Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Ruh Eşimi Buldum

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Ruh Eşimi Buldum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Erkekler tuhaf olabiliyor bazen karşısındakinin tam evet diyeceğine güvenmeden açılmıyor ya ağız aradıysa o zaman sana sorduğunda? tamamen katılıyorum :) 'Galiba senden hoşlanıyorum' diye bir mesaj at dönerse senindir .. ama galiba diye yazki sözü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Ruh Eşimi Buldum

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-11-2011, 06:28 PM   #21 (permalink)
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ruh Eşimi Buldum

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkekler tuhaf olabiliyor bazen karşısındakinin tam evet diyeceğine güvenmeden açılmıyor ya ağız aradıysa o zaman sana sorduğunda?
tamamen katılıyorum :)

'Galiba senden hoşlanıyorum' diye bir mesaj at dönerse senindir ..

ama galiba diye yazki sözü ona bırak ..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 23-11-2011, 10:01 PM   #22 (permalink)
Yüzbaşı

RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road

hepsini okudum ve bir de ben el atayım dedim :))
Alıntı:
kalimera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:)) Arkadaşlar yorumlarınızı bugün okudum ancak.Ve çok memnun oldum benim konumla ilgilenmiş olmanızdan ötürü.Geçen bir yazı okudum.Ruh ikizi ve ruh eşinin birbirinden farklı oldukları hakkında.Ruh ikizleri önce birbirlerine çekilir sonra da birbirlerini itermiş,soğurlar ve hatta tiksinirlermiş diyordu.Birbirlerini çok geç bulurlarmış ki benim yaşım 33,buldukları anda da kaybetme korkusundan açılamazlar uzaklaşırlarmış zamanla.Sanırım yaşadığım bu.
Haklı yorumlarınız var;eğer ruh ikizi isek O da benim gibi düşünüp ağzımı aramış olabilir.Ve karşılığı olmadığını görünce uzaklaşmaya başlamıştır.
Egosu yüksek bir insan bu konuda benzeşmiyoruz fakat benim de belki yüksek de ben bunu çok iyi saklıyor olabilirim.:)
O yazıyı yazdıktan sonra bazı gelişmeler oldu.Benden öncesinde hayatı boyunca tek aşık olduğu kızın kendisini aldattığını söyledi.Ağzı yanmış.Ama bizim konumuzun bu olduğunu sanmıyorum.Bizim meselemiz bana "tipim değilsin" deyişi.:) Bu söz karşısında duygularımı açıklayacak başka şansım kalmadı açıkcası.Üstlik tamamen inkar etmeden önce sordum kendisine "sen bana aşık mısın peki" diye.Cevabı bu oldu :)
Öyle karamsar ya da aşk acısı çekiyor değilim,teslimiyeti öğrendim.Ama isterdim tabi ki o olsun hayatımda.Neden soğudunuz sorusuna gelince..Sadece arkadaşız,ortak tanıdıklarımızın olduğu,netten görüşebildiğimiz.O uzaklaştı aslında.Ve bence aşık değildi,konduramadı beni hayatına sevgili olarak.Başta hoşlanmış olabilir ya da "belki budur" demiş olabilir benim için ama şimdi O'nun için sadece O'na çok benzeyen bir Doly'im :) Bana Doly diyor :))Din konusu aramızda hiç mi hiç sorun olmaz.İnançlara saygılıyız her ikimizde.Neyse..Böyle bir deneyimi yaşamak da güzeldi.En azından böyle biriyle tanışmış olmanın zevki paha biçilemez.Arkadaşın biri demiş:"Bir erkek açımak isterse bülbül kesilir" diye.Ben de O'nun gibi düşünüyorum.Duyguları olmuş olsaydı yaklaşımı bu olmazdı.Yeterince zeki biri çünkü,fazlasıyla.O konuşmayı benim önüm tıkamak için yaptığını düşünüyorum açıkcası.Madem bu kadar benziyoruz neden olmadı konusuna gelince..Zamanlama yanlıştı.O benim olduğum frekansta değil,geçmişte takılı kalmış biraz ve bütünü göremiyor.Bu işlerle pek arası yok.Benim 1 yıl önceki halimde.Neyse..Her neyse...:)
Yazdıklarınız çok hoşuma gitti.. zeki ve akıllı da bir kadınsınız.. Ayrıca 'mantık'lısınız da.. açıkcası etkilendim yazdıklarınızdan ve bakış açınızdan..
siz zamana bırakın en güzeli .. hem eğer kısmetinizse ve eğer olması gerekiyorsa eninde sonunda o sizinle olacaktır zamanı geldiğinde.

