Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Ben değişmişim..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Ben değişmişim.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Böyle söylüyorum çünkü hiç farkında değildim.. 30 Kasım 2011 de bir gazetede hipnozla zayıflamış olan bir kadının haberini okuyunca hipnoz nedir, nasıl yapılır diye araştırmaya başladım. Sonra ben kimsenin karşısında o kadar dirençsiz kalamam, güvenemem diye kendi kendine hipnoz yapılır ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Ben değişmişim..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-02-2012, 09:45 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ngül is an unknown quantity at this point
Talking Ben değişmişim..

Böyle söylüyorum çünkü hiç farkında değildim..
30 Kasım 2011 de bir gazetede hipnozla zayıflamış olan bir kadının haberini okuyunca hipnoz nedir, nasıl yapılır diye araştırmaya başladım.
Sonra ben kimsenin karşısında o kadar dirençsiz kalamam, güvenemem diye kendi kendine hipnoz yapılır mı, nasıl yapılır diye bakınmaya başladım ve bunun adının otohipnoz olduğunu öğrendim :) sonra, karşıma çıkan her siteye girdim.
Bir tanesinden sürekli ses geliyodu kapatayım diye aradım bir türlü bulamadım meğer faklı bir pencerede açmış yukarıda görünmüyormuş " Cem TV deki tanıtım videosu "..
Dinlerken bu sitenin adını duydum, diğerlerini bıraktım burada gezinmeye başladım, hemen de üye oldum ( ben zaten ilgimi çeken her yere üye oluyorum biraz bakar bunu da bırakırım dedim )
Azraist sağolsun anında hoşgeldin msjı attı :) çok mutlu oldum.. Telkinleri indirdim, kurallara uygun olarak dinledim.. Çok çabuk etki etmeye başladı ben de kendimi kandırıyorumdur heralde dedim hatta arkadaşlar da " Çok neşelisin, sende bi değişiklik var " filan dediler ama bunlar kendimi kandırmamın sonuçlarıdır dedim. Hatta görmeye başladığım tuhaf rüyalar da aynı kandırmacanın ürünüdür diye düşündüm.
Sonra Azraist'i rüyamda gördüm ( profil resmindeki kız değildi ) , bana müthiş moral veriyodu.. Bu rüyadan sonra kesin kararımı verdim çünkü ben hiç böyle net ve anlamlı bir bütün oluşturan rüyalar görmezdim ya da görsem de hatırlamazdım..
11. gün ( hiç unutmuyorum) aynada bi şey farkettim, alnımdaki kırışıklık gözle görünür derecede azalmıştı ( kpss ye hazırlanırken neler yaşadıysam artık 25 yaşında alnımda derin bir iz oluşmuştu )
2. haftadan sonra kilo verme telkinlerini dinlemeye başladım büyük umutlarla ama bi kaç hafta sonra hiç bir değişiklik olmadığını gördüm.
Sonuç olarak toplamda tam 1,5 ay dinledikten sonra telkinleri bıraktım..
Tek başıma yaşıyorum, bu şehirde hiç arkadaşım da yok, okuldaki arkadaşlarla da çok yakın değiliz yani beni yeterince iyi tanımıyorlar, sanırım ben de biraz körüm:) çok net olan yukarıdaki değişikliklerin dışında hiç bir şey farketmedim ama tatilde eve gidince beni gören herkes ne kadar değiştiğimi söyleyip durdu. Israrla değişmediğimi hep böyle olduğumu söyledim, onlarda ısrarla aksini iddia ettiler. Bana sorarsanız ben hep aynıydım ama o kadar çok kişi bu kadar ısrarla değiştin diyorsa vardır bi doğruluk payı..
Dinlemeyi bıraktığım halde rüyalarım hala çok net, unutmadan kendimi bildim bileli yaşadığım sindirim sorunumdan da kurtuldum ( bunu da başlarda telkinlerle aynı günlerde kullanmaya başladığım ilacın etkisidir diyordum (prospektüsünü okumadım) ama onu sadece bi kaç gün kullanmıştım sonra da böyle bi sorunum olduğunu bile unuttum, değişmişsin dediklerinde fark ettim:)
Bir şey de dün gece farkettim ilk defa dönüş yolunda ağlamadım.. Buraya gelince boğuluyormuş gibi oluyordum artık o duygu da yok. Normalde tatillerde bile bunalırdım sonunda buraya tekrar döneceğim diye..
Şimdi yazdıklarımı okuyunca anlıdım ki ben değişimi görmemişim değil de görmezden gelmişim..
Ne kadar da güzel gelişmeler olmuş hayatımda..
Sadece bir buçuk ayda bunlar oluyorsa ilerde kim bilir ne süper sonuçlar alırım Hemen yeni bir liste oluşturup bu akşam tekrar başlıyorum..
Fark edebilirsem değişimlerimi yazarım

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ngül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2012, 11:50 PM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Ben değişmişim..

Bu anlattıklarının hepsi çok güzel. Değişimlerinin daha bilinçli bir şekilde farkında olacağın günler yakındır. Ben eskiden güçlü olduğumu sanırdım. Kendimi kandırıyormuşum. Her olumsuzlukta dibe giden biri güçlüyüm diye ancak kendini avuturmuş. Şimdi hayatımda hiç hissetmediğim kadar güçlü hissediyorum kendimi. Gerçekten güçlü olabilmek harika bir duyguymuş. "ilk defa dönüş yolunda ağlamadım" cümleni okuyunca senin de güçlendiğini hisettim. Bana göre gelişim yolunda tam da ilerlemen gereken bir noktadasın. Yolun açık olsun.Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2012, 05:58 PM   #3 (permalink)

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ngül is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ben değişmişim..

Haklısın sweeet sanırım bunun adı güçlenmek, sayende bir şeyi daha fark etmiş oldum.. Teşekkür ederim..
ngül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks