Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

BAŞARDIM

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri BAŞARDIM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu gün çok güzel bir gün...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

BAŞARDIM

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-01-2007, 07:29 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart BAŞARDIM

bu gün çok güzel bir gün

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-01-2007, 07:38 PM   #12 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart BAŞARDIM

İçsel konuşma bölümümüze böyle yaptığınız içsel konuşmaları yazabilir bizlerle paylaşabilirsiniz.
Sizde iyi ki varsınız :))
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-01-2007, 03:41 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen

111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart BAŞARDIM

telkinleri dinlemeye halen devam ediyorum sanki herşeye daha olumlu bakmaya başladım
başardım gibi geliyor ama daha yolun başındayım
Alt 23-02-2007, 09:14 AM   #14 (permalink)
Üsteğmen

Standart BAŞARDIM

yaklaşık 4-5 gündür süperim artık telkinlerin kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim eski huzursuzluklar bitti buna ben bile inanamıyorum şu anda o kadar mutluyumki anlatamam önceden gel gitler olurdu ama artık bitti süperim hayat dahada güzelleşti atakan sana borcumuzu nasıl öderiz bilmiyorum teşekkürler
Alt 23-02-2007, 09:21 AM   #15 (permalink)
Üsteğmen

Standart BAŞARDIM

ben ocak 22 de kayıt oldum daha evvel de üyeydim ama tam olarak ocak 22 de dinlemeye başladım bu gün şubat 23 ve tam 1 ay olmuş bu kadar sürede bu değişim bence mükemmel herkese tavsiye ederim birde hatırlatayım arkadaşlar işyerinde devamli dinledim her akşam telefonumun kulaklığından sabaha kadar dinledim hiç bırakmadım başladığımda ben bile inanmıyordum ama bu bir mucize olmalı kendimi seviyorum korkularım artık yok anksiyete yok panik ataklar yok herşey geçti geçmişi yine hatırlıyorum ama eskisi gibi böyle değil artık böyleyim bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler
Alt 23-02-2007, 09:33 AM   #16 (permalink)
Üsteğmen

Standart BAŞARDIM

arkladaşlar yaşadığım ve tesbit ettiğim en önemli şeylerden bir taneside telkinleri dinlemeden evvel bende kendine güvensizlik vardı ama telkinleri dinledikten sonra problem olduğunda içimden ben kendime güveniyorum diyorum ve sanki sihirli değnek değmiş gibi o an herşey düzeliyor ama ben kendime güveniyorum derken kendimi sevdiğimi hissederek söylüyorum belki sizde yapabilirsiniz bu benim tesbitim sizede yararı olabileceğini düşündüm
Alt 23-02-2007, 11:26 AM   #17 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart BAŞARDIM

Meraba Skorpy..çook geçmiş olsun ne hoş herşey geride kaldı senin için..bu panik atak illetiyle ben deniz de yakından tanışırım,aramızdan su sızmaz...seni çok iyi anlıyorum..telkinler bana da çook iyi geliyo,biraz da kişinin iyileşmeyi istemesiyle ilgili,hiçbi doktor sana senin kadar yardımcı olamaz...bende de bi gıcır hisler var sanki yeniden eşyaların ,renklerin üstüne bi kat cila atılmış,bişeyler hayat daha bi parlak oluyo,yollarda daha rahat yürüyo insan...son günlerde durduk yere çook içten güldüğümü farkettim kendi kendime,yani bi dış sebep olmaksızın....fikirlerim netleşti bi de,muglakmış baya aslında önceden..hayırı daha rahat söylüyorum..kendimi biraz daha hayatın merkezine koydum..hayır demek bayaa zevkliymiş,abartıp herkese hayır demeye başlııcam yakında...bi yerde okumustum insanın sabah uyanıncaki psikolojisi tam gerçegi yansıtırmıs,veya gece yarısı da uyar buna biraz,mahmurluktan kurtulamadıgın anlardaki duyguların...hemen kafana geçmişten bi balyoz mu iniyo,yoksa umut dolu musun gibi...farklılıklar çok aşikar...
tabi arada bi muhalif güçler hucum etmeye çalısıyo..kaçsam mı saldırsam mı oluyo kişi... 26
msn de konuşurken bi arkadaşa önerdim bu siteyi napıyosun bu aralar falan dedi..baktı baktı hiçbişey anlamamış,ne sitesi bu diye sorup durdu..ben de anlattım,bak dinle harika falan dedim ama korktu galiba ne tuhaf insanlar var dedim..bişey yok bak ben sigarayı bıraktım diyorum...algılar kapalı demekki dedim..bir hazineyi kaçırdı...
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2007, 04:34 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen

