| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Benim gecmek bilmeyen kaygımHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Benim gecmek bilmeyen kaygım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, sizlere danışacağım bir konu var, geçen sene kusmalı bir rahatsızlık geçirdim 1 ay kadar kustum o günden beri hep kusacağımı zannediyorum kaygıyla yemek yiyorum bazen gerçekten kusuyorum da,zayifladim bu yuzden, tahlillerim de artik temiz, aklımda hep ya kusarsam acaba ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi Benim gecmek bilmeyen kaygım
__________________ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
24-09-2015, 09:00 PM | #8 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 125
21 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım Dün videoyu izledim güzel berrak rüya gördüm tavsiye ederim dostlar |
Offline |
24-09-2015, 09:46 PM | #9 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Apr 2014
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim gecmek bilmeyen kaygım |
Offline |
24-09-2015, 09:58 PM | #10 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Sep 2015
Tesekkür: 1
16 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Re: Benim gecmek bilmeyen kaygım Dusuncelerimi uzaklastiramiyorum, ah bi unutmak mumkun olsa, korksam kusmasam bosver derim ama kusuyorum da, dizlerimi dövmekten morardilar artik o kadar cok moralimi bozuyor ki, zayifladim da iyice, zaten kendimi bildim bileli zayifimdir istahim bebeklikten beri yok, bu da tuzu biberi oldu, antidepresan kullanmak son ve elimdeki son care, o da uyutuyo istemiyorum da kullanmak hic. |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Benim gecmek bilmeyen kaygım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, sizlere danışacağım bir konu var, geçen sene kusmalı bir rahatsızlık geçirdim 1 ay kadar kustum o günden beri hep kusacağımı zannediyorum kaygıyla yemek yiyorum bazen gerçekten kusuyorum da,zayifladim bu yuzden, tahlillerim de artik temiz, aklımda hep ya kusarsam acaba ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi