.konuşmaya başladık ki bu kadını diğerlerinde çok farklı olduğunu gördüm.gençti ama gayet olgun,anlayışlı,müthiş bir ikna yeteneği olan biriydi.gözlerimin içine öyle derin bakıyor,beni öyle dikkatli dinliyordu ki sanki resmen içimi okuyordu.aynı anda hastanenin nöroloğuna başlamıştım. o da kuvvetli bir kaç ilaç yazdı.6 ay kadar kullandım ama bunlar da malesef hiçbir etki etmedi.evet benimki majör depresyondu ve dirençli bir depresyondu bu da.psikoloğuma tezi bitene kadar devam ettim.ama o bana tezi bitse de ücretsiz gelmemi söyledi.o aralar başka işlerim çıktığı için onu da yarım bıraktım.ama ilk güvendiğim psikolog olmuştu kendisi...sonra internetten depresyon üzerinde araştırmalar yapmaya başladım.ünlü bir yazarın depresyon adlı kitabını aldım,okudum.burdakilerin bir çoğu da benim yaşadıklarımdan bahsediyordu…üniversite yıllarım depresif ve arayış içinde geçti.sonra mezun oldum,lisans diplomamı elime aldım.bakıyordum ama sevinemiyordum.oysa benim en büyük hedeflerimden biri bu değil miydi.artık bir öğretmendim.Allahım niye hayattan bu kadar soğudum.niye bu güzelliklere sevinemiyorum.ailem havalara uçarken,ben karşımda asılı duran kepli fotoğrafıma ve lisans diplomama boş boş bakıyordum...annemin zoruyla işe başladım.ilçemizin özel bir okuluna müracaat ettim.ama ben nasıl yapacaktım,sosyal fobik,depresif ve özgüvensizdim.eski yaşam sevincim yoktu.50 kişi içinden seçilerek işe başladım.yardımcı öğretmenliği seçmiştim.iş arkadaşları dahi buna şaşırarak" hocan niye asil öğretmenliği seçmedin"diyorlardı.onrada ben depresifim,sosyal fobikim,özgüvensizim diyecek halim yoktu.ilk yılım olduğu için böyle bir seçim yaptım dedim...korktuğum başıma gelmişti.daha ilk haftada benim sorunlu biri olduğum anlaşılmıştı.toplulukta konuşmayan,konuşmaya kalksam hakarete uğracakmış hissi taşıyan,bazen çok neşeli,konuşkan hatta çatlaklık derecesinde biri olurken,bazen sus pus oturan,somurtan ve çok alıngan biriydim.arkadaşlar da haliyle durumumu merak ediyorlardı.ruhsal durumum öyle hızlı değişiyordu ki insanlar artık bana nasıl davranacaklarını kestiremiyorlardı...ramazan bayramında babaannem vefat etti.onca kederimin üzerine bir de bu üzüntü eklenmişti.gece uykusuzluğu başladı.hoş gündüzleri de uyuyamıyordum ya. kurban bayramım çok kötü geçti.çok aır bir buhran geçiriyordum.bir noktaya dalıp 1 saat boyunca hiç kafamı kaldırmadan oraya baktığımı biliyorum.bunu yapmaktan kendimi alamıyordum.annem de haliyle bu durumuma üzülüyordu.okullar açıldı ama ben 4 gün daha okula gidemedim.ilk öğretmenler günümü evde depresyon komasında yatarak geçirdim .iş arkadaşımın birisine durumumu anlatmak zorunda kaldım.müdür beye de anlatarak birkaç günlük izin aldım.ama okulda bana ihtiyaç vardı.o yüzden 4.günü zorla da olsa toparlandım,uykusuzluktan dirençsiz vücudumla okual gittim.çocuklar ve arkadaşlar beni özlemişlerdi.buna dahi sevinemiyordum...birgün yine nette araştırma yaparken TMS diye bir tedavi yöntemine rastladım.beyinin manyetik uyarılmasıyla birkaç hafta içinde depresyon geçiyormuş.araştırdım,yetkililerle konuştum,tedaviyi olup ta memnun kalanlarla konuştum ve randevu almaya karar verdim.sömestr da 10 günlüğüne istanbula gidip bu tedaviyi olmalıydım.ama bunu aileme nasıl anlatacaktım.