30-09-2012, 10:12 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Saplantım var yardım edin Alıntı: unice Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce de buraya bir konu acmıstım o sorunumu astım ama bi baska sorunum daha varmıs :(
Arkadaslar ben bir yurtta kalıyorum.Yurttaki 2. senemde (tek kisi kalıyorum) yan odama oyle cocuklar geldiki sabah 6 da uyuyolar sabaha kadar kufur kıyamet kopuyodu odada uyarıdan da anlamıyorlardı geceleri mp3 ile uyuyordum ancak.Fakat kırlıma noktası su oldu yani sorunun bası bence cocuklar odada olmadıkları zaman bile ben odamda kilitlenmis bir halde cocuklar ne zaman gelicek ne zaman gürültü olucak diye beklemeye baslamısım farkında olmadan.Yani yurt bom boş olsa bile tedirgin oluyordum ve odamda duramıyor kendimi dışarı atıyordum bu içimdeki tedirginligi hiç bir zaman atamadım.Yine ve 3. senemdeyim yine tek kalıyorum fakat yine yan odadan ne zaman ses gelecek diye duvarları dinlerken bulyorum kendimi mesela okula gidiyorum arkadasların yanına onlarla konusurken bile aklımda yurt oluyor aksam gitcem odama acaba ses gelicek mi diye acayip bir saplantı olustu atamıyorum 2 yıla yakın bu tedirginlik var eve gittigimde ise geceleri rüyalarıma girio o derece bana bir yardımcı olun kurtarın beni bu takıntıdan | Senin bu durumunu ben de yaşadım.Odam iki kişilikti fakat odada tek kişi kalıyor gibiydim.oda arkadaşım soğuk bir insandı.Oda arkadaşımın odaya gelmesini hiç istemezdim.Onun o yüzünü görmek istemezdim.nefret ettiğimden sevmediğimden değil.Bilmiyorum acayip bir negatif elektrik alıyordum ondan:bunun nedenini de bilmiyorum ki öyle insanlara önyargıyla yaklaşan bir insan da değilim.O odaya yine gelecek.Ne zaman gelecek diye düşünüyordum ve bu düşünce sonradan içinden çıkılmaz bir hal aldı ve ben neredeyse bir yılımı böyle yaşadım.Sonra odamı değiştirdim çok şükür. Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum.Senin yapacağın şey bence tek kalmamak.Tek kala kala kendini orayı burayı dinler hale geliyorsun.Çözümü insanlarla olmak.Yurtta en fazla kaç kişilik oda varsa oraya geç,geçebiliyorsan ciddi söylüyorum.İnsan tek olunca öyle oluyor.inan daha çok huzurun olur. |
| |