Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları

Uyarılar

Büyücü Geldii Hanımmm:)(Deneme-Yanılmalarım)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Büyücü Geldii Hanımmm:)(Deneme-Yanılmalarım) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ''Alışmış kudurmuştan beterdir'' diye boşa dememişler,farkında olmadan fena sarmışım ben bu yazı yazma işine,çaktırmıyorum ama,fena boşluğa düştüm birden istifa edince:)   Sabahtan beri önüme kim gelip,''nasılsın'' diye sorsa,''ben iş arıyorum,aklınızda olsun'' diyorum,Onlarda doğal olarak''nasıl yani'' diyorlar...''Lahutiden istifa ettim de,yazı yazacak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

Büyücü Geldii Hanımmm:)(Deneme-Yanılmalarım)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-12-2009, 12:26 AM   #1 (permalink)
Teğmen

echoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
echoo will become famous soon enoughechoo will become famous soon enough
Standart Büyücü Geldii Hanımmm:)(Deneme-Yanılmalarım)

''Alışmış kudurmuştan beterdir'' diye boşa dememişler,farkında olmadan fena sarmışım ben bu yazı yazma işine,çaktırmıyorum ama,fena boşluğa düştüm birden istifa edince:)

Sabahtan beri önüme kim gelip,''nasılsın'' diye sorsa,''ben iş arıyorum,aklınızda olsun'' diyorum,Onlarda doğal olarak''nasıl yani'' diyorlar...''Lahutiden istifa ettim de,yazı yazacak bir site arıyorum.Söz elektirik parasına çalışacam,kaprissiz ve uslu bir kız olacam,bir köşe versinler bana yerimden kımıldamayacam'':)

''İyi de,neden istifa ettin?''

''Bana büyücü dedi birisi,benimde nevrim döndü, aldım tüm yazılarımı,siteyi ona bıraktım gittim;küstüm oynamıyorum işte,bananeee!''(ay ama bunu anlatırken bile sesimden,böle buram buram sinir kokuları fışkırıyor tabii)

Beni yakından tanıyanlar ''hade be ordan,onu diyen seni görmemiş galiba'' ile başlayan cümleler kurdular.Kimi güldü kahkaharla,kimi keyifli sözleriyle güldürdü.Kimisi de,''büyücüsün sen kızım,doğru söylemiş adam,neden kızıyorsun ki'' dedi..

Hayır, benim sinirim zaten tepeme çıkmış,elime geçirsem bir su damlasında boğacam o kelimeyi söyleyeni,bir de birileri onun yanında saf tutunca,iyice geldi bana gelenler...Ya benim ne büyücülüğümü gördünüz allahaşkına,reiki,yoga,quantum,çekim yasası, bunların büyüyle alakasıı yok,ya ne kadar cahilsiniz diye bir başladım...Evet,doğru bildiniz,susturabilene aşkolsun:)

Ben saydırdım,saydırdım,sonra yoruldum tabii,mecburen nefes almak için sustum..O arada kızlardan biri atıldı;''peki pozitif düşünce?''Şimdi keçiler tarafından ciddi bir istilaya uğramış durumdayım ya,sinirim tepemde,her lafı başka bir tarafından anlıyorum;''ay ben yeterince pozitif oldum,ama yeter ama'' diye yapıştırdım cevabı...''Yok ben onu demiyorum dedi,ya senin şu pozitif düşünceninin büyüsü?Dilinle ve yüreğinle yaptığın ve insanlara yapmasını önerdiğin büyüleri napacaz?Kabul et işte,büyücüsün!''
Hönk...Kaldım yerimde..Tabii o şahsın bu tabiri bu şekilde düşünerek kullanmadığını anlayabilecek kadar zekaya sahibim de,ay ben işin bu tarafını da hiç düşünmemiştim açıkçası...Biri ''büyü yapıyorsun,büyücüsün'' dedi,sinirden çıldırdım,''biri büyü yapıyorsun,büyücüsün'' dedi,mutlu oldum..

