18-08-2007, 11:28 PM
|
#22 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: PSİKİYATRİ POLİKLİNİĞİ Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim PSİKO.Evet kitaptada belirtilmiş bu teori sigmund freud ile başlamış.Önceki mesajlarımda reklamlara girmemek amacıyla kitabın ismini söylememiştim.Tahir Özakkaş'a ait Bütüncül Psikoterapi isimli bir kitap.Cevabınız benim için yeterince açıklayıcı oldu ama içimde bir buruklukda oldu şimdi.Çünkü çok güvendiğim ve inandığım bilgilerdendi bu bilgi.Şimdi kendimi psikolojik bilgiler,doğruluğu ve güvenirliği açısından kaybedilmiş nesil gibi hissediyorum ağla neyse inşallah sizlerin sayesinde torunlarımız doğru şeyler öğrenirler belki tek umudum bu şimdilik.hoşçakalın ağla
Sonradan bir not:PSİKO kitaptaki anal evre bölümünün tümünü yazsam buraya aa doğru olabilir falan dermisiniz İsterseniz hemen yazarım.Yeterki elimdeki tek inandığım,güvendiğim kitaba karşıda güvenimi yitirmeyeyim Alıntı: PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
burda dışkılama yolu lan anal sistem | lan bu dışkılama yolu anal sistem işte niye anlamıyon lan sen... gibi anladım bunu
PSİKO abi almıyo işte benim kafa bunu. kızma ya.Anal sistemi okuyucu olarak öğrendim işte ne yapayım okulunu okumadıkki bu kadar oluyor.(tabi işin lüzumsuz bir şakası bu alıntıdan sonraki yazdığım-yani gerçekle alakası yoktur) |
| |