19-05-2013, 09:00 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim hikayem bilinçaltı telkinlerini dinlemenin yanısıra kendine güven için Ya mütekebbir,,Ya basıt esmalarını söyleyebilirsiniz. okb için Ya kuddus ,Ya hakem esmalarını söyleyebilirsiniz., sıkıntılardan kurtulmak için Ya Selam, Ya hay esmalarını söyleyebilirsiniz. şifa için Ya şafi, ya halık esmalarını söyleyebilirsiniz. bu esmaları çekince bu esmaların enerjilerine uyumlanıyorsunuz. sayı önemli değil. içinizden ne kadar geliyorsa. ben de belli esmaları söylüyorum .hemen sonuç beklemeyin sabırlı olun. esmaları söyleyince kendinizi daha kötü hissedebilirsiniz, esneme olabilir, göz yaşarabilir. bu iyi bir durum. çünkü o esmalara uyumlanıyorsunuz demektir. telkinleri de nasıl dinleyeceğinizi Atakan Bey yazmış. kendi önceliğinize göre telkinleri guruba ayırın.telkin dinlerken de ilk zamanlar bilinçaltı rüyaları görülebiliyo. bu rüyalar bilinçaltını temizliyor. geçmişi hatırlamak hoş olmuyor ama temizleniyorsunuz. |
| |