Keçilerimi acele şekilde ait oldukları yere gönderdikten sonra,aldım elime kalemi,yazmaya başladım;
Evet ben bir büyücüyüm;çünkü sesimi,yüreğimi ve beynimi hep güzel şeyler için kullanıyorum..
Evet ben bir büyücüyüm;çünkü güzel bir bakışın ya da art niyetsiz kurulan bir cümlenin ne kadar çok kapı açabildiğini biliyorum...
Evet ben büyücüyüm;çünkü sevgi dolu bir dokunuşun ya da sarılışın,insanları bazen en güçlü bir ilaçtan daha hızlı tedavi edebileceğini biliyorum....
Evet ben büyücüyüm;çünkü'' sen bunu yapabilirsin,ben sana inanıyorum''cümlesinin insanları nasıl tetikleyebildiğini biliyorum....
Evet ben büyücüyüm;çünkü herşeyin öncelikle ''Allahın tekelinde'' olduğunu ve araya aracı sokmadan herşeyi ondan istemeyi biliyorum...
Evet ben büyücüyüm;çünkü hayatta hiçbirşeyin ve hiçkimsenin,Allahımın ve benden daha değerli olmadığını biliyorum...
Evet ben büyücüyüm;çünkü sevmeyi ve sevilmenin hazzını biliyorum...
Evet ben büyücüyüm;çünkü inanmayı veinanılmanın değerini biliyorum...
Evet ben büyücüyüm,çünkü gülmeyi ve güldürmeyi biliyorum...

E herhalde bu kadar değil,uzayıp gidiyor liste,ama benim kısa cümleler kurmayı öğrenmem lazım,uzun yazılarımla kimse köşe yazarı yapmıyor,''git sen kitap yaz'' diyorlar.Her yer burası değil tabii,yazacak bir yer bulma derdine mecburen kısalıyor yazılar,durun ben öncebir yere kapağı bir atayım,sonra gene başlayacam destalarıma,çaktırmayın kimseye:)

Evet bütün bu yazdıklarımdan sonra anladım ki, ben bir büyücüyüm...
Dilimle,yüreğimle,beynimle,ama en önemlisi de,düşüncelerimin güzelliği ve gülüşümle büyülüyorum insanları...Sizde bunu denemek ister misin?O halde hadi,hiç vakit kaybetmeden,beyninizde,ruhunuzda birilerini zehirleme adına barındırdığınız ama önce sizi zehirleyen başta ''kin'',''nefret'',''intikam'',''kıskançlık'' v.b duygulardan kurtulun.Hemen açın camı,hepsini tek tek ve büyük bir zevkle atın aşşağıya...Korkmayın,gidenin yerine çok güzel şeyler gelecek;çünkü Allah sizi çok güzel ve çok özel yarattı ve size istediğiniz gibi yaşama ve karşıdakini istediğiniz gibi yaşatma hakkını verdi.Ve ne ruhunuzu,ne de yüreğinizi bu şekilde kürletip tüketme hakkınız yok...Hem size birşey söyleyeyim mi?İnanın bana böyle bir büyücü olmak çok keyifli birşey,ne büyü ayetleri arama derdi var,ne büyücü büyücü gezme derdi var,ne malzeme sıkıntınız var,ne yoruluyorsunuz,ne yoruyorsunuz...Hem çok ekonomik,hem de her yerde ve herkes üzerinde uygulayabileceğiniz bir teknik;dinleyin siz beni,zararlı çıkmazsınız,deneyin:)

Hatta abartın işi,sizde benim gibi bağırın böyle,''büyücü geldi hanımm,lazım mı'' diye..A bu arada,eğer ''deneyimli bir büyücü'' lazımsa,hiç çekinmeden haber verin olur mu?Memnuniyetle paylaşırım sizinle gülümsemelerimi...