Standart BAŞARDIM

Alıntı:
lalezar Nickli Üyeden Alıntı
Meraba Skorpy..çook geçmiş olsun ne hoş herşey geride kaldı senin için..bu panik atak illetiyle ben deniz de yakından tanışırım,aramızdan su sızmaz...seni çok iyi anlıyorum..telkinler bana da çook iyi geliyo,biraz da kişinin iyileşmeyi istemesiyle ilgili,hiçbi doktor sana senin kadar yardımcı olamaz...bende de bi gıcır hisler var sanki yeniden eşyaların ,renklerin üstüne bi kat cila atılmış,bişeyler hayat daha bi parlak oluyo,yollarda daha rahat yürüyo insan...son günlerde durduk yere çook içten güldüğümü farkettim kendi kendime,yani bi dış sebep olmaksızın....fikirlerim netleşti bi de,muglakmış baya aslında önceden..hayırı daha rahat söylüyorum..kendimi biraz daha hayatın merkezine koydum..hayır demek bayaa zevkliymiş,abartıp herkese hayır demeye başlııcam yakında...bi yerde okumustum insanın sabah uyanıncaki psikolojisi tam gerçegi yansıtırmıs,veya gece yarısı da uyar buna biraz,mahmurluktan kurtulamadıgın anlardaki duyguların...hemen kafana geçmişten bi balyoz mu iniyo,yoksa umut dolu musun gibi...farklılıklar çok aşikar...
tabi arada bi muhalif güçler hucum etmeye çalısıyo..kaçsam mı saldırsam mı oluyo kişi... 26
msn de konuşurken bi arkadaşa önerdim bu siteyi napıyosun bu aralar falan dedi..baktı baktı hiçbişey anlamamış,ne sitesi bu diye sorup durdu..ben de anlattım,bak dinle harika falan dedim ama korktu galiba ne tuhaf insanlar var dedim..bişey yok bak ben sigarayı bıraktım diyorum...algılar kapalı demekki dedim..bir hazineyi kaçırdı...
sevgili lalezar ben panik atakları yaşayan birisi olarak bu illeti yaşayan herkese yardım etmeyi bir borç bilirim neden dersen
uzaktan davulun sesi hoş gelir yaşamayan asla anlayamaz bu atakları çok şükür ben atlattım sana yerden göğe katılıyorum ve telkinleri hiç aksatmadan dinle kendine güven ve bu güveni hisset ve belki en önemlisi kendini boş bırakma
devamlı birşeylerle uğraş göreceksin farkı allah hepimize en kısa zamanda şifa versin bu sitedeki herkesi seviyorum hepsi birbirinden değerli insanlar ve tekrar şunu söylemek istiyorum bize bizden daha iyi kim yardım edebilirki
Alt 23-02-2007, 07:04 PM   #19 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart BAŞARDIM

Güzel paylaşımların ve sözlerin için teşekkür ediyorum Scorpy.Bu sitenin öncelikli amacı kişisel gelişim.Ancak kendine güven suçluluk duygularından kurtulma vb gibi telkinler aynı zamanda geçmişte panik atak sorunu yaşayan üyelerinde kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor.
Burada altının çizilmesi gereken konu her zaman belirttiğimiz üzere mücadeleye devam etmektir.Eğer bu konu ile ilgili doktorunuzun önerdiği ilaç vs kullaniyor yada terapi görüyorsaniz bunlara yani tedavinize devam ediniz.Bunlara ek olarak telkinlerin desteği ve kendi gayretleriniz sabrınız ile yenilmeyecek hiç bir sorun yoktur.
Ahmet bey mesela bu panik atak konusunda oldukça deneyimli.Telkinlerin yanısıra sabahları yürüyor spor yapıyor bol bol okuyor bir çok şey yapiyor.
Mert bey'in imzasında yazdığı gibi "Her şeyi başarabilirsiniz imkansızı başarmak sadece biraz daha fazla zaman alır"

Madem yenebiliyorsunuz oyleyse gevsemeden mucadeleye devam. 26 Ta ki tüm olumsuz duygular denize dokulene kadar.Su gibi akip gidene kadar.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2007, 09:00 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

Standart BAŞARDIM

evet çok haklısınız ben ilaç çok azda olsa kullamıyorum birde dikkatimi çekti ben bu konunun ismini neden başardım koydum diye düşündüm ilginç neden başaracağım başarmak istiyorum değilde başardım çok basit atakan siz bana bu güveni vermişsiniz ilginizle bizden birisi olmanız nedeniyle yazdıklarınızla vs tekrar teşekkür ederim size başarılarınızın devamını dilerim insanların size ihtiyacı var ne mutlu bize sizin gibi birisini tanımakla (hayatımız değişti)!!!!!!!!!!!!!!!!!! işte sitenin adı ve gerçekten ismini ve herşeyi hakediyorsunuz

Bookmarks