21-07-2013, 04:51 PM
|
#5 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
27 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: var mı annesiyle ilişkisi kötü olan? Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Ben de eskiden anlaşamıyordum ve sürekli onun değişmesini istiyordum. Sonra onu olduğu gibi kabul etmeye çalıştım. Onun sözlerine karşı ne kadar zor olsa da sakin kalıp susmaya çalıştım. Ve sonra kendimde şunu sorguladım. Onun böyle davranması bana ne öğretmeye çalışıyor. Onun bana yaşattığı durumlardan neler öğrenmem gerek. O an ve o gün ki şartlara göre öğrenmem gereken dersleri aldım. Daha düğün hazırlıkları zamanında bile bir sürü kararlarıma etki etmeye çalıştı oysa ki bu benim vereceğim kararlardı. İzin vermedim. Her şey birden olmuyor sabırla, adım adım gerçekleşiyor bir çok şey. Farkındalıktan bahsediyoruz. Olayların hayatımıza etkisini anlamak da en önemli farkındalık konularından birsidir. Bugün annem bana kötü davrandığı her an için pişman bunu yanına gittiğim zamanlarda anlıyorum. Ama ben onu her şey için affettim. Var olma sebebim o benim. O beni ben yapan en önemli kişilerden biri bugün. Doğruları da vardı yanlışları da olsun. Kimse mükemmel değil. Bunun farkındayım. O zaman mükemmel olmasını beklemiyorum, değişmesini de beklemeden kabul ettiğim zaman onu o değişmeye başladı. Şehir dışına çalışmaya giderken, evlenip evden tamamen ayrılırken bana olan sevgisini tam olarak gösterdi hissettirdi. Hala da hissediyorum. Uzaklaşmak bir yerde çözüm gibi geliyor. Uzak olunca da başka sorunlar oluyor mesela özlüyorsunuz. :) Sevgi dolu olun. Şikayetkar olmayın ve bazen size yapılan olumsuzlukları bile sadece izleyin ve sonra sorgulayın neden bunu yaşadım diye. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler. | haklısın yapmaya çalııyorum ,onu bu şeklde kabullenmeye çalışıyorum ama sürekli canımı acıtıyor. beni bir birey olarak görmüyor üstüme geliyor.birde bu yaptıklarının farkında değilki kendini en iyi en fedakar insan olarak söylüyor sürekli. bu davranışları yüzünden onlarla bişey yapmak istemiyoum. tatile çıkacaklar bu yaz istemiyorm şuan bana surat yaptı ve konuşmuyor ne yapmalıymm off. ne yapmalıyım hep suyuna mı gideceğim ya |
| |