![]() |
Benim gecmek bilmeyen kaygım Merhabalar, sizlere danışacağım bir konu var, geçen sene kusmalı bir rahatsızlık geçirdim 1 ay kadar kustum o günden beri hep kusacağımı zannediyorum kaygıyla yemek yiyorum bazen gerçekten kusuyorum da,zayifladim bu yuzden, tahlillerim de artik temiz, aklımda hep ya kusarsam acaba kusar mıyım şimdi diye geçiyor, aç olsam bile bi lokma yemekle yetiniyorum. Psikolog 10 günde bir 50 tl ve 20 dakikalık görüşmeyle nereye kadar gider, psikiyatri ilaç verip yolluyor kullanmıyorum zaten, nasıl baş edeyim bununla, daha önce böyle bi sorun yaşayan var mı? Kusma korkusu telkini aldim, 45 gundur dinliyorum ama hicbir etkisi olmadi Subat ayinda ogretmen olarak atanmaya basvurma hakkim var, sizce ise girersem kafam surekli ogrenci ve egitim ogretim hazirliklariyla mesgul olacagindan korkumu arka plana atip rahatlamam icin elime firsat mi gecmis olur Dusuncelerinizi bekliyorum. |
Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım büyük bir fırsat olur meşgul olucağın bir iş olduğu sürece kaygını aklına getirmezsin |
Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım Siz bir kere tiksinmişsiniz ve anladığım kadarıyla hassas bir kişiliğiniz var. Acılı, iştah açan birşeyler yemeği deneyin. "İŞTAH"lı olursanız bu sorun kendiliğinden ortadan kalkacakmış gibi hissediyorum. |
Re: Benim gecmek bilmeyen kaygım Istah surubu kullanmistim ilk. Hafta acti istahimi korku falan dinlemeden ne bulursam yiyordum sonra gecti etkisi psikiyatrist de istah acan antidepresan yazmisti uykumu getirdi sersemletti ilk gun tovbe ettim kullanmaya ama gercekten aciktiriyordu |
Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım Eft denediniz mi? |
Re: Benim gecmek bilmeyen kaygım Denedim ama 3.5 gun kadar psikologum ise yaramaz o dedi ama zannedersem kendine muhtac birakmak icin bunu soyledi |
Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım Lütfen kimsenin dediğini önemsemeyin :) Bazı insanlar bu tür şeylere inanmaz :) Belkide gerçekten inanmadığı için söylemiştir. Galiba sizin bu rahatsızlığınızla ilgili ikinci konunuz çünkü ben hatırlıyorum yine böyle bir yazı görmüştüm. Bence Eft'ye devam edin faydasını görme ihtimaliniz var. Birde aklınızdaki düşünceleri uzaklaştırmayı deneseniz. Zihin susturma egzersileri mesela. Aslında düşüncelerinizi uzaklaştırırsanız bana geçer gibi geldi çünkü tamamen psikolojik. Çalışmak iyi gelebilir çünkü meşgulken unutusunuz. Ama lütfen düşünce çalışmalarını da araştırın ve yapın derim ben. Denemekten ne çıkar ki belkide sonsuza kadar kurtulurunuz. Size düşüncelerinizden özgürleşmeyi diliyorum. Birde bunu deneyin. Sevgili Dusunsel bu konu ile ilgileniyordu. Dna Aktivasyonu. Vücudumuzun yaklaşık %60ının su olduğu söyleniyor. Belki duymuşsunuzdur suyun dnasıyla oynayan bir araştırma var. suya farklı frekanslarda ses dinleterek moleküllerin değişimi izleniyor. Bunu insanlarda da kullanmak mümkün. Nasıl ki bizimde vücudumuzun %60ı sudan oluşuyor, aynı şekilde vücudumuzda bulunan su molekülleri de değişiyor bu şekilde ve mesela biz çok anlayışlı hoşgörülü oluyoruz ya da başka bir şey farklı frekanslarda farklı şekillerde. https://www.youtube.com/watch?v=ExFMns_B7Ak |
Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım Dün videoyu izledim güzel berrak rüya gördüm tavsiye ederim dostlar |
Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım Alıntı:
|
Re: Benim gecmek bilmeyen kaygım Dusuncelerimi uzaklastiramiyorum, ah bi unutmak mumkun olsa, korksam kusmasam bosver derim ama kusuyorum da, dizlerimi dövmekten morardilar artik o kadar cok moralimi bozuyor ki, zayifladim da iyice, zaten kendimi bildim bileli zayifimdir istahim bebeklikten beri yok, bu da tuzu biberi oldu, antidepresan kullanmak son ve elimdeki son care, o da uyutuyo istemiyorum da kullanmak hic. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:35 AM. |