Evet hep başlıksız kalacak. Kimse bir başlık bulma çabasında olmayacak. Benim yerim olduğu için özgürce yazdım ve bazen de içini sildim. -Kimin umrunda? -benim umrumda değil. umurlarında olanların da umurlarını köreltme konusunda da başarı sahibiyim.
Yine bir deneme yapıp beta sürümüyle ortama çıkayım ama hiç de konunun sonunun nasıl biteceğini bilmeden. Bakalım her zamanki çorbayı tabaklarda servis yapabilir miyim yoksa yapabilemez miyim?
Yoğun stres altındayım. -Bize ne.
Çok çalışıyorum. İşlerimi yetiştirebilmek için fazladan mesai yapıyorum. -Aferim (söylendiği gibi yazılmıyormuş.)
Maaşımı aldığımda anlamsızca paraya bakıp bir kenara atıyorum. -Şön.
İş yoğunluğundan bilgisayar bile alamıyorum. Almak istediğimde tüm hevesim kayboluyor. -Eeeee.
Yollarda hem sıcakların (birden fazla sıcak var arasıra beraber geliyorlar) hem de can sıkıntısının etkisiyle dayı dayı dolaşıyorum ama kimse bulaşmıyor. -Hmm. Gelsene sen şöyle.
Kızgınım, korkuncum, anlamsızım, korkuncum, üzgünüm, korkuncum, mutsuzum, korkuncum, yorgunum, korkuncum
Korkunc'um korkunçum. -Anladık. manyak mısın?
Site semalarında negatif bulut artışı mı var? Ben yazı yazıyorum diye mi acaba? Malum fırtınaları da beraberimde taşırım. Yoksa bir lokomotif eksikliği mi var.
(Tanıyan arkadaşlar için açıklamaya gerek yok ama tanımayanlar için eksikliği hissedilecek bir üstad yok ortamda.)
Yani kısacası Lerzan nerde?
Alıntı:
25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: dennise Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: dost78 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: dennise Nickli Üyeden Alıntı
Иг ыэеуву тудук щдгнщк фклфвфждфк | Тувут дукяфт иг лфвфк лшяпшт му лэьыу тувут иг лщтг ъяукэтву рукрфтпэ иэк нрщкгь нфзьшнщк | Лэь лэьу ту нфщьфнф юфдшжшнщк фтдфнфьфвшь лэ | Лэь ту нфщеш лэ дукяфт ыэеувут пэееэ | му ыэ вщыедфк. иут гяфлеф лфдьфьф кфхьут игтг бтдуьул эюэт рукрфтпэ иэк жун удэтэявут пудьувэ ьэ
иутэь пэиэ иэк лщклгтсф иэду щ лфвфк ьуыфо феештшя тувут дукяфт эюэт элэ лудэьу нфяшдьшнщк. |
What the heck is that?
Whose gonna tell me what's going on here. -It's gonna blow. -Yok yaa. Ahh amerikan filmleri işte.
Peki benimle şimdi kim uğraşacak. Ben de
yapacağım. -Bize ne diyenleri de anlarım ama kınamayı da ihmal etmem.
Şu an radyo çalıyor mu bilmiyorum çünkü bende gözükmüyor ama umarım alıcılarınızın ayarlarını kurcalamamışımdır.
Ayarları bozulanlar için restart bir çözüm müdür onu da bilmem.
Ps: Her zaman yazdığım gibi. Adminininin yazının tuzunu ayarlama hakkı saklıdır.