önce ablama anlattım.razı gelmedi.istanbullarda tek başına beynine nasıl bunu yaptırabilirsin dedi.oturduk uzun uzun konuştuk.ikna olmuştum.gitmeyecektim.bana Türkiyenin en ünlü özel hastanesinin psikiyatristini önerdi.aradık randevu aldık, gittim.ona da herşeyden bahsettim.teşhisi majör depresyondu.bunu açıklamadı ama verdiği ilaçların içeriğinde majör depresyon içindir yazıyordu.3 aydır kullanıyorum ama malesef bunların da hiçbir faydasını göremedim.birgün oturdum,hayatıma yeni bir yön vermeye karar verdim.ben inançlı bir insandım.neden Allaha karşı görevlerimi tam yapmıyor,ibadetlerimi yarım yamalak yapıyordum.halbuki ibadetin az ama sürekli olanı makbul değil miydi.niye kendimi bu kadar nefsime ve şeytana uyduruyordum.okuldan geldiğim gibi netin karşına geçip,tv yi açıyordum.hayatta yapmayı en çok sevdiğim şey olan kitaptan bile uzaklaşmıştım.kütüphanemdeki yğınla kitaba bakıp,ben bunları nasıl okudum diye şaşırıp kalıyordum.karar verdim.9 mayıs 2011 tarihinden itibaren daha düzenli bir hayat yaşamaya başlıyacaktım.önce televizyon izlemeyi bıraktım.morga kaldırılan bir ölü gibi tvnin fişini çekip,üzerini beyaz örtüyle örttüm.ibadetlerimi düzenli yapmaya başladım.spora başlayacaktım interneti de kapatacaktım.10 mayıs gecesi son bir kez daha bakayım,belki yararlı birşeyler bulurum dedim.google a depresyona iyi gelen müzikler yazdım.karşıma www.hayatimdegisti.com sitesi çıktı.girdin,inceledim.telkin mp3lerini indirdim.açıklamaları okudum.pek inanasım gelmedi ama yine de dinlemeye başladım.tamam ney,doğa sesleri çok güzeldi ama geri plandaki belli belirsiz telkinler nasıl benim bilinçalıtımı harekete geçirebilir ki dedim.forumu daha dikkatli incelemeye başladım,üye oldum,sorular sordum.11 mayıs günü telefonuma aktardığım mp3leri dinlemeye başladım.başıma müthiş bir ağrı girmişti.amabu başka türlü bir ağrıydı.bildiğimiz başağrılarına benzemiyordu.sanki beynimin içinde şişek çakıyor,elektrik akımı dolaşıyordu.başımın heryeri çatlarcasına ve durmadan ağrıyordu.forumda ilk tepkilerden birinin başağrısı olduğunu okuduğumda biraz daha inandım telkinlere.yüzümde sivilce de çıkmıştı.sindirim sistemim de hızlanmıştı.özellikle suçluluk telkinini dinlerken beynim daha çok ağrıyordu.ama mazdem bu belirtiler benim iyi olacağım anlamına geliyor,varsın başım ağrısın,sivilcelerim çıksın,bağırsaklarım çalışsın...telkinleri dinlerken bağım ağrımaya başladığında sevincimde havalara uçuyorum.foruma kendime bir arkadaş aradığımı yazdım.aynı dertten muzdarip iki arkadaşla tanıştık.birisiyle ayrı ülkelerin insalarıydık ama dertler aynı olunca,daha ilk günden 40 yıllık dostmuşuz gib saaatlerce sohbet ettik.onun önerdiği siteleri de inceledim,çekim yasası,olumlamalar,kuantum,çekirdek inanç konularını da araştırıyorum şuan.böyle yararlı yerleri dolaştığım için çok mutluyum.en kısa zamanda çekirdek inanç testinide yaptırcam inşaallah....işte benim iyileşme çabalarım bunlar.bundan sonraki gelişmeleri günlük bölümünde hergün sizlerle paylaşacağım.şuan iyileşme değil de daha çok kötüleşme yaşıyorum ama bunlar iyi olacağım anlamındaysa amenna...Atakan beye bu harika hizmetinden dolayı teşekkürler...sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 06:00 PM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: NURBANU'NUN İYİLEŞME ÇABALARI...

Nurbanu tebrik ederim bu kadar şey yaşadığın halde yılmadığın ve hala kararlı bir şekilkde iyileşmek için kendine verdiğin söz için. (tv için söylediklerin de çok hoşuma gitti:)) )

Harikasın, başarıcaksın, daha iyi olacaksın, hatta çok da iyi bir öğretmen olacaksın. Sen inandıktan sonra hiç birşey seni engelleyemez. Doğru yoldasın. Burda olmana ve bu siteyi keşfetmene sevindim.

Gelişim yolunda kararlı adımlarının devamını diliyorum.

Sevgiler

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 06:16 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough

güzel görüş ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim sweet. umudum tükenmiş olsaydı,yılsaydım o gün ölmüş olurdum zaten. RABBİMİN verdiği güçle hepimiz iyileşeceğiz inşaallah...
Alt 16-05-2011, 03:00 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel görüş ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim sweet. umudum tükenmiş olsaydı,yılsaydım o gün ölmüş olurdum zaten. RABBİMİN verdiği güçle hepimiz iyileşeceğiz inşaallah...

azminle harika bir başarı hikayesi yazacağına eminim.
emin adımlarla ilerlemen dileğimle.

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-05-2011, 09:56 PM   #5 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
bussraster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
azminle harika bir başarı hikayesi yazacağına eminim.
emin adımlarla ilerlemen dileğimle.

güzel motivasyonun için teşekkürler bussraster...
Alt 16-05-2011, 10:03 PM   #6 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

süpersin dün uğradım günlüğneee .kafam çok dalgın olmAsından dolayı birazını okuyup bıraktım .çünkü günlüğün şahaneydi sakin kafayla okumalıyım dedimm vede okudum.

gerçekten çok güçlüsünn..

rabbim hepimize yardım etsinnn .
inançlarının peşinden gitmekk gibisi yokkkkk

güzel gelişmelerini bekliorum...

depresyon için birebir bu forumm :)

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-05-2011, 10:37 PM   #7 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
süpersin dün uğradım günlüğneee .kafam çok dalgın olmAsından dolayı birazını okuyup bıraktım .çünkü günlüğün şahaneydi sakin kafayla okumalıyım dedimm vede okudum.

gerçekten çok güçlüsünn..

rabbim hepimize yardım etsinnn .
inançlarının peşinden gitmekk gibisi yokkkkk

güzel gelişmelerini bekliorum...

depresyon için birebir bu forumm :)

çok teşekkür ederim yeldacım. insan ne kadar zorluk çekiyorsa o kadar da güçleniyo belki de .ALLAH hepimize güç ve sağlık versin inşallah.en kısa zamanda hepimizin iyileşmesi dileğiyle...
Alt 15-08-2012, 09:57 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road

ablacım okudumm hepsini wee neler yaşamışssın sen..yine de hiç yılmamışssın,pes etmemişsin..wallaaa ablaa ALLAH EN ÇOK SEWDİKLERİNe EN AĞIR İMTİHANI WERİRMİŞ....sen de üzüldüğün kadar mutlu olacan ben buna inanıyorumm
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2012, 10:14 PM   #9 (permalink)
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point

hayatta kaybedenler değil vazgeçenler yenilir .. tebrik ederim .
Alt 15-08-2012, 10:28 PM   #10 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu yaratmaktır.” Peter F. Drucker ...

Nur..tam ihtiyacın olduğu anda bu kadar tevafuk yaşamışsan daha fazlasını yaşayabileceğine inanabilirsin elbet.. ama bana göre bu tevafukları sen yaratmışsın.. daha fazlasını yaratacağına eminim :))

sevgiler..iyi ki varsın..

Bookmarks