Alıntı:
phillis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadasim, hikayeni okudum...sanirim gercekten tipi degilsin, öyle olsaydi eminim sohbeti farkli türlü götürürdü...hersey birlekte olmak degil zaten, siz iyi arkadas olabilirsiniz bence..hic öyle duygularindan bahsetme bence..o tren kacmis zaten...hem ayrica nette ruh ikizinin buluncagini sanmiyorum ben..:))
Sevgiler
sewgili Filiz...
netten ruh ikizi bulunmaz demişsin
ben hayatımın erkeğini bu siteden buldum :))
ben de 'ayna'mı buldum sewgili kelimera ablamın da dediği gibi. o=ben yani..
onu hayatıma çeken de bendim. tüm ruhlarla bağ kurarak hayatıma çektim onu çok şükür(Rabb'ime binlerce şükür.)
ben de şöyle olsun böyle olsun demiştim . ama tiple vs.ilgili bi şey istememiştim. hep ruhundaki güzelliklerden istedim.. işte, iyi,akıllı, zeki, anlayışlı, yerine,zamanına ve insanına göre kıskanç, sevimli ama utangaçç :) vs vs..
ve o bi hafta geçmeden giriverdi hayatıma :))
işin ilginç yanı da zaten forumdan arkadaştık
uzun lafın kısası bulunur.. zaten nette bulunmasa nerden bulunacak.. sokak ortasında çarpışıp kitap defter düşürecek sonra da aşık oluverecek halimiz yok herhalde
mesela benim sosyal anlamda hiç arkadaşım yok, arkadaşlarımın hepsi burdan.. demek istediğim artık reel değil sanal daha işlevsel sosyal anlamda..
sevgilerimi ve saygılarımı belirtiyorum..
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2012, 05:52 PM   #23 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

RimA Vita Perfetto istediğiniz özellikte birinin hayla ettiniz sanırım çekim yasasıyla ve 1 hafta gibi kısa bir sürede hayatınıza girmiş :) okuyunca çok mutlu oldum ve aynı şey benimde başıma geldi 9 ay önce... istediğim özellikte birini istedim ve çok çabuk cevap geldi bana :) inanamadım olaylar çok hızlı gelişti ve birde bakmışssın aşık olmup çıkmışsın... :) bu harika bir deneyim şimdilerde ise düşünüyorumm...

Kalimera tatlım sen korkuyosun ve inan bana korkularla ilgili öğrendiğim tek ve en inandırıcı şey korkular hayali ve hiçbir zaman gerçekleşmiyecek saçma sapan kuruntulardan ve hayalgücümüzden ibarettir ve bizler ise o korkularımızı sürekli besleyerek büyütüyoruz... kendin itiraf ettin kaybetmekten, seni küçümsemesinden, şunu görmeni isterim ki onu hayatına çekende uzaklaştıran da sensin.

size perşembe gününden bahsetmek istiyorum .. o an aklımda ne vardı bilmiyorum ama tek düşündüğüm perşembe günü onunla konuşucaktım...

perşembe günü gelmişti o gün hep aklımdadır. Tenefüs zili çalmış öğrenciler 4.derse girmişti. Bizim derslerimiz boştu ve ben pek konuşkan değilimdir. Değer verdiğim bir arkadaşımdan tavsiye istiyordum o an kısa bir prova yaptıktan sonra hoşlandığım kızın sınıfına doğru gidiyordum. Attığım her adım gittikçe zorlaşıyordu ve nihayet onun sınıfının kapısındaydım içerden sesler geliyodu öğretmenleri henüz derse girmemişti...