Sevgiyle,çok ama çok mutlu kalın...
(echoo)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

echoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2009, 02:27 AM   #2 (permalink)
Teğmen

Jelibonnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 23
13 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Jelibonnn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Büyücü Geldii Hanımmm:)(Deneme-Yanılmalarım)

Paylaşmanın güzelliğiyle kendisini farkedenleri büyüleyen bir kaleme sahipsin sevgili echoo. Sanma ki sana büyücü diyenler bunun farkına varmadı :) Ama meyve veren ağaçlar taşlanıyor maalesef. İç karartan, moral bozan onca şey varken (pozitif düşünce, olumlu düşünme, çekim... ) adı her ne şekilde karşımıza çıkarsa çıksın farketmez, birisi çıkageliyor ve süper hikayeleriyle, yaşanmışlıklarıyla insanlara güzellikleri farkettirmeye çalışıyor, onlara umut veriyor. Sen ağaçlara su verip kurumasınlar diye çırpınırken birileri mutlaka taşlamaya çalışacaktır. Yılmamak aslolan belki de. Bu ışığınla, yazılarınla elbette dikkat çekeceksin ve birilerini büyüleyeceksin :) Olumlamaların büyücüsü olmak, çekim perisi olmak fena bişi diilll ;) Bir de bu pencereden bakalım...
Sevgiyle kal...
Jelibonnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2009, 02:49 AM   #3 (permalink)
Teğmen

76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Jelibonnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylaşmanın güzelliğiyle kendisini farkedenleri büyüleyen bir kaleme sahipsin sevgili echoo. Sanma ki sana büyücü diyenler bunun farkına varmadı :) Ama meyve veren ağaçlar taşlanıyor maalesef. İç karartan, moral bozan onca şey varken (pozitif düşünce, olumlu düşünme, çekim... ) adı her ne şekilde karşımıza çıkarsa çıksın farketmez, birisi çıkageliyor ve süper hikayeleriyle, yaşanmışlıklarıyla insanlara güzellikleri farkettirmeye çalışıyor, onlara umut veriyor. Sen ağaçlara su verip kurumasınlar diye çırpınırken birileri mutlaka taşlamaya çalışacaktır. Yılmamak aslolan belki de. Bu ışığınla, yazılarınla elbette dikkat çekeceksin ve birilerini büyüleyeceksin :) Olumlamaların büyücüsü olmak, çekim perisi olmak fena bişi diilll ;) Bir de bu pencereden bakalım...
Sevgiyle kal...
Seni seviyorum birtanem,kocaman öpüyorum yüreğinden:)
Alt 29-12-2009, 06:04 PM   #4 (permalink)
Teğmen

uyguner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
40 Mesajinıza toplam 255 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
uyguner is an unknown quantity at this point

Ee hoşgeldin büyücü...Sihirli kelimelerinle "hayatimdegisti" üyelerini büyülemeye hoşgeldin...
Alt 29-12-2009, 06:23 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road

evet echoo iyi ki varsın...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2009, 06:26 PM   #6 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
uyguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ee hoşgeldin büyücü...Sihirli kelimelerinle "hayatimdegisti" üyelerini büyülemeye hoşgeldin...

işte budur:)
hoşgeldin benim dünya güzeli kardeşm...
hoşgeldinn:):)
Alt 29-12-2009, 06:31 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet echoo iyi ki varsın...
tşk ederim vitamin,iyi ki siz de,sizler de iyiki varsınız:)
Alt 29-12-2009, 08:07 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about

Ne mutlu "Echoo'su olan siteye" !!!! Çok şanslıyız çoookkk!!!
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-12-2009, 08:10 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road

herkes çekim yasası hikayelerini yazsa echoo da yazılarına devam etse hepimiz için umut kaynağı bunlar. saol echoo...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-12-2009, 04:06 AM   #10 (permalink)
Teğmen

SilentStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 45
20 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SilentStorm will become famous soon enoughSilentStorm will become famous soon enough

Senin gibi Büyücüye can fedaaa..Gönlünün güzelliği kalemine aktığı müddetce büyülemeye devam edeceksin bizleri ... Saatlerce okumaya doyamadığım yazılarını , okumadım diyerek , 2 hatta 3 kez okuduğum beni rahatlatan hayatıma huzur veren içimi ısıtan yazılarınla bizim büyüleyicimizsin, ve oylede kallll... Gönlünün güzelliği, kaleminden hiç eksik olmasın....
Sevgi ile

Bookmarks