Öğretmenleri(aynı zamanda sınıf öğretmenim) sınıfa doğru giderken beni gördü ve biraz sohbet ettikten sonra tam sınıfa giricekken döndü ve bana bir sıkıntın mı var yunus dedi ( tuhaf olan ne biliyomusunuz bu olaydan tam 9 ay geçti bu anımı yazarken bile ellerim titriyor heyecanlanıyorum) şeey evet dedim özceyle konuşmak istediğim bir konu var dedim. Tamam özceyi sınıftan çağırıcam dedi o an ben şaşırmıştım hocamın böyle bir iyilik yapması beni mutlu etmişti ve beklemiyordum böyle bir şey. o an beynime giden kan öğretmenimin özceyi sınıftan çağırmasıyla ve özceyi görmemle birlikte tavan yapmıştı yüzüm kızarıyordu ve kalp atışım deli gibi hızlanmıştı. Yüzümün kızarışı kulaklarıma kadar ulaşmıştı ve nihayet konuşmaya başlamıştım .. O an benim hayatımın ölümsüz bir kaç dakikalarından birisi ve en kıymetlisiydi. O zamanlar bana çok yardımı dokunan Sweet'e çok çok teşekkür ediyorum :)

Umarım kalimera herşey gönlünüzce olsun ve asla pes etmeyin çünkü ben asla pes etmicem
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2012, 07:06 PM   #24 (permalink)
Teğmen

vuslatizmir77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
74 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vuslatizmir77 is an unknown quantity at this point

darısı başımıza.ben de istiyorum ruh eşimi biran önce gelsin artık.
vuslatizmir77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2012, 11:15 PM   #25 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 26
20 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stien I Bjerget is an unknown quantity at this point

Yazınızı ben de okudum ve çok mutlu oldum açıkçası,belki oturup yazdığın istediğin kişiyi biraz daha detaylandırman gerektir.Olmamasının sebebi buda olabilir ya da şöyle düşün belkide o kişi ruh eşin değil sadece ona çok yakın biri bence bu kişiden sonra tekrar nasıl biri istediğini yazabilirsin..Etkileyici bir olay..Hayırlısı olsun yinede her şeyin..
Stien I Bjerget isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2012, 06:21 AM   #26 (permalink)
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough

Bu yıl artık ben de ruh esımle karsılasmak ıstıyorum.Rabbım cumlemıze hayırlılarını nasıp etsın...
Alt 04-12-2012, 12:09 AM   #27 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 76
82 Mesajinıza toplam 330 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UqUr will become famous soon enoughUqUr will become famous soon enough

O kişinin senin ruh eşin falan olduğunu düşünmüyorum. Her şeyden önce internette tanıdığın ve her türlü bilgisini değiştirerek yazabilme ihtimali olan birine nasıl bu kadar samimiyet duyabiliyorsun? Her şey bir yana kızın ateist olduğunu söylemişsin, sanıyorum ki sen de müslümansın. İnsanlar inançlarıyla ve inançları için yaşarlar. Ruh eşim dediğin kişi her şeyden önce seninle aynı inancı paylaşmıyor. Gerçekten ruh eşin olsaydı aranızın açılmasına da izin vermezdi değil mi?
UqUr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2013, 03:17 PM   #28 (permalink)

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kalimera is an unknown quantity at this point

ilişkilerim çok güzel başlıyor ama sonra bitiyor.uzaklaşıp soğuyorlar.ve ben hala bunu 2 yıldır çözemedim..
kalimera isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2013, 03:28 PM   #29 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bu durum çekirdek inançlarınızdan veya geçmişinizde yaşadığınız olayların bilinçaltındaki varlığı nedeniyle hayatınıza etki etmesinden kaynaklanabilir. Ki ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Mutlaka bir sebebi vardır. Ya da yanlış insanlar sizin en doğru insanı bulmanızı sağlayacaktır.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2023, 01:11 AM   #30 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dvrzener is an unknown quantity at this point

Ben ruh eşimi sohbet sitelerinden birinde bulmuştum. Eğer arkadaş bulmak istiyorsanız ve bu tarz sitelere
karşı çekimserseniz biraz özgüven ve cesaret sahibi olarak bu sitelerden çok güzel ve heyecanlı arkadaşlıklar
edinebilirsiniz. Tabi önünüze gelen herkese güvenip içinizi açmayın :) Sizin gibi ruh eşini bulan arkadaşlarım da
karşısındaki insanı hayatı boyunca gerektiği yerde alttan almayı bilip onu mutlu etmeye çalışırsa karşısındakinden de
aynı şekilde karşılık alacak. Ve bu şekilde bu hayatta mutluluk sebebinizi bulmuş olacaksınız.
dvrzener isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks